- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi murphymercy
Yaw sen ne şanslısın anamNe geçikti regli diyorsan bi 36 yıl kadar
Karı koca istemiyoruz canım zaten 36 yaşındayım boyle çok keyifli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw sen ne şanslısın anamNe geçikti regli diyorsan bi 36 yıl kadar
Karı koca istemiyoruz canım zaten 36 yaşındayım boyle çok keyifli![]()
Hiç şaşmaz saatim aayarlıydıYa korunurken hamile kaldım diyenler genelde prezervatifi sonradan takanlar, hapı düzenli almayanlar, geri çekmeyi doğum kontrol yöntemi sananlar falan.
Ben düzgünce korunurken hamile kalınabileceğine inanmıyorum. Hadi oldu diyelim %1 pay da hep mi kkdakileri bulur
Bence mevsim değişikliği 3 gün kayması normaldir.
Valla hep kk dakilere mi denk geliyor bilmiyorum ama geyet doğru düzgün prezervatifi zamanında takarak kullanıpda ekşın sırasında patlatanlar biliyorum bizzat kendimoğluşum şuan 8 aylıkYa korunurken hamile kaldım diyenler genelde prezervatifi sonradan takanlar, hapı düzenli almayanlar, geri çekmeyi doğum kontrol yöntemi sananlar falan.
Ben düzgünce korunurken hamile kalınabileceğine inanmıyorum. Hadi oldu diyelim %1 pay da hep mi kkdakileri bulur
Bence mevsim değişikliği 3 gün kayması normaldir.
Havalardan gecikmistir olmadi test yaparsin canim eger p :)) yirtilmadiysa iliski sirasinda falan sanmam ama Allah istedikten sonrada olur yapcak bisey yokevet burdan o kadar çok okudumki bu tarz konular.
kazayla oldu
korunurken oldu vs. gibi
hatta gülerdim korunurken nasıl hamile kalınıyor diye
ama şuan o korku beni de sardı
eşimle p.. ile korunuyoruz
dikkatli kullanıyoruz
şuan çocuk düşünmüyoruz
28 günde bir adet oluyorum hiç şaşmaz normalde
bugün 31. gün hala olmadım
test yap diyeceksiniz elbette yapıcam eninde sonunda
ama sizce bu kadar sıkı korunurken olabilirmi gerçekten
normalde bu konuyu takan biri değilim
dün tesadüfen farkettim adet olmadığımı aklımda bile yoktu
bir iki gün daha olmazsam test yapacağım
konuyu açmam daki amaç bu konuda fikirler edinmek
korunma konusunda daha bilgili olmak
her ay 80-100 müüBi şey olmaz ben bi yıldır prezervatiflw korunuyorum her ay nerden baksan 80-100 kere arası ilişkiye giriyorum hiçbi şey olmadı daha
neler varms valla .d.dher ay 80-100 müühey maşallah
![]()
nasl yırtılıyo yaa en merak ettigim c okmu askaa geliosunzz .))murphymercy biliyor musun resmen aynı şeyleri yaşıyoruz Şuan. Biz de de yırtıldı ve ıslaklık hissettim aboo gitti dedim
Şuan reglime 3-4 gün kaldı bakalım bende beklemedeyim![]()