Evlat Edinme Koruyucu aile olmak için e devletten başvuru sonuçları nezaman ve nasıl belli olur arkadaşlar?

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Arveda

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
229
107
23
32
Koruyucu aile olanlardan veya bilgisi olanlar yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Merhaba
Bence yüz yüze başvuru yaparsanız süreciniz daha hızlı ilerleyecektir. Biz yüz yüze işlem başlattık.

Merhaba başvuru yapanlar hangi şehirdesiniz ?

birde sigara kullanıyor olmak sorun yaratıyor mu ?

Arkadaslar ben evrakları teslim edeli 1 ay oldu henüz aranmadı bir haber yok ?

Arkadaslar ben evrakları teslim edeli 1 ay oldu henüz aranmadı bir haber yok ?
Siz arayıp kendinizi hatırlatın, bilgi alın bence. Biz 9 şubatta evrakları teslim ettik. 1 hafta sonra eve geldiler. Dün de ikinci görüşme için kuruma çağırdılar. Bundan sonra 3 hafta arayla 2 görüşme daha olacak bizden haber gelmezse arayıp hatırlatın dediler.

Çok teşekkür ederim.Rabbim manevi olarak bu durumun altından kalkabilecek herkese nasip etsin.Çok çok güzel bişey
Merhaba biz Antalyadan basvuru yaptık 1 ayı geçti evrak teslim edeli 2 kez aradım farklı uzmanlarla görüştüm dosyalar dağıtılıp uzman ataması beklenıyor sıra var aranıp bilgi verilir henuz erken dendi bakalım beklıyoruz.Ev ziyareti uzman belirlenirse gerceklesicek süreç Antalyada biraz uzun sürüyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…