Koruyucu aileden cocuk alınması

Anneanne şimdi çocuklara bakarken 3000 liradan fazla para alacak. Para için mi bilmiyorum ama biz 2 sene baktık büyüttük bize geldiklerinde çok küçüklerdi. Onlarda bize çok alıştı bizi aile olarak gördüler mahvolavak çocuklar şimdi 😔

"Anneanne şimdi çocuklara bakarken 3000 liradan fazla para alacak."
ee siz almıyormusunuz, o niye almıyacak.
ya nasıl böyle düşünebiliyorsunuz.
Allah abinizle yengenizden razı olsun da, karşınızdakinin şartlarını bilmiyorsunuz. yazıktır, günahtır. yaftalamayın.
para için olduğunu düşünmüyorum, öyle olsa ilk günden o da alırdı parayı bakardı. kimbilir o çocukları alabilmek bakabilmek için ne mücadele verdi, bilemiyoruz ki.
umarım çocuklar perişan olmadan adapte olabilirler.

ee siz almıyormusunuz, o niye almıyacak.
ya nasıl böyle düşünebiliyorsunuz.
Allah abinizle yengenizden razı olsun da, karşınızdakinin şartlarını bilmiyorsunuz. yazıktır, günahtır. yaftalamayın.
para için olduğunu düşünmüyorum, öyle olsa ilk günden o da alırdı parayı bakardı. kimbilir o çocukları alabilmek bakabilmek için ne mücadele verdi, bilemiyoruz ki.
umarım çocuklar perişan olmadan adapte olabilirler.
Ben kimseyi yaftalamadım. Para için mi bilmiyorum dedim iyi okuyun siz beni yaftalamayın 😉 ayrıca zerre mücadele vermedi bilmeden konuşmayın herkes bi ahkam kesiyo biz neyin ne olduğunu biliyoruz bize yeterince bilgi verildi bu çocukların ne kadar şiddet gördüğünü geldiklerinde ki halini hastalıklarını bi biz biliriz bide Allah. Böyle bilmeden etmeden konuşmak çok kolay

Anneanne kaç yaşında bilmiyorum ama yaşından dolayı vermeyebilirler belki.Bir de maddi durumu el verecek mi?

Bir de bu işler o kadar kolay mı ?zamanında alıp bakaydi çocuklara madem .Durum hoş değil ama ben bir şey çıkacağını düşünmüyorum.

Anneanne kaç yaşında bilmiyorum ama yaşından dolayı vermeyebilirler belki.Bir de maddi durumu el verecek mi?

Bir de bu işler o kadar kolay mı ?zamanında alıp bakaydi çocuklara madem .Durum hoş değil ama ben bir şey çıkacağını düşünmüyorum.
Umarım çıkmaz bu aralar tek isteğimiz bu

Anlıyorum ama düşünceniz çok doğru değil yine tebrik ediyorum güzel bişey yapmışsınız ama pedogojik açıdan anneanne’nin bakımı daha iyi olacaktır çocuk açısından. Hukuken de çocuğun yararı gözetilir dolayısıyla yönetmelik gereği de ilk sırada çocuğun akrabaları ve yakın çevresi gelir yani çocuğun önceden tanıdığı bir komşusu dahi başvursa sizden ön sırada değerlendirilir başvurusu.
Aynen, katılıyorum yazdıklarınıza👍

Gönüllü koruyucu olarak alamıyoruz insanları yanlış bilgilendirmeyin burda da laf sokma telaşına girmeyin. Gönüllü koruyucu ailede gidip yurtta görebiliriz hafta sonu izin çıkarsa iki gün kalabilirler o kadar. Biz evlatlık düşündük ilk ona başvuru yapacaktık . Ama binlerce insan sırada bekliyormuş yıllarca beklersiniz dediler. İnanın ne düşündüğünüz umrumda değil. Sagolun yinede 😊
Sanki abiniz değilde siz aldınız çocukları gibi bir hisse kapıldım hem konuya hakimiyetiniz hem çocukları bu kadar sahiplenisinizle ilgili bir kaç mesajınızı okuyunca. Gerçi sizseniz neden abim diyesiniz ki sonuçta güzel bir şey yapmışsınız.

Evet biliyorum zaten kabullendik. İnsanın zoruna giden almaları değil zaten. Vaktinde almamış olmaları. Çocukların düzenini düşünen yok. Şuan bu çocukları bize tamamen verseler 5 kuruş almadan bakarız. Zaten biz alırken belli bi para ödeneceğini biliyorduk ama detay bilmiyorduk. Ama asla para amaclı almadık. Abimlerin çocuğu olmuyordu o amaclı aldık
Vaktinde alabilselerdi zaten devlete verilmezdi çocuklar. Ve eğer hiç almak gibi bir niyetleri olmasaydı gerekli şartlar oluşana kadar devletin bakmasını değil çocukların evlatlık verilmesini isterlerdi.

Yani o çocuklar ailesinden kimsenin o an bakacak durumu olmadığı için geri alınmak şartıyla devlete teslim edildi.

Bunu her koruyucu aile olmak isteyen bilir, bilmeli.

Ben kimseyi yaftalamadım. Para için mi bilmiyorum dedim iyi okuyun siz beni yaftalamayın 😉 ayrıca zerre mücadele vermedi bilmeden konuşmayın herkes bi ahkam kesiyo biz neyin ne olduğunu biliyoruz bize yeterince bilgi verildi bu çocukların ne kadar şiddet gördüğünü geldiklerinde ki halini hastalıklarını bi biz biliriz bide Allah. Böyle bilmeden etmeden konuşmak çok kolay

bak bu cümle senin. önü arkası beni ilgilendirmiyor.
belki de annanede sizin için aynı şeyi düşünüyor. durumunu toparladı torunlarıma hem bakarım hem insan gibi yaşarız diye çırpınıyor, nerden biliyoruz.
Allah razı olsun bakana ama kan bağına da fırsat verilmesi gerekir.
bence.

Back
X