• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koruyucu anneye ihtiyacım var ........

esmer06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
68
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar evet yanlış duymadınız daha önce kendimden ve ailemden biraz bahsetmiştim..28 yaşındayım evliyim benim ailemle kalıyoruz .hayat da eşimden başka güvenebileceğim kimsem yok herkesten fazlasıyla kazık yedim yaşama zevkimi neredeyse kaybettim sevgi ve şefkat ise hiç görmedim.hep başkalarının ailesine annesine özendim .çevremde ve yanımda sırtımı dayayabileceğim gözüm kapalı güvenebileceğim hiç kimse yok.hayat gerçekten çok zor ve acımasız.çok zor günler geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum. Sevgi ve şefkat dolu bir anne istiyorum.bana akıl verecek yol gösterecek sorunlarımı paylaşabilecek bıkmadan usanmadan karşılıksız iyi ve kötü günde yanımda olabilecek bir anne veya ablada olabilir.bende ona karşı evlat veya kardeş sevgisi yaşatabilirim diye düşüyorum. Sizce böyle bir şey mümkün olabilirmi insanlar 28 yaşında evli birini manevi olarak evlat edinmek isteyebilirmi.bilemiyorum kızlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım msjın beni çok üzdü.bende seni üzmek istemem ama bana mümkün değil gibi geliyor.çünkü annelik anlatılamaz bir duygu ve bence allahın bir lutfu.senin öz annen seni böyle üzdüyse başkaları muhakkak üzer gibi geliyor.annen yaşıyor değilmi?

Bakın çevrenize haber gönderin.. Gazetelerdeki ilanları inceleyin..
Yaşlı bakıma muhtaç büyükler evinde yatılı olarak yardımcı arıyorlar..
Hatta bazı ilanlarda çift olarak arıyorlar..
Erkek şöförlük,bahçe bakımı vs.,kadın da ev işi,yemek falan yapsın diye ilan bırakıyorlar.. O ilanları inceleyin..
Ama burada yanlış adrestesiniz.
Sanal dünya eninde sonunda,Allahım korusun,güvenmeyin bence bu şekilde..

canım annenle anlaşamıyorsan ayrı eve çıkın. Paranız yoksa ve çalışmıyorsan işe gir hem çevre ve arkadaşlar edinirsin canım. Ayrıca bebek yap bak bebeğinin sevgisiyle ve eşinin sevgisiyle avun.

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
sen kendine dost ol canım.
sana senden başka hiç kimse yardım edemez.
senin iyi niyetini kötüye kullanıp temiz duygularını sömürebilirler kendi çıkarları için.
o yüzden arkadaşın da dediği gibi sanaldan hiç birşey olmaz,ne dostluk kurulur ne de birine güvenilir.
umarım gerçek hayatta karşılaşırsın canım.

annen sana iyi davranmıyormu seni yanında istemiyormu???

İnsanın kendi ailesini seçme şansı yok maalesef. Ama eşinizle iyi anlaştığınızın değerini bilin.
Evinizi ayırdığınızda arada görüşürsünüz sorun olmaz artık.

Back
X