- Konu Sahibi pamuksekeri1
-
doğtaştan aldığığnğz bu mobilyaya bizde çok baktık kalitesi nasıl kullanımı nasıl
doğtaştan aldığığnğz bu mobilyaya bizde çok baktık kalitesi nasıl kullanımı nasıl
Kızlar Merhaba,
Biz şimdilik salon takımı almayı düşünmüyoruz eşyaları kendimiz alacağımız için birden fazla yorulmayalım dedik:)O yüzden Yataştan toronto koltuk takımı ile doğtaştan fresno tv ünitesini aldık sadece. Resimleri aşağıda bir de yataşta FLY BERJER var onu da alıp takım yapacağız ama çok mu beyaz olur onunla da diyorum fikir verirseniz sevinirim:)
Eki Görüntüle 296756
Eki Görüntüle 296757
Eki Görüntüle 296758
güle güle oturun canım
Güzel ama sanki küçük bir takım
Merhaba..
Açıkçası ben de ayrı ayrı beğenmeme rağman çok uyumlu bulmadımtabii bunlar zevk meselesi ama sanki takımının yanına biraz daha şık bir köşe takımı daha iyi gider gibi geliyor bana. Sanki şöyle bir şey daha uygun olur gibi geliyor..
Eki Görüntüle 325740
Aslında salonda köşe takımını normal boyutlarından daha uzun olan takımlar olunca beğeniyorum çok.. Daha şık duruyor sanki, öteki türlü oturma odası havasını veriyor gibi geliyor bana. Bir de renk çok iddialı sanki yani dekorasyon için sana kullanacak cok fazla renk bırakmıyor. Ben buna da dikkat et derim :)
Eleştirilerin için teşekkür ederim gerçekten. Öncelikle renk çok iddialı haklısın:)) ben de alırken çok düşündüm ama kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun dedim:)) Bir de oturma odası gibi oluyor demişsin aslında bizim için tam da öyle biz evlenirken hemen salon takımı filan alamayacağımız için oturma odası yapıyoruz şimdi yani ben salonumu tamamen kapatacağım. O yüzden küçük bir köşe aldım bir de yanına beyaz bir tekli alacağım beyaz da tv ünitesi bir de güzel uzun lambader aldık. ortaya da güzel bir sehpa alacağım bitecek:)) Salon takımını evlendikten bir kaç ay sonra alacağım. Bakalım eve yerleştirince oturma odamın fotoğraflarını koyarım umarım güzel olur ve beğenirsiniz:))
Ama salon için ben de senin gibi düşünüyorum toprak tonlarında çok hoş şeyler var bakacağız artık
Bence çok beyaz olmaz ne kadar beyaz o kadar aydınlık ev :) bnde hepsini beyaz alıcam
o zamaaaaaan şimdiden güle güle oturun, mutluluk eksik olmasın evinizden. lütfen paylaş bu arada resimlerini :)
Gayet güzel şeyler almışsın
sadece kolları biraz kalın değil mi koltukların? yani salonun genişse sorun yok da iyi ölçüp biçtiniz mi? mağazalarda küçük ya da minimal gelen seyler vede çok büyük görünebilio diye söylüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?