köşe takımı aldım Renk konusunda yardım lütfen

hangi renk döşetmeliyim

• hardal sarısı

OY: 0 0,0%
  • turkuaz

OY: 2 40,0%
  • pembe tonlar

OY: 1 20,0%
  • krem rengi

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5

CANKUSUM14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
57
31
38
20141122_170246.webp

Arkadaşlar bu gördüğünüz köşe takımını aldım sol alt köşede görünen kahve rengi puf da dahil. rengi eşim beğendi fakat benim cok içime yatmadı sizce bu renk guzel mi yoksa farkli bi rek mi döşeteyim odam küçük ve beyaz tv ünitesi var odada sadece
bu rengi halıyla ve aksesuarlarla kombinlemem çok zor olacak gibi geliyor bide modası cabuk mu geçer bilemedim :110:

koltuk renginiz güzel.. yalnız o mor yastığı beğenmedim onu acı kahve yani pufun renginde yaptırırsanız güzel olur.. halı olarak ; beyaz tv ünitenizi de düşününce oradaki halının aynısından alabilirsiniz.. ya da acı kahveli+beyazlı başka bir halı tercih edebilirsiniz.. beyaz ünitenize de yine acı kahve tonlarında bir-iki aksesuar yerleştirebilirsiniz

iyi günlerde kullanın..

koltuk renginiz güzel.. yalnız o mor yastığı beğenmedim onu acı kahve yani pufun renginde yaptırırsanız güzel olur.. halı olarak ; beyaz tv ünitenizi de düşününce oradaki halının aynısından alabilirsiniz.. ya da acı kahveli+beyazlı başka bir halı tercih edebilirsiniz.. beyaz ünitenize de yine acı kahve tonlarında bir-iki aksesuar yerleştirebilirsiniz

iyi günlerde kullanın..

Öncelikle tsk ediyorum ortadaki kirlentleri zaten bende begenmemistim dediginiz gibi koyu kahve tonlarda dosenmesini istedim hatta daha modern bi hava katsin diye uzeri turuncu ve kardal sari tonlarda yazilar olan bi kumas tercih ettim.

Suandaki koltuklarimda sampanya rengi tonlarinda oldugu icin sanki renk konusunda pek bi degisiklik olmayacak gibi geldi odada o yuzden kararsizim cok.

Öncelikle tsk ediyorum ortadaki kirlentleri zaten bende begenmemistim dediginiz gibi koyu kahve tonlarda dosenmesini istedim hatta daha modern bi hava katsin diye uzeri turuncu ve kardal sari tonlarda yazilar olan bi kumas tercih ettim.

Suandaki koltuklarimda sampanya rengi tonlarinda oldugu icin sanki renk konusunda pek bi degisiklik olmayacak gibi geldi odada o yuzden kararsizim cok.

hardal sizin içinize sinmemiş.. almayın ! zaten küçük odada kasvetli bir hava yaratır..

ikinci bir renk önerisi isterseniz turkuazı öneririm.. çok canlı, çok güzel duruyor.. hatta pembe yastıklarla, pembe halıyla kombin bile yapabilirsiniz :)

Back
X