Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu köşe takımı konusunda yardım istiyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

idealist_

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
92
1
621
41
Bursa
oturma odam için köşe takımı düşünüyorum kızlar ama iki takım arasında kaldım fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $moon-kose-tk6.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 109
  • $ipekkosetakimiriga.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 101
bide canım bişey daha köşe olunca herkes birbirini görmekte zorlanıyor ip gibi diziliyoruz ya otururken ondan :)

temizliğini göz önünde bulundurarak birinciyi öneriyorum oturma yeri açık renk olunca temizliği çok zor oluyor ve asla ilk rengine dönmüyor tecrübeyle sabit

bende köşe takımı alcaktım tren gibi oluomuş herkes oturunca.bende normal bi takım aldm.alıcam diosan ilki daha hoş.ama rengini daha farklı yaptırabilirisn.2. renginden dolayı daha albenisi war ama 1. daha kullnaışlı gibi geldi bana

köşe koltugu sıddetle tavsıye edıyorum ... kendım kullanıyorum.. kırmızı beyazlı olan daha hos... beyazla nasıl basa cıkarsın onu bılemıcem

ben de köşe takımı almak istiyorum evime ilerde..
kullanışlı mıdır bilmiyorum ama yine de istiyorum..
ben 2.ciyi beğendim

salon büyük degilse en dogru secim L koltuk ek olarak puf oldukdan sonra büyütülcek bi durum degil misafirler sonucta en cok Siz vakit gecirceksiniz evinizde
ilki hem kullanisi büyüklügü hem rengi güzel
2. si ciddiyetsiz duruyor begenmedim

kızlar oturma odamda kullanıcam için çok açık renk düşünmüyorum kullanış açısından düşündüğümde birinci diyorum ama halen kararsızım

İkincisi renginden dolayı daha cazip geliyor uzaktan bakınca.Ancak fotoğrafları açınca ilki daha kullanışlı,daha rahat ve daha kaliteli duruyor.

İlk köşe takımını beğendim özetle.

benimde odam ufak diye köşe aldım ama hiç emnun değilim kahretsin....çok yer kaplıyo büyük ama üzerine okadar insan oturamıyo köşe boş kalıyo yani..aynı şey yatak olarak kullanmak istediğinde..aynı sorun...böyle olduğunu bilsem asla almazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…