koskoca istanbulda kalacak yer bulamadım :((((

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
arkadaşlar bu perşembe istanbula gidecem ve 3 gece kalmam gerekecek.ama ne öğretmenevlerinde ne misafirhanelerde yer bulamadım :44: çıldırmak üzereyim uçak biletimi de aldım.orda hastaneye gideceğim göz için.şimdi oturduk kaldım öylece.istanbul asya yakasında kalabileceğim güzel güvenli ve de uygun fiyatı olan otel biliyor musunuz? ya da kalacak başka misafirhaneler adreslerini numaralarını yazabilir misiniz? :((( lütfen çok zor durumdayım yardım :2:

arkadaşlar bu perşembe istanbula gidecem ve 3 gece kalmam gerekecek.ama ne öğretmenevlerinde ne misafirhanelerde yer bulamadım :44: çıldırmak üzereyim uçak biletimi de aldım.orda hastaneye gideceğim göz için.şimdi oturduk kaldım öylece.istanbul asya yakasında kalabileceğim güzel güvenli ve de uygun fiyatı olan otel biliyor musunuz? ya da kalacak başka misafirhaneler adreslerini numaralarını yazabilir misiniz? :((( lütfen çok zor durumdayım yardım :2:

günlük tutulan evler de var.Mesela kadiköy`de.Internetten baksaniz fiyatlari da yaziyor.Bi de kadiköy`de deniz hotel var rihtimda oraya bir sorun.Kiziltoprak ögretmen evine baktiniz mi?

günlük tutulan evler de var.Mesela kadiköy`de.Internetten baksaniz fiyatlari da yaziyor.Bi de kadiköy`de deniz hotel var rihtimda oraya bir sorun.Kiziltoprak ögretmen evine baktiniz mi?

canım çok teşekkür ederim cevabın için evet tüm öğretmenevlerine baktım yer yok :(/((günlük kiralanan evlenr güvenli olur mu ki:( deniz hotele de sorduk doluyuz dediler offf offf :(

Belediyelerin misafirhaneleri var orda kalınabilir aslında. Ataşehir belediyesinin var mesela.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kadiköy turistik kalıyor ya biraz, ondandır. Maltepe- Bostancı civarlarında bir sürü nezih hotel var.

Booking com'dan bakabilirsiniz bütçenize göre.

.

Gideceğiniz yer hangi ilçede? Pendikte elif otel var, güvenli bir yer. Fiyatları bilemem ama.

kadıköy OKUR otel.

Rıhtıma bi dk. mesafede, gece civarı biraz garip oluyor ama akşam 9dan sonra çıkmazsan otel çok güvenli. Bi sorun çıkmaz, tek kişi 50 tl idi en son.

Back
X