Koskocaman Bir Boşluk

Nasılsınız Surekli_Karisik Surekli_Karisik ? Sizi merak ettim. Davanız sonuçlandı mı?

Sevgili taylor taylor uzun süredir girmiyordum siteye. Çok teşekkür ederim, eskiye göre çok çok iyiyim. Bu ayın on dokuzunda karar duruşması var. Bu ay bitiyor yani kesin.

İş konusu en büyük sıkıntımdı, bir kamu kurumuna yerleştim nihayet. Bu bana çok çok iyi geldi. Biraz daha toparlanınca, kendi evimi düzenimi kurunca istediğim hayatı yaşamaya başlayacağım sanırım. :))

Eski eşimle ciddi didişmelerimiz geride kaldı. Ara ara barışma girişimleri oldu ama bu kadar şeyin üstüne tabi ki mümkün olmadı. Değil yani. :)
Böyle işte. Zor bir süreçti, tam olarak geride kaldı diyemem ama en zor zamanları geçirdim. Dava da bittikten sonra tamamen atlatacağıma inanıyorum.

Çok teşekkür ederim hatırladığınız, düşündüğünüz için. :)

Sevgili taylor taylor uzun süredir girmiyordum siteye. Çok teşekkür ederim, eskiye göre çok çok iyiyim. Bu ayın on dokuzunda karar duruşması var. Bu ay bitiyor yani kesin.

İş konusu en büyük sıkıntımdı, bir kamu kurumuna yerleştim nihayet. Bu bana çok çok iyi geldi. Biraz daha toparlanınca, kendi evimi düzenimi kurunca istediğim hayatı yaşamaya başlayacağım sanırım. :))

Eski eşimle ciddi didişmelerimiz geride kaldı. Ara ara barışma girişimleri oldu ama bu kadar şeyin üstüne tabi ki mümkün olmadı. Değil yani. :)
Böyle işte. Zor bir süreçti, tam olarak geride kaldı diyemem ama en zor zamanları geçirdim. Dava da bittikten sonra tamamen atlatacağıma inanıyorum.

İyi olmanıza sevindim, ara ara aklıma geliyordunuz benimde.

İyi olmanıza sevindim, ara ara aklıma geliyordunuz benimde.

Çok çok teşekkür ederim.

Çok tuhaf ya, en zor zamanlarımı bu sitede yazıp içimi dökerek, hiç tanımadığım bilmediğim insanların cümleleriyle atlattım. Hepiniz iyi ki varsınız.

Benim de sadece 6 ay oldu ve 6 ay da 6 yılı tüketti...Aynı yataga girdigim sarılıp uydugum kötü niyet düsunemedigim insan bana düşman oldu....Peki ben naptım da böyle oldu ?Mutlu olma hayalleriyle cocugun olur hayalleriyle kurdugum evliligimi darmadağın ediyor...Peki kurban olarak neden beni sećti 😢

Benim de sadece 6 ay oldu ve 6 ay da 6 yılı tüketti...Aynı yataga girdigim sarılıp uydugum kötü niyet düsunemedigim insan bana düşman oldu....Peki ben naptım da böyle oldu ?Mutlu olma hayalleriyle cocugun olur hayalleriyle kurdugum evliligimi darmadağın ediyor...Peki kurban olarak neden beni sećti 😢

Sizin adınıza üzüldüm ama ben şunu anladım ki, insan “neden, nasıl” gibi soruların cevabını asla mantıklı bir şekilde bulamıyor. Çoğu psikolojik sebepler bence. Karakter meselesi. Bu yüzden fazla sorgulayıp kendinizi yıpratmayın. Olmayınca olmuyor. Dilerim bundan sonrası gönlünüzce olur.

Boşanma konuları okuduysanız bana denk gelmişsinizdir :)
Genelde her boşanma konusuna yazarım. Bazen destek olmak için , bazen hayatın ne kadar güzel olduğunu anlatmak için bazen de içimi döküp, hatalarımı anlatmak için.
Her ilişki kendine özeldir. Her ayrılıkta aynı şekildedir.
Boşanmak için sebepler aynı olsa bile hissiyatlar farklıdır.
Boşandığım çok güzel bir mekanda ailemi yemeğe götürdüm. Çünkü artık özgürdüm.
Bir gün olsun pişman olmadım ayrıldığıma. Bir gün olsun acaba iyi olurmuydu demedim.
Hep dedim ki zaten beni mutlu etseydi yanı başımda olurdu. Demek ki biz uygun insanlar değiliz. Bunu anlamam 3,5 seneme mâl oldu.
Ayrıldıktan sonra hem giden yıllara hem de saçma sapan laflara üzüldüm. Herkesin sürekli sormasından , sürekli bana bunu hatırlatmalarından yıldım. En sonunda bir patladım, bunu soran yaşasın ve görsün dedim. O saaten beri kimse soramadı.
Ha bazen 2-3 denesiz çıkıyor anında hadlerini bildiriyorum.
Siz de sizi üzen ne varsa , hatırlatan ne varda silin atın hayatınızdan. Canlarına okuyun hepsinin !
Şimdi ne mi yapıyorum ? Bir daha asla evlenmem dediğim gün biriyle tanıştım. Nişanlandık. Hamd olsun mutluyuz. Bir kaç ay içinde evleneceğiz.
Hayatta aşk bitti benim için , bundan sonra çalışacağım ve kariyer yapacağım dediğim anda çok şükür ki hayatımın erkeği ile tanıştım.
Her zaman olumlama yapın. Kafanızı bir iş ile meşgul edin.
Bir şey olmadıysa , daha güzeli olacağı içindir ❤️

Hep güzel haberlerinizi almak dileğiyle derdim. Güzel haberlerinizi aldığım için çok mutlu oldum.

İnşallah karar duruşması da tam istediğiniz gibi geçer, en yakın zamanda kendi evinizi, düzeninizi kurarsınız. Umarım tüm altınlarınızı da alırsınız. Zaten fotoğraflarla ispatlamıştınız diye hatırlıyorum.

En yakın zamanda yeniden güzel haberlerinizi almak dileğiyle.

Bugün karar duruşmanız vardı. Umarım çok iyi geçer Surekli_Karisik Surekli_Karisik

Hakim davanın reddine karar verdi. Kendimi berbat hissediyorum. Kendime gelir gelmez konu açacağım çünkü mümkün olmayan bir şey oldu. Bana çeyreğine kadar yaz diyen hakim, eşya davasını boşanma davası erken son bulsun diye ayıran hakim, bugün davamın reddine karar verdi ve bana üst mahkemeye başvurun dedi.

Hakim davanın reddine karar verdi. Kendimi berbat hissediyorum. Kendime gelir gelmez konu açacağım çünkü mümkün olmayan bir şey oldu. Bana çeyreğine kadar yaz diyen hakim, eşya davasını boşanma davası erken son bulsun diye ayıran hakim, bugün davamın reddine karar verdi ve bana üst mahkemeye başvurun dedi.

Neyin reddine karar verildi ki anlamadım. İstemediğiniz gibi sonuçlanmasına çok üzüldüm. Her işte bir hayır var. Hakkınızı sonuna kadar arayın.

Ben ilk kez sizin konularınızı okuduğumda bulacağınız avukattan bile şüphe duymuştum, aile çok güçlü, elleri kolları uzun dediniz diye. Siz her türlü hakkınızı arayın, üst mahkeme vs. Ama olmazsa da üzülmeyin, her işte bir hayır var. Öyle bir durumda, kat kat daha güzel şeyler başka yerden gelir inşallah.

Anlıyorum, bende bosandım. Yazmaya da yoruldum uzunda bir konum var bunla ilgili. Acı cekmıyorum 8 senedir yeniden evlıyım. Esim cok seviyorum, onunda beni en az benim kadar sevdıgının farkındayım ve bılıyorum. Benim ayrılıgım sizler gıbı degil yanı bir cok kısıden farklı , bir cok soru cevapsız kaldı. Benim eski kocam Baska bir kadın oldugunu ogrendıgım de beni ve yeni dogmus bebegımı baya baya terk etti. Boyle bıldıgın dızıdekıler gibi bakkala diye cıktı ve bir daha donmedı. Konusamadık. Hesapta soramadım ha cok karıstırdım ortalıgı ayrı unuttum mu bunları birine anlatırsam ozel hayatımda burnumun dıregı sızlıyor evet ama insan alısıyor. Bir yerlerde kanamasa da seninle iste acı mı yaşanmışlık mı bilmiyorum. En garibi de bu hissi sadece yeryuzunde bızım ılıskımıze dair hisseden tek kısı benim. Yazacak cok aey var ortak cocuk var onu nasıl unuttu, kimdi o, ben kimle evlıydım guzel gunumuz olmusmuydu daha cok kavga mı ederdik hatırlamıyorum 10 seneye girecek bosanmamız. Boyle yanı unutanda bu sekılde unutuyor ha sunuda soylıyım oda beni sevmemıs bende onu sevmemısım sanırım. Oysa beni bu yola o cıkarmıstı o cok istiyordu bende iyi bir insan diye 😂 öyle iste. Keske tabı bunlar hıc olmasaydı sımdı ki esımle direk baslasaydım hayata ama kader ıste

Neyin reddine karar verildi ki anlamadım. İstemediğiniz gibi sonuçlanmasına çok üzüldüm. Her işte bir hayır var. Hakkınızı sonuna kadar arayın.

Ben ilk kez sizin konularınızı okuduğumda bulacağınız avukattan bile şüphe duymuştum, aile çok güçlü, elleri kolları uzun dediniz diye. Siz her türlü hakkınızı arayın, üst mahkeme vs. Ama olmazsa da üzülmeyin, her işte bir hayır var. Öyle bir durumda, kat kat daha güzel şeyler başka yerden gelir inşallah.

Boşanma davasının reddine karar verdi. Boşanamadım yani. Eski eşime mesaj attım, hiçbir şey istemiyorum, velayet bende anlaşmalı boşanalım diye, o da kabul etmeyecek gibi. Benim de aklıma direkt araya birilerini soktukları ihtimali geldi. Hakim sorduğum sorulara bile cevap veremedi. Kem küm etti, en sonunda da üst mahkemeye başvur, onlar boşar zaten dava uzun süredir devam ediyordu dedi. Fakat bölge mahkemesine başvuru yapmam gerek, bölge mahkemesin uzak bir ilde. Git gel nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir yıldan fazla da o sürecek. Bu nasıl hukuk sistemidir bilmiyorum. Her şeyden vazgeçip anlaşmalı boşanacağım sanırım.

Boşanmak ugruna geçen zamana yazık ya kaç aydır uğraşıyorsunuz çok üzüldüm sızın için😕
Gerçekten yazık. Bir buçuk yıl olacak. Bir üst mahkeme de en az bir yılda sonuçlandırır. Çok canım sıkılıyor. Tüm haklarımdan vazgeçip, anlaşmalı boşanacağım sanırım.

Anlıyorum, bende bosandım. Yazmaya da yoruldum uzunda bir konum var bunla ilgili. Acı cekmıyorum 8 senedir yeniden evlıyım. Esim cok seviyorum, onunda beni en az benim kadar sevdıgının farkındayım ve bılıyorum. Benim ayrılıgım sizler gıbı degil yanı bir cok kısıden farklı , bir cok soru cevapsız kaldı. Benim eski kocam Baska bir kadın oldugunu ogrendıgım de beni ve yeni dogmus bebegımı baya baya terk etti. Boyle bıldıgın dızıdekıler gibi bakkala diye cıktı ve bir daha donmedı. Konusamadık. Hesapta soramadım ha cok karıstırdım ortalıgı ayrı unuttum mu bunları birine anlatırsam ozel hayatımda burnumun dıregı sızlıyor evet ama insan alısıyor. Bir yerlerde kanamasa da seninle iste acı mı yaşanmışlık mı bilmiyorum. En garibi de bu hissi sadece yeryuzunde bızım ılıskımıze dair hisseden tek kısı benim. Yazacak cok aey var ortak cocuk var onu nasıl unuttu, kimdi o, ben kimle evlıydım guzel gunumuz olmusmuydu daha cok kavga mı ederdik hatırlamıyorum 10 seneye girecek bosanmamız. Boyle yanı unutanda bu sekılde unutuyor ha sunuda soylıyım oda beni sevmemıs bende onu sevmemısım sanırım. Oysa beni bu yola o cıkarmıstı o cok istiyordu bende iyi bir insan diye 😂 öyle iste. Keske tabı bunlar hıc olmasaydı sımdı ki esımle direk baslasaydım hayata ama kader ıste

Sevgili Cute, sizin konularınızı çok iyi biliyorum. Şu anki evliliğinizi ikinci çocuğunuzu fakat halen böyle şeyler hissettiğinizi bilmiyordum. İnsanın hep keşkeleri, soru işaretleri kalıyor sanırım. Çocuk varsa, insan babalık duygusuna kadar her şeyi sorguluyor. Ama hiçbir sorumuzun cevabı yok ben yazık ki. Bence muhataplarımızın da bir cevabı yok. Keşke farklı kısaydı, dediğiniz gibi ama olmadı.

Çok zaman geçti, benim artık tek isteğim boşanıp yoluma hayatıma bakmaktı ama hakim boşanma davamı reddetti ve boşanamadım. Şimdi her şey başa saracak. Sistem kötü, bu sistemde kadın olmak çok zor.

Ekim ayında yeni yasa çıkacak gibi umarım sizin lehinize bir durum olur, boşanma suresi kısalıyor diye okudum.Cok şaşırdım hakimin boşanmak isteyen taraf varken, red kararı vermesine.Kocaniz neden boşanmak isyemiyor hala sizi sevdiği için mi yoksa mal paylasimindan kaçındığı için mi?

Boşanma davasının reddine karar verdi. Boşanamadım yani. Eski eşime mesaj attım, hiçbir şey istemiyorum, velayet bende anlaşmalı boşanalım diye, o da kabul etmeyecek gibi. Benim de aklıma direkt araya birilerini soktukları ihtimali geldi. Hakim sorduğum sorulara bile cevap veremedi. Kem küm etti, en sonunda da üst mahkemeye başvur, onlar boşar zaten dava uzun süredir devam ediyordu dedi. Fakat bölge mahkemesine başvuru yapmam gerek, bölge mahkemesin uzak bir ilde. Git gel nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir yıldan fazla da o sürecek. Bu nasıl hukuk sistemidir bilmiyorum. Her şeyden vazgeçip anlaşmalı boşanacağım sanırım.
Aaa.
Boşanmak istiyorken nasıl reddedebiliyor ki? Bu ne garip bir sonuç.
Eski eşin ayrılmak mı istemiyor para yüzünden mi işi yokuşa sürüyor?
Zaten kaç aydır ayrısınız, nasıl boşamaz?
Gerçekten ilginç.

Gerçekten yazık. Bir buçuk yıl olacak. Bir üst mahkeme de en az bir yılda sonuçlandırır. Çok canım sıkılıyor. Tüm haklarımdan vazgeçip, anlaşmalı boşanacağım sanırım.
Bu şerefsizliğe karşılık sanırım ben olsam sonuna kadar giderdim. Tazminat, takı vs.
Ama maddi durum önemli bu restleşme için.
İlahi adalet er geç tecelli edecek.

konunuzu okumak istedim ama profilinize giremiyorum sınırlama var :KK14:

Back
X