arkadaşlar çoğu arkadaşında bildiği gibi ben dışarıya elişi yapıyorum.binbir emek neyse bir müşterime beyaz bir hırka ördüm sonra hırkayı el kiri falan olur diye yarım kapak kosla ve bir kova ılık suile yıkadım kuruduktan sonra ara ara sararmaya başladı ve sonunda sandıkta kurumuş gibi oldu.
Ben kosladan yine tereddüt etmedim ve nako firmasına hırkayı yolladım defalarca telefon açtım telfon faturalarım 100 ytl den aşağı gelmedi tam 3 ay ve sonunda firma bana bir yazı ve üç paket ip yolladı yıkama ve kurutmadan kaynaklıdır diye bu sefer koslayı aradım çünkü alize marka farklı bir iple ördüğüm patikte sararmıştı ve içerde kuruttum sonra koslada ipinizden dedi ama ben kosladan olduğuna artık eminim bu işin peşini bırakmıcam kargo gelir gelmez tüketici haklarına gidicem insanların gözlerini renkli reklamlarla kandıramıcaklar :enbuyukkk:Kötü Kazen
çok ilginç.. ben uzun senelerdir kosla kullanırım.. hem elde yıkamaya hemde çamaşır makinesine atarım. şimdiye kadar hiç böyle bir şikayetim olmadı.. bir çok lekede de beni huzura kavuşturduğunu bilirim. gerekli olur paramdan kısar yine de alırım.. dikkatsiz biriyim. lekelerle hep başım derttedir benim.. şimdi bunu okuyunca şaşırdım. bence siz bide o deterjanı aldığınız yere bi gidin sakın eski tarihli yada sahte falan olmasın??? :S
Canım benim elimde tahriş yaptı nasıl geçer bu beyaz lekelerAllah şaştım kaldım vede gözüm korktuCADIARZU doğrusu bende kullanıyorum kosla vanish oxi yi şimdiye kadar öyle bişi olmadı.benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?