• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kot kombini yardımm :(

carmiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
734
10
46
İstanbul
Kızlar merhaba haftaya erkek arkadaşımla foto çekimim var ben koyu renk bir kot aldım..resimdeki gibi..onun altına ne renk bir topuklu (saks mavisi olur mu?) ve üzerine ne renk bir bluz giyebilirim? bluzun üzerinede trençkot giymeyi düşünüyorum tabi daha sonra çıkartırım..kotum ve trençkotumu ekliyorum..yardımlarınızı bekliyorum..
$dar-kot-pantolon-modelleri-2.webp$L_20122-2K0509Z8-WM0_A.webp

Kotun altına her renk olur aslında ama bence krem trençkotun renklerinde süet topuklu bi ayakkabı güzel olur üstünede istediğin şey olur yani ne tarz giyinmek istediğine bağlı buarada fotoraf çekimi derken nerde niçin?

Bir nedeni yok öyle bi organizasyon yaptık birlikte güzel doğal fotoğraflarımız olsun diye..aslında koyu renk kot giyeceğim için içine krem rengi yada beyaz popoyu biraz örten bir bluz almayı düşünüyorum altınada trençkotun rengi bi topuklu olabilir dediğin gibi ama sivri topuk mu baksam yoksa dolgu mu...bilemedim..

carmiaa kotun altına saks mavisş süet içten platform bir ayakkabı. trençkotun içine de saks mavisi bi şal dolarsan boynuna bence harika olur. saç rengin koyuysa daha süper olur. bi de o tonlarda makyaj.

ben dolgu topuktan yanayım tatlım açık renk ya da kahve tonları
bir kaç örnek koydum kombinler alıntıdır.

$540v00.webp$90063_1269469766.webp$243194448597989233_JVxkwIO9_c.webp$BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFnR5QzMzaDlOUThLWjdZbTk2T0ctWHcAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.webp$cuff jeans wedges.webp.webp$simple_jeans wedges.webp$vanessa-zac-2.webp

Ayakkabınız renginde bir gömlek iyi olur..

Back
X