• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kot pantolon ile ilgili yardım

yokkii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
3
0
36
Denizli
Merhaba :/
Acil yardımınıza ihtiyacım var..En uygun buraya gördüm yazmak için..
Deneyimsizim ve 3gün sonra bir mağazada eleman olarak başlayacağım.
Ama kot bedenleri farklı nasıl çözebilirim
lütfen yardım edin
Kot bedenleriyle ilgili bilgim yok :/

Merhaba :/
Acil yardımınıza ihtiyacım var..En uygun buraya gördüm yazmak için..
Deneyimsizim ve 3gün sonra bir mağazada eleman olarak başlayacağım.
Ama kot bedenleri farklı nasıl çözebilirim
lütfen yardım edin
Kot bedenleriyle ilgili bilgim yok :/

bunu zamanla öğrenirsin bence kafana takmamalısın
ünlü bir mağazamı ki:uhm:

Vena isimli mağaza biliniyor yani :/burda okudum bir de arada 10 fark varmış normalde 38 isen kotta 28 oluyormuş doğru mu bilmiyorum ki :/
en azından biraz bilgim olsun istiyorum :(

öncelikle yeni işiniz hayırlı uğrulu olsun ve size şans getirsin. yardım istediğiniz konuya gelince, zaten gelen müşteriler az çok kendi bedenlerini bildiklerinden kendileri birşeylere yönelecektir. ayrıca her markanın kalıpları biraz da olsa farklılık gösterebiliyor. örneğin kendim 34 bedenim, bazı markalarda 26 beden kot giyerken bazılarında 27 giyiyorum. sizde bu şekilde müşterilere normalde hangi bedeni kullanıyorsunuz diyerek bu şekilde iki farklı beden seçeneği sunarsınız...zaten size işe başladığınızda bu konuda bilgi vereceklerdir. rahat olun..yerimseniben

kafamçokkarıştıabartmana gerek yok, zaten gelen müşteri kendi ölçüsünü söyler sana..kaç beden diye sorduğunda sana söyler sen de veririsin ..kafamçokkarıştı:1shok::1shok:

Scheker'in önerdiği linkteki site baya bir işine yarar canım :)
Benim işime de çok yaradı ne zamandır merak ediyordum teşekürler scheker a.s.

Deneyimsiz oldugunu biliyorlardır zaten bir kaç gün egitim gibi olur senin için.
Çalısanların yanında yardımcı olurlar merak etme tatlım kaydirigubbakcemile2

Vena isimli mağaza biliniyor yani :/burda okudum bir de arada 10 fark varmış normalde 38 isen kotta 28 oluyormuş doğru mu bilmiyorum ki :/
en azından biraz bilgim olsun istiyorum :(

aynen yazdığın gibi cnm 40 beden olan birine 30 vericeksin kot satarken..

Back
X