• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kot pantolon..

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
248
Kızlar ben uzun süredir bu model bir kot arıyorum ama hiçbiryerde göremedim.. Koyu renk taşsız ve aşağıya doğru hafif bol.. Hiç rastladınız mı mağazalarda, yardımcı olabilirmisinizzz?

$bcbaae53a6041d07bf4d9ff5dc197c75.webp

Son düzenleme:
colinste bulabileceğini düşünüyorum bunun haricinde internetten alışveriş yapıyorsan trendyol ve markafonide çok yüksek ihtimalle bulabileceğini düşünüyorum,ben çok denk gelmiştim bakarken.

Benim pantalonum. Yıllardır bu model giyiyorum. Çok kızıyor kardeşim bana hep aynı model giyiyorum diye. Yakışmıyor diğerleri bana. Bir iki kere denedim onun yanında haklıymışsın dedi. Ben çok kolay buluyorum. En son loft tan almıştım. Yarım ispanyol dersen çıkartıyorlar.

Kızlar ben uzun süredir bu model bir kot arıyorum ama hiçbiryerde göremedim.. Koyu renk taşsız ve aşağıya doğru hafif bol.. Hiç rastladınız mı mağazalarda, yardımcı olabilirmisinizzz?

Eki Görüntüle 306393

cnm ya ben ılk defa goruyorum bole pantolon :) ıspanyol pasa bu sanırım ve hıc de gormedım bole pantolan ya da dıkkatımı cekmemıs cok sık ama altına ne cızme gıder ne spor ayakkabı cok saz topuklu ayakkabılar cok hos durur ama :) pantolan konusunda senı aydınlatamadım ama ayakkabı konusunda belkı hosuna gıder .)$topuklu-ayakkabilar__36054376_1[1].webp$imagesCAJUR9ML.webp

Uzun kare topuk ayakkabı ve çizmeler çok hoş duruyor ben paçalarınıda uzun bırakıyorum ayakkabı çok grnmüyor. Sadece burnuyla bir cm topuk kısmı görülüyor. Bu pantolonu yere kadar uzun paçayla seviyorum ben

Back
X