• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kotonda para iadesi var mı?

krizantem42

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
158
47
318
Diğer
merhaba bayanlar,

akşam üzeri kotondan bir trençkot aldım rengini çok beğenerek aldım fakat eve gelince onunla giyebileceğim hiçbir kıyafetim olmadığını farkettim. +ayakkabı ve çantalarımla da uymayan bir renk. tabi ben alışveriş esnasında bunu düşünemedim. acaba yarın kotona götürsem para iadesi yaparlar mı?? fikri olan biri cevap yazabilirse sevinirim..

para iadesi var ve çok eminim 2 gün önce erkek arkadaşımla bi pantolan aldık, çok emin olamamıştım sorduk para iadesi var mı diye evet dediler aldık.daha sonrada mangoda başka bir pantalon beğendim onuda aldık diğerini geri götürdük.fakat geri verirken çek değil para iadesi istiorum diye belirtin yoksa sormuolar ve ceki kakalıolar, işlemi geri alamayız diolar. bizede ceki verdiler ama erkek arkadasım da başka bi mağazda calıştı için işeyişi biliyor kabul etmedi ve para iadesi yaptılar sonunda aldık paramızı geri

arkadaşlar para iadesi var mı diye sormanıza gerek yok

artık hediye çekide çakallık zaten
paranızı 30 gün içinde iade etmek zorundalar

vermeyiz mi diyorlar korkutun tüketici hakem heyetine gidicem deyin verirler paranızı ama kasiyerle falan değil direkt müdürle muhattap olun

kasiyerler zaten el mecbur kendılerıne söyleneni yapmak zorunda kalıyorlar.

hakem heyetinin vereceği karara uymaları gerekiyor cezası var yoksa...

Back
X