• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü arkadaş hiç arkadaştan iyi midir???

Kötü arkadaş bir gün kendisindeki hastalığıda sana bulaştırır öylesi olacağına yalnız kal daha iyi

böyle bi arkadaşım var malesef.onun hakkında karar veremiyorum bi türlü.bana bi zararı yok aslında ama herkesin arkasından konuşan,gidip geldiğimiz insanlar hakkında bile sallayan biri...nefret ediyorum dediği kişilerle görüşen hiçbişey yokmuş gibi davranan biri.sadece politiğim diyo:)kesin benim arkamdanda konuşuyodur:)

Bizzat yaşadım böyle bir arkadaşla siz onun sizin hakkınızda söylediklerini duymadan kesin ilişkinizi derim.
Diğer türlüsü çok can sıkıcı olabiliyor.

Kötü bir arkadasim olacagina, tek tabanca olmayi tercih ederim....

Son düzenleme:
Yalnızlık kötü arkadaştan iyidir.

"Kötü arkadaş, demirci körüğü gibidir. Üflenildiği zaman ateş kıvılcımları seni yakmazsa, kokusu seni rahatsız eder."

Bende senin gibi bir tercih yaptım.Kötü arkadaşmı yanlızlıkmı diye.Seçimim yanlızlık oldu.Şuanda gayet huzurluyum.Hayatından çıkar gitsin

sanırım hemen hemen hepimizde böyle arkdaşlar var...ne kadar kötü olursa olsun değer verdiği için insan hayatından çıkaramıyor ama çıkarılması en doğrusu hoş bunu ben diyorum ama bnde atamıyorumki hayatımdan

böyle bi arkadaşım var malesef.onun hakkında karar veremiyorum bi türlü.bana bi zararı yok aslında ama herkesin arkasından konuşan,gidip geldiğimiz insanlar hakkında bile sallayan biri...nefret ediyorum dediği kişilerle görüşen hiçbişey yokmuş gibi davranan biri.sadece politiğim diyo:)kesin benim arkamdanda konuşuyodur:)

Kendi arkadaşımı mı görüyorum ne?İrtibatı kes bence çünkü böylelikle sen zarar görürsün :) ben yapamasamda yapmaya çalışıyorum :)

Canim yanliz kal daha iyi bence.. nedir bu yanliz kalirim korkusu??? gerekirse yanlizda kalmalisin, cikarci, kotu sana zarari olan , dedikoducu, patavatsiz, arsiz, hirsiz artik artik ne aklina geliyorsa boyle arkadaslarin olacagina hic arkadasin olmasin daha iyi. Biraz guclu ol yanlizliktan olmezsin sadece bunalirsin!

yalnız kalmak tabikide..
Kötü arkadaş adı üstünde kötü..
Neler geliyor insanların başına arkadaşlıklardan dolayı.
Bu yüzden yalnız kalmak daha hayırlıdır.

Back
X