zeynep82
kesinlikle o arkadaşını hayatından çıkar. öyle insanlar kendine güvensiz ve mutsuz insanlar oluyor
üstelik yakınındaki insanları da diğer insanlara karşı soğutup herkese karşı kendi gibi sinir olmasına neden oluyor
ben gayet arkadaş canlısı her ortamda sevilen bi insanımdır
aynen dediğini gibi canım cicim diyip öpen ardından demediği laf bırakmayan bi arkadaşım var..dı!
bi süre sonra herkese karşı sinir olmaya başladım onun dediği yönlerini görüyordum ve o insanlara o yüzden normalden daha soğuk davranıyordum. ama ya o! nası da samimi şirin şirin konuşur arkasından demediği laf bırakmadığı adama yüzüne karşı dostum cicim diye konuşurdu. bi süre sonra çok az biraz uzaklaştık sonra bi farkettim ki aynı şeyi bana yapıyor. duyduğum ettiğim bişey yok ama ben bi geliyorum susuyor insanlar bana bi farklı bakıyor iki dakka uzağa gidip gelsem hemen suratı o insanlara yaptığı gibi oluyor. hatta bi keresinde ben bi hikayemi anlatırken arkadaşlarıma benim yanımda sevgilsine çaktırmadan benim için "salak" diyip güldüklerini söyledi bi arkadaşım. işte o zaman artık tak etti canıma ve hayatımdan çıkardım bu insanı dolayısıyla onun sevgilisini güya kankalarını(arkasından bin laf ettiği) da. beni çok kıskanan herşeyimi taklit eden bi insandı. artık karşılaştığımızda meraba meraba sadece öyle bi bakıyor ki bana herşeyimi çok merak ediyor taklit edicek bi insan kalmadığı için etrafında bocaladı tabi o yüzden o 2 dakkalık karşılaşma anlarında bile resmen süze süze içiyor beni. ben napıyorum? bi yerimde sallıyorum resmen

ne düşünürse ne sölerse sölesin etrafına. eminim sevgilisi ve diğer arkadaşları da herşeyin farkında ve içten içe nefret ediyorlar ondan. böylesine içten pazarlıklı bi insanın huyunu farkedip de hala ona karşı samimi olabilmek mümkün mü allaşkına...
şimdi mi.. yeni arkadaşlar ediniyorum, kendiyle barışık, etrafına neşe saçan kısacası ben gibi. kendime derslerime sevgilime ağırlık veriyorum ama yalnız bile olsam şu insanla bi arada olmaktan daha mutlu olurum ben de çooook uzun süre düşündüm çünkü 4 senelik arkadaşlık söz konusuydu ama arkadaşım dediğin insan sırtını dönünce seni satıcaksa ve bundan eminsen, düşmanlarımla takılırım daha iyi