Kötü bi abla mı

Svtsvtsvt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2018
366
282
103
selam bayanlar size kuzenimle ilgili bisey sorucam kuzenim benimle yaşıt ve 20 yaşında bügüne kadar babasından sevgi görmedi babası hiç sarılmaz kızım bile demez kız biraz kilolu 85 kilo artık dövmüyor ama küçüken çok dövüyordu yakın olduğumuz icin ben hep gördüm annesi de hiç biseyden memnun kalmaz ama yine babasına göre iyi herneyse kızın 10 yasında erkek kardeşi var erkek kardeşini sevdiğini söylüyor ama örneğin erkek kardeşine su getir diyor çocuk geç gelince bağırıyor çok sert bi şekilde azarlıyor sonra çocuğa vuruyor su getirmediği icin değil şımardığı zaman ama sonra pişman oluyor öpüyor normal zaman da da çok öpüyor bügün bizde kaldı ve küçükken Kardeşini dövüyormus şimdi yine şımarınca dövüyor sert değil ama vuruyor babası ve annesi de vuruyormuş şımarınca koruyormuş onu onlar vururken hep gezmeye götürüyor kardeşini seviyor ama bilmiyorum bana soruyor ben iyi bi ablamıyım diye ben ona ne diyeyim

Nerde nerdeee nerdeee
Haylazcım konu nerdeee
Nerde nerde nerde
Silinir mi bu sitedeeeeee?

Konu içeriği gelmiş nihayet.
Ancak sahibesi cezalı tabii.

Cezanız kalkarsa diye yazıyorum.
Kuzeninizin muhtemelen psikolojik sorunları var, aile içi şiddetten dolayı.
Kuzeninizden ziyade, kuzeninizin anne & babasında sorun var.
Büyükleriniz ile konuşun, aile içi şiddet önlenmesi gereken bir durum, kuzeninizin ve kardeşinin yaşadıkları doğru değil.

Güneş çarığı sıkar çarık ayağı...Herkes gücünün yettiğine ışte.Abla aileden gördüğünü uyguluyor ama yanlış yaptığının da farkında bence.Aslında içinde iyi bir abla var da onu ortaya tam olarak çıkartamıyor.

Kardeşini hirpalamazsa çok iyi bir abla olabileceğini söyleyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…