Kötü bir günün ardından:(

Gelinligi belki duzeltrler ama nişan sonucta düğün olsa neyse kuzenin babasına söyleyin dugune inşallah diye

nişanlınızla gerektiği kadar sert konuşun bence.onlar olsa aynısını yapar mıydı sence deyin.baktınız bende isterim ama ayıp olur falan diyor. dersiniz oteli o şekilde ayarlamıştık ona göre balayı paketi falan aldık dersiniz.anlamıyorum bu insanları ya ne kadar benciller.kendileri döner miydi acaba hiç sanmıyorum.trip atıp surat asmayı sevmem ama bu durumda yapmanız lazım ikna edene kadar.

Gelinliğin prova edildği iç çamaşırının aynısını giymedinizmi acaba sonra ondan da böyle farklılıklar olabiliyor. Daha destekli bir iç çamaşırı giyseniz problem çözülmezmi .
Balayından erken dönme fikri nişanlınıza ait gibi duruyor sanki. Hiç kimse böyle bir şey için ısrarcı olmaz çünkü..

kesinlikle balayından erken dönmeyin şimdiki aklım olsa 3-4 gün daha fazla kalırdım çok saçma gerçekten erken dönmek

ben gelinliğimi 8 ay öncesinden almıştım ramazan sonu tekrar ölçü alırız demişlerdi aldılar tam oldu yani ölçü işi hep düğüne az bi süre kala alınıyor. valla bence sen yine iyisin ben hiç gidemedim düğün öncesi hem iş çıktı hemde düğün arkası görümcem evlendi evimde balayı yapmış oldum bence şükret yinede gidiyorsun

Gelinlik düzelti ama sabah aradı gs-fb maçna bilet aldım dedi balaynda maça gidicektk yani bende istemiyotum dedim tartıştık ve şu an küsüz

Ay bu ana kuzusu değil amca kuzusu çıkmış.
Bence gelinlik olayı halledilir. Öyle saçma şey mi olurmuş ? Ellerinden geldiği kadarmışmışmış. Gözlerini korkutman gerek bi şekilde. Ya tamamen halledecekler yada paranı iade edecekler sende gidip en kötü ihtimalle hazır bi gelinlik alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…