- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi elifff_____
-
Evt stres var olmaz mı brz gittim üzerine galiba oda dediki benim için şu kdrcık fedarlık yapamıyomusun söz verdim amcama bu sene gideriz yine biyerlere...ztn biz sürekli gezme planları yapıyoruz hatta para birktirip dünya turu yapcz ama balayı başka..gittkten snra olmaz çünkü biletimiz alındıBen evlendigim de balayina gidemedim inan ki çok pişman oldum sonra çocuk falan derken buyusun gideriz dedik sonra ikinci cocuk oldu sonra üçüncü çocuk derken 10 sene oldu haaa bu arada tabiki tatile gittik ama iki günlüğüne falan çocuklar la çokta bişey anladım açıkçası. Ben hala ozaman gitmedigimin pismanligini yaşıyorum Benim sana tavsiyem şu an çok üstüne gitme düğün öncesi canınızı sıkmayin zaten ikinizde de suan stres vardır birde bunu takmayin gidin balayina orda tatlı dille kandirirsin.
Evt aslında hiç aklıma gelmedi bu ama brz tartışır gibi olduk ben alttan aldım salak gibi hiç yapmadığım şey inanamıyorum kendimeBen olsam eğer ikna olmuyosa balayına nişandan sonra giderdim. Kuzenim öyle yaptı. İyi fikir olabilir eğer zamanınız müsaitse. Hem belki beğenirsiniz gittiğiniz yeri daha fazla kalmak istersiniz.
Kızzz yoksa bu 3 gün otel parasından yırtmak için mi can ata ata dönüyo.
Evt ya o kadar haklısın ki offf ya tartışır gibi olduk bende hemen alttan aldım hem o suçlu hem ben alttan aldım inanamıyorum.Ay kuzen kim ya kuzen nişanı ne balayındayım ben s....trisin gitsin herkes, hiç umrumda olmaz !
Arkadaşlar haklı, balayında ikna etmek kolay olur cilveyle ama yine de erken dönecez derse ''Yürü git ben hiç bir yere gitmiyorum'' diye otur totonun üstüne.
Amcasını kıramazmışmış, amca ne ya? Terbiyesiz herif, insan balayı çiftine kıçı kırık dandik nişan için erken dön der mi? Ay nişanlın da deli mi ne kız, insan karısının sıcacık koynundan çıkıp amca oğlu/kızı nişanına mı gidecek, kıro musun be adam???
Kız niye alttan alıyorsun deli misin? Ben olsam telefona yapışır amcasını arar saydırırım utanmıyor musunuz benim balayımı mahvetmeye falan diye. Hiç taviz verme valla balayı bu bi kere oluyor.Evt ya o kadar haklısın ki offf ya tartışır gibi olduk bende hemen alttan aldım hem o suçlu hem ben alttan aldım inanamıyorum.
Amcasıda çok düşüncesizmiş o kadar düştü ki gözümden ama suç nişanlımda of başım çatlycak gibi
Ne bileyim delirdim galiba artıkKız niye alttan alıyorsun deli misin? Ben olsam telefona yapışır amcasını arar saydırırım utanmıyor musunuz benim balayımı mahvetmeye falan diye. Hiç taviz verme valla balayı bu bi kere oluyor.
Ne yapıcak bişey yok kız çirkefe bağla.Ne bileyim delirdim galiba artık
Of yapcak bşy yok sanırım nişanda suratı asık asık dolaşırım artık ama umarım gidemeyiz o lanet nişana
Şu an bunu bile söyleyemiyorum konuşmuyorum kendisiyle çünkünişandan sonra gidin madem balayına. araya aylar yıllar girmeyecek sonuçta
Kız bayılıyorum bu çaçaron mesajlarınaAy kuzen kim ya kuzen nişanı ne balayındayım ben s....trisin gitsin herkes, hiç umrumda olmaz !
Arkadaşlar haklı, balayında ikna etmek kolay olur cilveyle ama yine de erken dönecez derse ''Yürü git ben hiç bir yere gitmiyorum'' diye otur totonun üstüne.
Amcasını kıramazmışmış, amca ne ya? Terbiyesiz herif, insan balayı çiftine kıçı kırık dandik nişan için erken dön der mi? Ay nişanlın da deli mi ne kız, insan karısının sıcacık koynundan çıkıp amca oğlu/kızı nişanına mı gidecek, kıro musun be adam???
HeheheheKız bayılıyorum bu çaçaron mesajlarına
Hayalimdeki gelinHeheheheAy ama yalan mı nişan ne balayındalar yahu, icraat var icraat
Olur valla. Altlı üstlü otururuzHayalimdeki gelinaz bekle seni Oğluma alayım.
Olur valla. Altlı üstlü otururuz
Ayrılma kız, koynunda yatır diye yukarı bile yollarım bazı akşamlar oğluşunuIdeal gelin. Aferin sana. E tabi ben oğluşumdan ayrılamam
Ayrılma kız, koynunda yatır diye yukarı bile yollarım bazı akşamlar oğluşunu
İnşallah, amin anneciğimSen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün gelin kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?