kötü bir hastalık deildir dimi:(

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
542
373
Ankara
Arkadaşlar 2 gün önce tv karşısında uzanıodum .birden bire uzandıgım yerde başım dönmeye başladı.kalkmadım biraz bekledim.sonra kalkıp biraz yürümeyi denedim ama dengemi kaybettim.tekrar uzandım.bu sefer baş dönmesi devam ederken midem bulanmaya başladı.kustum.sonra uyuya kaldım.ertesi gün boynum agrıdı hep.ama bugun iyiym bişeyim yok.yarın tedbiren doktordan randevu aldım.ama korkuyorum gitmek istemiyorum.acaba kötü bir hastalığımmı var diezaten bu aralar çok takıntı başladı bazı konularda.sizce abartıyormuyum?

Değildir inşallah, orta kulak iltihabından falan oluyor öyle şeyler, ya da bi ilaç falan içtiysen dokunmuş olabilir, kötü düşünme ki güzel olsun, Rabbim e emanetiz hepimiz

tansiyonunuz düşmüş ya da yükselmiş olabilir mi?

kulakdan olabilir kristallerde oynama iltihap vs vs gibi yada bazen düşük olan tansiyonumuz yükselmeye başlar ondan olabilir yani normal tansiyonun düşmüş sanırım diyecektim uykudan kalkdığında boynun ağrımış doktor bakalım ne diyecek içini ferah tutt

evet kulak olabilir dio herkes.benim korkum tümör falan deildir deilmiyani en kötüsü geliyor aklıma

kulakta kristaller var ve biri yerinden oynadığı zaman bu bu belirtileri gösteriyor. korkulacak bişi diil ama geçici mi kalıcı mı bilmiyorum tam. tümör olsa görme ile ilgili sıkıntı yaşardın. içini ferah tut , doktora gitmen iyi olur için rahatlar hiç diilse. Allah şifa versin inşallah.

Son düzenleme:
Vahiba merhaba canim her bas donmesi kotu birsey oldugi anlamina gelmez..daha onceden sohbet rtmistik hatirladin mi beni bilemiyorum.kulaktan olur benide oldu seker baslangici dedi duzenli baslen dedi suan bir ilerleme yok..sonuclarini haber ver kafana ne takiyorsun blmiyorum ama isyersen yaz paylasiriz benimde cok seyler oluyorda buyutmuyorum.

Bende de bu belirtiler vardı. Sonuç: Meniere...

çok tşk ederim.doktora gittim bıyun düzleşmesi varmış.bıynumdan dolayı başım dönüomuş.ilaçlar verdi .kullan rahatlarsın dedi çok şükür

merhaba canım.hatırladım tabi.nasılsın neler yapıosun?doktora gittim boyun düzleşmesi dedi.nie takıorum bukadar bende bilmiorum.büyütmemek en iisi senin dediğin gibi.sanada geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Selamlar arkadaşım öncelikle geçmiş olsun
bende 2 ay önce aynı belirtilerle Kbb,dahiliye,nöroloji ne varsa gittim
Sonuç aynı boyunda düzleşme var denildi
şuan kas gevşeticiler kullanıyorum ama hala devam ediyor
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun ve ilaçları kullanınca baş dönmen devam ediyormu
Birde ne kadar süre kullan dedi ilaçları

Birde röntgen MR falan çektirdinmi ?

merhaba canım.hatırladım tabi.nasılsın neler yapıosun?doktora gittim boyun düzleşmesi dedi.nie takıorum bukadar bende bilmiorum.büyütmemek en iisi senin dediğin gibi.sanada geçmiş olsun canım

gecmıs olsun sohbet etmk dertlesmk ıstersen buradaym

çok basit birşey diyeceğim ama dikkate alın derim,düşünün bakalım yastığınızı falan değiştirdiniz mi?mesela daha yüksek bir yastıkta falan yatmış olabilirsiniz o gün.dedikleriniz bendede olmuştu bir ara bende nörolojiye gitmiştim,şükür birşey çıkmamıştı.sonra dikkat ettim ne zaman saçım toplu,topuz vs...şeklinde yatsam yada daha yüksek yastıkta yatsam aynı şeyler oluyor,bir düşünün bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…