çok tşk ederim.doktora gittim bıyun düzleşmesi varmış.bıynumdan dolayı başım dönüomuş.ilaçlar verdi .kullan rahatlarsın dedi çok şükür
gecmıs olsun sohbet etmk dertlesmk ıstersen buradaym
Selamlar arkadaşım öncelikle geçmiş olsun
bende 2 ay önce aynı belirtilerle Kbb,dahiliye,nöroloji ne varsa gittim
Sonuç aynı boyunda düzleşme var denildi
şuan kas gevşeticiler kullanıyorum ama hala devam ediyor
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun ve ilaçları kullanınca baş dönmen devam ediyormu
Birde ne kadar süre kullan dedi ilaçları
tşk ederim canım.evet yüksek yastıkta uyuyorum vede tv karşısında uzanarak izliorum .o yuzden dolayıda oluomuş zaten.saol canımçok basit birşey diyeceğim ama dikkate alın derim,düşünün bakalım yastığınızı falan değiştirdiniz mi?mesela daha yüksek bir yastıkta falan yatmış olabilirsiniz o gün.dedikleriniz bendede olmuştu bir ara bende nörolojiye gitmiştim,şükür birşey çıkmamıştı.sonra dikkat ettim ne zaman saçım toplu,topuz vs...şeklinde yatsam yada daha yüksek yastıkta yatsam aynı şeyler oluyor,bir düşünün bakalım.
Arkadaşlar 2 gün önce tv karşısında uzanıodum .birden bire uzandıgım yerde başım dönmeye başladı.kalkmadım biraz bekledim.sonra kalkıp biraz yürümeyi denedim ama dengemi kaybettim.tekrar uzandım.bu sefer baş dönmesi devam ederken midem bulanmaya başladı.kustum.sonra uyuya kaldım.ertesi gün boynum agrıdı hep.ama bugun iyiym bişeyim yok.yarın tedbiren doktordan randevu aldım.ama korkuyorum gitmek istemiyorum.acaba kötü bir hastalığımmı var diezaten bu aralar çok takıntı başladı bazı konularda.sizce abartıyormuyum?
Orta kulakla alakalı olabilir.Benzer bi durum başıma gelmişti.Sadece sol kulağımın üstüne yattığımda başım dönmeye gözlerim kaymaya başlardı.Düz yolda yürüyemiyordum ,dengemi kaybediyordum.Doktora gittim kulak kristellerim kaymışyüksek yastıkta yat demişti :) belki sböyle bişeydir sizinkide ama doktora gitmek de fayda var
saol canım.sanada geçmiş olsun.gittim doktora.boyun düzleşmesi varmış.o yüzden oluomuşİçini bozma yahu
bende nodülüm için titreye titreye gittim doktora çok şükür bişeyim yokmuş
Çok korkutmuşlardı yok biyopsi yapılcak,yok patalojiye gidicek,yok kanserliyse sesini kaybedersin..
Dr ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?