- 5 Ekim 2013
- 613
- 102
- 73
Merhabalar birkaç maruzatım vardı
Şimdi bazı arkadaşlarım evleniyor nişanlanıyor yada sözleniyor kimilerinde çok seviniyorum hiçbirşey hissetmiyorum ama kimisinde de çok üzülüyorum bilmiyorum niye yani bir gözlerim doluyor böyle normalde başkasının sahip olduğu şeyi kıskanan haseteden biri değilimdir ama bazen tahammül edemediğimi hissediyorum sinirlerim geriliyor geçen sene daha fenaydı bu sene toparladım sanıyordum ama bugün benden 2 yaş küçük bir arkadaşım seneye nişanlanıcağını söyledi .. öfkelendim ne bileyim belki ona belki kendime bilmiyorum.. bunu nasıl aşabilirim bu hiç güzel bir huy değil ben böyle biri değildim .. Beni rahatsız eden ikinci özelliğim ise bir önceki oda arkadaşım felaket bir insandı rabbim kurtardı elh. şuan başkası ile kalıyorum bir önceki arkadaşımı çok ama çok fazla alttan aldım ne dediyse tamam dedim rabbimin rızası olsun kızın kalbi kırılmasın felan diye sonra baktımki herşeyime müdahale ediyor çarşafını şimdi değişme laptobunu şimdi kullanma şimdi çamaşır asma yıkama kendince hep bir bahanesi vardı ben artık e pes yok artık deyince topuklayıp başka odaya defoldu zaten . Şuan beni rahatsız etmeyen bir arkadaşla kalıyorum ama vakti zamanında kendi rahatsız olduğum şeyleri yapmaktan çekinmiyorum artık misal önceki arkadaşım bütüngün anne dayı hala amca kikirkikir yüksek sesle konuşurdu e bende ders çalışıyorum bir yere kadar yani bende ne zaman telefonum çalsa odadan çıkar öyle konuşurdum mesaj gelse tedirgin olurdum sesten rahatsızmı diye kısacası hep bir takıntı vardı rahatsız ediyormuyum diye şimdi ise önceki arkadaş bunu kulllandığından bu oda arkadaşımla resmiyim bende odada telefonla konuşuyorum artık rahatsız oldugunu söylemedi gerçi ama kötü hissediyorum kısacası önceki hassasiyetim artık yok oldu .. Bir söz vardı giderek terbiyesizleşiyorsan insanların ne mal olduğunu anlıyorsun demektir diye ... sizce hayat şartları beni git gide kötü bir insan mı yapmış ?