kötü bir yöntem mi sizce:(

Haklısınz ama benim durumumu da anlayın kısa da olsa mutluydum onla özlüyorum:( nasıl özler diye ama sanırım daha çok uzülûp döncem:(

Haklısınz ama benim durumumu da anlayın kısa da olsa mutluydum onla özlüyorum:( nasıl özler diye ama sanırım daha çok uzülûp döncem:(

adam sıkıldım demiş

hala etrafında dolaşarak sadece değerini küçültürsün

boşver artık

dost acı söyler cnm kusura bakma

:kkk:

ayrıldıktan sonra tekrar sevgili olan çok az insan var ve büyük çoğunlukla tekrar ayrılıyorlar.. bende sevgilimden ayrılınca özlemesi için binbir türlü şey yaptım fakat şimdi düşünüyorumda ne kadar salakmışım.. seni bırakan bir insanı özlemen bile saçma!

ayrıldıktan sonra tekrar sevgili olan çok az insan var ve büyük çoğunlukla tekrar ayrılıyorlar.. bende sevgilimden ayrılınca özlemesi için binbir türlü şey yaptım fakat şimdi düşünüyorumda ne kadar salakmışım.. seni bırakan bir insanı özlemen bile saçma!

o birazda ayrlik nednine bagli degil mi benm istegim geri dönmesindn ziyade ayrlırken sustum icimde cok şey var icimdekileri kusmak

bence gitme çocukça bi davranış olur.. ben mutluyum imajı yerine ben süslendim püslendim kendimi sana göstermeye geldim imajı verirsin ki senden sıkıldım dediyse böle bi durumda iyice soğur

Back
X