kötü biri miyim kızlar :(

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
Selamun aleyküm herkese

Kızlar bu gün bebeğinin battaniyesini asiyordum yan binadaki çocuklar (apartmanlar çok yakinnnnn) bana saçma sapan şeyler dediler bende ciddi kişilikli biriyim yani terbiyeye önem veririm bana ters geldi. Anneleri evde yoktu neyse büyük çocuk annesi eve gelince nazlı ablaya böyle böyle yapmışlar falan diye anlatmış. Annesi beni çağırdı kusura bakma falan dedi. Bende uyarin lütfen rahatsız oluyorum dedim. (Kızlar balkona korkudan cikamiyorum sesimi duyunca ususuyorlar pencerelerimi bile acamiyorum) neyse annesi bi çocuğuna vurdu ben ses etmedim. Eşim şimdi geldi olayı anlattım bana kızdı. Az insaflı yardım sever ol dedi hep ben mi öğreteceğim dedi. Kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam. Ki eşimin bu zamana kadar her hatasını 1 saat geçmeden affeden ailesinin bana yaptığı haksızlıklarına ses etmeyen ve elimden geldiğince yardım eden biriyim insanlara. Ne dersem de hiç sen haklisin aşkım demez.yani bu ne anlamıyorum ben kötü düşünen ve kötü olan bir insan miyim Allah aşkına? Eşime nasıl davranmaliyim nolur bir akıl verin çünkü soğumaya başladım ondan.. bunun olmasını istemiyorum göz yaşım dinmiyor :cry::cry::cry:

Ne diyorlar çocuklar yazmamışsınız.
Ayrıca kadın sizi niye ayağına çağırıyor kusura bakma diyecekse kendi geleymiş.
Eşiniz böyle herşeye laf eden biriyse paylaşmayın madem böyle konuları.

Nazli Senin araban var mı hhahaha falan diye (Abla bile yok) kadinla pencereler hemen hemen bitişik o yüzden çağırmıştır. Yani hep böyle kızlar 1 yıldır ne zaman kapı pencere ciksam karşımda durup beni izliyorlar eviminicine bakiyorlar.soyleniyorlar bir şeyler normal mi sizce bu rahatsız olmaz misiniz

Rahatsız olduğunuz için yapıyorlar ya hınzırlar :) ben olsam eğlenirdim dalgasına bakardım, uğraşmazlardı, ama siz ciddi kişilikli olduğunuz için rahatsız etmiş, kötü değilsiniz elbette kişiliğinizin getirdiği bir durum, ama çocuklarda öyle böyle bi terbiyesizlik yapmamış, çocuktur işte, yarın öbür gün öyle olur sizinki kınamayın laf geçirmek zor olabiliyor :)

Aleykumselam
Niye kotu biri olasiniz ki..

Rahatsiz olmussunuz bu rahatsizliginiz ile yardim sever olmanizdaki baglantiyi anlayamadim ben..
Esiniz neyi bekliyor.
Cocuk diyip gecmenizi mi.. gecede bilirdiniz
Cocuktur diyip gecmemissiniz ustune cama pencereye cikamayacak kadar kendi evinizde kisitlanmissiniz sirf o cocuklar yuzunden..
Demek ki sizin icin ciddi bir problem..
Haklisin haksizsin mevzusuna girmeseydi keske esiniz belkide suan ona karsi boyle olmazdiniz..

Nazli Senin araban var mı hhahaha falan diye (Abla bile yok) kadinla pencereler hemen hemen bitişik o yüzden çağırmıştır. Yani hep böyle kızlar 1 yıldır ne zaman kapı pencere ciksam karşımda durup beni izliyorlar eviminicine bakiyorlar.soyleniyorlar bir şeyler normal mi sizce bu rahatsız olmaz misiniz
Çocukların size bir garezi mi var?çocukları sinirlendirip adeta size savaş açtıracak birşey mi yaptınız?
Annesi çocuğu döverken keşke engel olmaya çalışsaydınız.kötü biri misiniz bilmem ama çocuk psikolojisinden anlamadığınız kesin.

Çocukların bu denli dalga konusu olacak kadar ne geçti aranızda bilmem ama çok da büyütülecek bişey değil çocukla çocuk olmak gibi birşey..Bunları bile takıp balkona çıkmaya çekiniyorsanız ciddi psikolojik sorununuz olabilir.Ya da yaşınız küçük olgunlaşmamış olabilirsiniz?Çünkü eşiniz o kadar alışmış ki yada birçok problemleriniz oluyor ki eşiniz artık hiçbirşey de destek olmuyor size sanırım..

Allah askina bende kufur ediyorlar sandim. Nazli araban var mi hihahs.. diyorlar diye cama, balkona cikamicak kadar niye korktunuz siz bu coluk cocuktan. Ben olsam iki laf eder sustururdum o cocuklari yada umursamam. Muhtemelen cocuklar sizin bu degisik hallerinizi anlamislarki dalga gecip ustunuze geliyorlar. Ufacik cocuklarla bile basa cikamayip saklanan biriyseniz hayat size zor

Gelin bi tur atalim derdim ilk soylediklerinde.
Bu soruyu ilk duydugunuzda agliyip iceri flnmi kactiniz ki size ustunluk kurmuslar resmen.
Soruda cok sacmaligin dik alasi geldi bana.
Fenomen bi sorumu etrafta benim haberim yok.
Anne ben hamileyim gibi biseymi.
Yani ne alaka nazli araban varmi

Ben çocukların her yaptığına çocuk denilip geçilmesine karşıyım, bugünün çocukları yarının büyükleri, yanlış hareketleri düzeltilmeli, aksi takdirde nasıl saygılı birer insan olmayı, toplum içinde yaşamayı öğrenecekler? Siz de sadece rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz ki gayet doğal hakkınız, tokatı atan şiddete başvuran kişi annesi, ben sizde bir kötülük görmedim.

ben olsam çocuklarla çocuk olmayı denerdim. mesela bi kurabiye yapıp dağıtırdım çocuklara. sizin onlar için uğraştığınızı gördükçe bu davranışlarına son verirler belki.

adı üsünde çocuk..korkulcak bir şey yok..bıçakla tehdit etmemişler ya sizi..rahatsız olmanız kötü bir insan olduğunuz anlamına gelmiyor ama sanki fazla büyümüş olay...

onlar size oyle bırşey soyledığı zaman kızgınlık ıfadesı olmasın yuzunuzde aksıne şöyle yapın çocuklardan bırıne senın gozlerın ne kadar guzel Allah ne guzel yaratmış... ya da sıze bırgun dondurma ısmarlayım mı? ama konuyla alakasız şeyler soyleyın...

Kaç yaşlarında bu çocuklar ?
Ufak tefek takılma sözleri bunlar sizi balkona çıkamayacak kadar rahatsız eden nedir ?

eger cocuklar sadece "nazli araban var mi hahaha" gibisinden seyler diyorlarsa ve bu sizi balkonlara cikmama konumuna getiriyorsa o zaman sorun sizde derim. Ne var ki bunda? ben de "evet vaaaarr gezelim miiii" diye bagirirdim. cocuk bunlar adi ustunde. tamam her yaptiklari "cocuktur yapar" diyip gecistirilmemeli ama kufur etmiyorlarsa, terbiyesiz degillerse ve sadece kendi aralarinda eglenip size takiliyorlarsa bence sorun edilecek birsey yok.

bu çocuklar kaç yaşında ki böyle kendinizi kapı pencere saklıyorsunuz ?

şaşırdım doğrusu ben olsam çok rahatsız oluyorsam kızardım ama çocuk sonuçta neyinden rahatsız oldunuz bu kadar?

ayrıca annesi çocugu döverken engel olsaydınız keşke bence eşinizde buna kızdı.

Anneye çok kızdım. Tokatla mı terbiye edecek çocukları. Çocuklara şiddet uygulayan insanlara tahammülüm yok. Çocuklar ne yapmış olursa olsun o tokada tepki vermenizi beklerdim.

Gerçekten derdiniz mi yok çocuk onlar yahu cama çıkamayacak kadar da bir şey yok ki terbiyesiz bir şey dememişler ki abla dememişler de araban mı var diye gülmüşler de. Eğlence arıyor kendilerine bende onlara cevap verip eğlenirdim yerinizde olsam. Küfür yok hakaret yok yani. Bir de eşinize söylemişisiniz çocuklar bana takılıyorlar diye eşinizin yerinde olsam bende kızardım. Mahalle delikanlıları olur asılırlar laf derler tamam çocuğun nesinden rahatsız oluyorsunuz ki.

Tokat atınca izlediniz mi sizde :KK57: hoşunuza gitti mi peki sırf size araban var mı diye kendilerince dalga geçtikleri için böyle cezalandırılmaları??? Bence sizin kişiliğiniz ciddi değil enteresan. Benimle böyle dalga geçseler cevabımı veririm ya da gülüp geçerim kapı pencere kapatmak saklanmak da çok normal değil eşiniz sonuna kadar haklı Allah sabır versin hem eşinize hem çocuğunuza

Ben de sandim ki kufur falan ediyorlar aman siz de gulup gecin cocuk olun onlarla arabam olsun sizi gezdiricem falan deyin kapi pencere saklanmaniza gerek yok bunun icin..

Back
X