• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü biri miyim?

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Belki çok büyük bir derdim yok hatta dert bile değil ama birazdan anlatıcaklarım yaptıklarım çok şerefsizce geliyo ne yaptığımı bile çözemiyorum Uzatmadan başlıyorum
Uzun bi süre önce biriyle tanışmıştım bana karşı hisleri olduğunu öğrenmiştim ama hep arkadaşım olarak kalmasını istiyordum biriyle beraber olmak istemiyordum Neyse uzatmayacağım. Sonunda arkadaşıma onu ayarlamaya çalıştım tam oldu olucak çocukla beraber olmak istedim böylece o planda suya düştü Onunla çok iyi anlaşıyorum dost gibi ama cinsellikte var beni mutlu ediyor işte herşeyin bozulduğu yer burası o şu meşhur aradığı insanın ben olduğunu düşünüyor evlilik hayalleri kuruyor bide anlatıyor ama ben bunu istemediğimi söyleyemiyorum sürekli kendimle çelişiyorum bazen bitmesini o kadar çok istiyorum ki ve hiç bir sorun yokken bazen mutlu oluyorum. Sürekli bir dengesizlik arkadaşlarıma anlatmıştım. Bana dedikleri birini elde edince sevmeyi bırakıyorsun mantıklı geldi çünkü ne zaman küçük bir tartışma olsun bi sevgi patlaması zaten onunla olmayı kabul etmemin sebebi arkadaşımı ayarlamıştım elden gidiyordu :D
Deliriyo muyum ne

Kötü müsün, iyi misin bilemem, tek bir davranışına göre seni yargılayamam. Lakin biraz prensibe, biraz empati yeteneğine, biraz olgunlaşmaya ihtiyacın var bence. Bir insan sırf elinden kaçıyor diye kıymete biniyorsa, düşün ki; dünya kaçan fırsatlarla dolu. Hayatın onların peşinde koşturmakla mı geçecek? Sadece sana yazık olur.

Ahh beee.Kıymetimi bilmeyen bi erkek arkadaşım vardı en nihayetinde yıllar sonra bitirdim ilişkimi bi kaç gün önce.Darılma ama konunu okuyunca insallah senin gibi birine denk gelirde yerleri öperek öküzlük ettiği için onu bıraktığımı anlar diye hayal ettim:) Çünkü baya kötüsün yani.Hiç böyle bişeyde duymamıştım ben şok.

kendinizi çok iyi tanıyorsunuz evet kesin siz tamda o söylediğindensiniz ne diyelim, Rabbim islah etsin seni hidayete erdirsin amin

Ya sonuçta kimseyi aldatmadım burda sorum çocuğun hayalleriydi. Evet arkadaşıma ayarlamaya çalıştım ama sonuçta çıkmadılar çocuklada aram iyi arkadaşımlada yorumlarınız o kadar saçma geliyor ki sonuçta aralarında hiç birşey olmadı. Burda sorun çocuğun hayalleri anlatabiliyor muyum ? evet arkadaşıma ayarlamaya çalıştım sonra olmadı çocukla oldum sanki kapı kapı veriyorum

Kendine ve bedenine saygı duymuyorsun..
İleride pişman olup, aynaya bile bakamayacaksın belki..
Kötü olmaktan ziyade uçlarda yaşıyorum ben kafasından şimdilik zevk alan birisin.. İleride aşkı bulduğunda hor kullandığın bedeninin ve acı çeken ruhun olacak.. Üzüp, kaybettiğin dostluklarında..
Değişiğim ben kafası, zor kafa olsa gerek, herkes taşıyamaz..

Arkadaşınıza açılmış miydiniz sana ayarlayacagim diye? Eğer öyle ise öncelikle arkadaşıniza çok büyük yanlış yapmışsınız.
Ayrıca cevrenizde tuhaf. Elde edince sevgi yok olur demişler de öyle bir şey yok.
Siz bu çocuğu sevmiyorsunuz. Seven insan elde edince sevgisi bitmez aksine ayakları yere basamayacak kadar mutlu olur. ( bir soruna takılıp düşene kadar tabi:) )
Bana teklif için çok ısrar eden biri olmuştu zamanında. Bende çok kararsız kalıyordum kabul edip etmemekte. O da dengesizdi
Ne zaman olmayacak dediğinde üzülüyordum sevmediğim halde :) sizin durum buna benziyor biraz.
Gençlik işte 21 22 de yaşadım bu durumlari:)
Sizde çok gencsiniz sanırım.

Ya sonuçta kimseyi aldatmadım burda sorum çocuğun hayalleriydi. Evet arkadaşıma ayarlamaya çalıştım ama sonuçta çıkmadılar çocuklada aram iyi arkadaşımlada yorumlarınız o kadar saçma geliyor ki sonuçta aralarında hiç birşey olmadı. Burda sorun çocuğun hayalleri anlatabiliyor muyum ? evet arkadaşıma ayarlamaya çalıştım sonra olmadı çocukla oldum sanki kapı kapı veriyorum
Üzülme belki o da sana aşık değildir. Cinselliği seviyordur. Böyle güzel aşk cümleleriyle ilişkiyi götürüyordur. Tek uyanık sen değilsin ya?

Back
X