• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü biri miyim?

konu sahibi önüne gelenle beraber olup aynı anda bir çok kişiyi idare etmiyor. bir duygu karmaşası yaşamış. hem beraber olduğu kişi konuşamadığı hiç bir paylaşımı olmadığı bir adam değil. sanki adam evli, ya da kızın beş sevgilisinden biri, ya da tam tersi... Sadece eski kız arkadaşına ayarlamayı düşünürken kendi gönlü düşmüş ya da aklı diyelim... karşılıklı olarak... o kıza ayarlamamış, çocukla kızın arkadaşı arasında zaten hiçbir şey geçmemiş bundan seneler öncesinde bile... yani bilemiyorum, herkesin kıstası farklıdır gibi geliyor. buradaki tek sorun konu sahibinin duygularını çok iyi tahlil edemiyor oluşu. belki alışkanlık, belki hoşlanma, belki sadece cinsel çekim hissediyor... bunu saptayabilirse sorun yok bence. Seçicilik tavsiyesi bu yüzden çok yersiz geliyor bana böyle konularda.

bir kadın bir başka kadın arkadaşına tek gecelik erkek ayarlamaya çalışıyorsa -ki o da "arkadaşı"-, seçicilikten gayet de bahsedilir kusura bakmayın. böyle ilişki yumaklarını benim aklım almıyor, almasın da.

bir kadın bir başka kadın arkadaşına tek gecelik erkek ayarlamaya çalışıyorsa -ki o da "arkadaşı"-, seçicilikten gayet de bahsedilir kusura bakmayın. böyle ilişki yumaklarını benim aklım almıyor, almasın da.

Ben kendimce bir özet geçeceğim, konunun en sonunda ortaya çıkan mesele, ayarlayacağı zaman aşık olduğunu anlamış olması, o olay vesile olmuş belli ki duygularını sorgulamasına. Konu sahibi biraz duygularını reddettiğinden sonuç bu olmuş sanıyorum. Ben duygularımın en başta farkında olabilir ayarlamayı denemezdim, siz de denemezdiniz muhtemelen ama o zaman bir kafa karşıklığı yaşanmış bir yanlış yapmadan dönmüş hatasından.
Bir ilişki yaşanmamışsa bu kadar akıl almaz bir durum değil benim gözümde. Kimse kimseyi aldatmıyor, konu içindeki herkes tek eşli. Konu sahibinin tek sorunu da sanıyorum ki çoktan aşık olmuş olduğu kişiye olan duygularını anlayamaması, bağlanmaktan korkması ve uzaklaşmaya çalışıp uzaklaşamaması. Biraz konuşunca çıkıyor meseleler, hemen tü kaka demek bana göre değil, ama tabi size göre böyle de olabilir, sizin düşünceniz, artık bunun ötesinde bir şey diyemem :KK66:

Bir fikir danışmak istiyorum. Akşamları bizim ev hep boş bomboşş yalnızlıktan ölüyorum. O biraz romantik biri bende odun bildiğin saf odun :KK70: Demişti beraber yorganın altında film izleriz gibi fikirler ona güveniyorum tabi ki sorun bu değil sorun bunu birisi öğrense tepkisi bu beni korkutuyor sonuçta beraber kaliteli zamanlar geçireceğiz. Bu konuda diyebileceğiniz bir şey var mı yada siz bu kaçamaklardan yaptınız mı :KK70:
kaliteli zaman gecireceksiniz neden birilerinin ogrenmesinden korkuyorsunuz cevabiniz hazir iste

Back
X