Kötü burnum ne olur bir bakın :(

1 hafta oldu.burun kemerini fazla almış ucu yukarda ya :KK43: yıllarca bekledim şanssızlıgım iste

Kötü düşünme. Bantlar çıkınca inecek. Burnunun ucu şu an şişik o çok belli oluyor, oturması 6 ay alıyor. Güzelleşecek zamanla. :) Doktorun kim, söylemende sakıncası yok ise?

Burun ucu çok odemli ise o yüzden de fazla oyuk ve kalkik durabilir burun.. diye düşünüyorum :)

Öyle mı sevindım ya benım o de o sorunum var da. Randevu aldım pazartesiye Gıdıp görüşeceğim Doktorla. çok heyacan yaptım. Nasıldı burnunuz nasıl oldu. Bana özelden resmini gönderebilir mısınız tabı isterseniz. Memnun musunuz ameliyatınızdan yenı halinden ben çok tereddüt yasıyorum kötu olur mu dıye hep dusunuyorum bu ara kafam hep dolu bu yuzden
Ben çok memnunum

Eklentiler

• IMG_1387.webp
    IMG_1387.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 530
Bende yarın görusme ye gidiyorum. Nasıldı ameliyat uyanınca çok agrı hissettiniz mi
Ben sürec boyunca cok agrı hissetmedim. Gözüm korkuyordu açıkcası ama oyle olmadı. Bünyeden bünyeye degısıyormuş ama. Zaten 1 gunluk hastane yatısında surekli kontrolde tutuyorlar. Sonrasındaki agrı kesici ve antibiyotiklerle de işler iyice kolaylaşıuor. Bence gözünüzde büyütmeyin ve hep pozitif olun. Agrırsa bile sonunda gercekten istediğiniz birseyi gercekleştirmiş olacagınızı hayal edin :) Bence en sıkıntılı nokta tampon oldugu surece nefes alamama ve dolayısıyla uyuyamama! :(( onlar için de safak sayıyorum :) umarım istediğiniz gibi olur hesrsey, bol şans!!

Ben sürec boyunca cok agrı hissetmedim. Gözüm korkuyordu açıkcası ama oyle olmadı. Bünyeden bünyeye degısıyormuş ama. Zaten 1 gunluk hastane yatısında surekli kontrolde tutuyorlar. Sonrasındaki agrı kesici ve antibiyotiklerle de işler iyice kolaylaşıuor. Bence gözünüzde büyütmeyin ve hep pozitif olun. Agrırsa bile sonunda gercekten istediğiniz birseyi gercekleştirmiş olacagınızı hayal edin :) Bence en sıkıntılı nokta tampon oldugu surece nefes alamama ve dolayısıyla uyuyamama! :KK43:( onlar için de safak sayıyorum :) umarım istediğiniz gibi olur hesrsey, bol şans!!
Çok tesekkur ederım içimi rahatlattınız, inşallah güzel olur benım de

Ben de 4 kez burun ameliyatı olmuş bir kışı olarak başarılı buldun .sakın Canını sıkma ıyı durumda boyu kalınlığı kavisi,üstelik alçılı bakmakta çok yanlış ,doğru ve başarılı amelıyat 1 yıl sonunda bellı olur

4 kez mi ? Neden? Kimlere ameliyat oldunuz. Ben de revizyon düşünüyorm şimdiden

Back
X