• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama ağzıyla söylüyor kadın
Konuyu uzatmak istemiyorum kadın istemiş adam bir kere almış.Adam almak istemiyor ve ısrarla bu mevzu evin içinde dönüp duruyor.Yazılanlara göre adam zaten konu sahibine aşık ve hayran ve her türlü sevgisini gösteriyor.Çiçek te almasın ya çiçek diye diye evde huzursuz olmanın mantığı ne???Çiçek almadı diye boşayacak mı adamı yani uzatmanın nedenini çözemedim...

Konuyu uzatmak istemiyorum kadın istemiş adam bir kere almış.Adam almak istemiyor ve ısrarla bu mevzu evin içinde dönüp duruyor.Yazılanlara göre adam zaten konu sahibine aşık ve hayran ve her türlü sevgisini gösteriyor.Çiçek te almasın ya çiçek diye diye evde huzursuz olmanın mantığı ne???Çiçek almadı diye boşayacak mı adamı yani uzatmanın nedenini çözemedim...
Bence içselleştirmişsin ama sen bilirsin

huzursuzluk cıkardığımı nerden çıkardınız?
Sürekli çiçek diyorsunuz adam almıyor ve siz hâlâ bunu dile getiriyorsunuz.Eşiniz yazdığınıza göre iyi biri sizi seviyor tek kusuru çiçek olsun .Evliliğiniz güzel ve değerli birbirinizin kıymetini bilin derim...

evet alır ama der ki ben pek seçemem sen istedigini göster alalım ikisi cok baska
Anladım zaten böyle bir adam olduğunu, kısacası siz ittirmeden istemeden göstermeden hiç bir şey almamış size.

Ben seçemem demek bunla uğraşmak istemiyorum demek çünkü , bir kolye bir küpe bir tişört seçemeyecek ne var almak istemiyor dümdüz.

Bence içselleştirmişsin ama sen bilirsin
Yo burada ne konular ne acılar okuyoruz .Tek kusuru çiçek almayan bir adama ne diyelim üstelik konu sahibi ve kocası birbirine aşık ve mutlular ,çiçek almıyor diye konu sahibini doldurmanın anlamı yok.Mutlulukları daim olsun,çiçeğe fazla takmasın diyorum

evet alır ama der ki ben pek seçemem sen istedigini göster alalım ikisi cok baska
Herkese alır alır yazıyorsunuz insanlarında kafası karışıyor , sizin gösterdiğiniz bir şeyi alalım demek başka şey , kendi iradesiyle elinde hediye paketi ile gelmek başka şey.

Yani üzgünüm eşiniz size hiç hediye almamış bana göre.

Kızlar eşimle 4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır evliyiz. Eşim bana karşı oldukça sakin anlayışlı ve tatlı dilli. Daha hic adımla seslenmiş degil bana ne kadar kavgalar etsekte ben kötü konuştugumda bile kötü konuşmaz alttan alır ve ilk adımı o atar.Sarılır öper dinler. Ama bana hiç çiçek almıyor. Ben kendim özellikle istiyorum ben çiçek istiyorum diyorum almıyor neden almadıgını soruyorum sende güzel çiçek yok diyor ama ben istiyorum diyorum bu beni mutlu edecek diyorum tamam diyor ama asla çiçek almıyor. Normlade sevgililer günü falan pek önemsemem ama bekledim hamileydim almadı neden almadın dedim alacagım vsvs dedi 2 gün sonra çiçek aldı onun dışında almıyor o benden istese böyle açıkça söylese ben düşünmeden yaparım mesele çiçek değil ama anlam veremiyorum dogum yaptım o zaman bile almadı bunu ona söyledigimde cok heyecanlıydım haklısın özür dilerim dedi ben dogumdan cıkana kadar kapıda bekledi hatta ağlamış birşey olacak diye korkmuş madem bu kadar düşüncelisin neden çiçek almıyorsun? Sizce neden lütfen fikir verin
Uff cidden bazı insanlar hayatında sorun çıkarmak için sebep arıyor.
Benim de eşim çiçek almaz hatta almasını da istemem çiçek fiyatları inanılmaz şuanda😂onun yerine yemeğe çıkarız daha iyi.

Size güzel davranması değerli hissetirmesindem daha güzel bir şey var mı ?

Kızlar eşimle 4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır evliyiz. Eşim bana karşı oldukça sakin anlayışlı ve tatlı dilli. Daha hic adımla seslenmiş degil bana ne kadar kavgalar etsekte ben kötü konuştugumda bile kötü konuşmaz alttan alır ve ilk adımı o atar.Sarılır öper dinler. Ama bana hiç çiçek almıyor. Ben kendim özellikle istiyorum ben çiçek istiyorum diyorum almıyor neden almadıgını soruyorum sende güzel çiçek yok diyor ama ben istiyorum diyorum bu beni mutlu edecek diyorum tamam diyor ama asla çiçek almıyor. Normlade sevgililer günü falan pek önemsemem ama bekledim hamileydim almadı neden almadın dedim alacagım vsvs dedi 2 gün sonra çiçek aldı onun dışında almıyor o benden istese böyle açıkça söylese ben düşünmeden yaparım mesele çiçek değil ama anlam veremiyorum dogum yaptım o zaman bile almadı bunu ona söyledigimde cok heyecanlıydım haklısın özür dilerim dedi ben dogumdan cıkana kadar kapıda bekledi hatta ağlamış birşey olacak diye korkmuş madem bu kadar düşüncelisin neden çiçek almıyorsun? Sizce neden lütfen fikir verin
Hiç mi almadı 4 yıl boyunca nerde satıldığını biliyor mu

maaşını bana atar istedigini al diyor ama aynı ley değil onun düşünüp yapmasıyla benim almam bir dwğil
Biz bilemeyiz ki eşinin düşüncesini

Belki almak istemiyor

Belki 2 saat sonra solup çöpe atılacak bir şeye para harcamak istemiyor. Bu konuda böyle düşünüyorsa bana göre haklı gerçekten artık çok pahalı.

Siz ısrar ediyorsunuz diye de almak istemiyor olabilir.

Sizi mutlu etmek için başka şeyler yapıyorsa buna takılmayın. Kocanızla aranızı bozmayın.

Eşin seni seviyor, seninle ilgileniyor, sadece böyle solacak çöpe gidecek şeyler almak istemiyor anlaşılan. Bizde de tam tersi eşim alır ben alma çöpe gidicek parana yazık derim😂✌️ eğer değerini biliyosa kalsın çiçek konusu öyle gerçekten biyere kadar bende istiyodum sonra istememeye başladım. Çiçek dışında hediye gelmiyo mu merqk ettim?

Ya adam olması gerektiği gibi olduğu için ekstra bir takdir hak etmiyor.size karşı iyi olmalı zaten normal evlilikler böyle olur.
Çiçek istemişsiniz hani yalandan bir iki kere alınır bu kadar almaması bana çok garip geldi.
İnat mı etti nedir yani kendi paranla alacaksan bilemiyorum garip gelirdi bana da.
Ben de isterim söylerim alırsa da çok mutlu olurum. Hani ilişki oturur ,sıklığı azalır tamam ama hiç almamakta düşünüyorum

Konular açılıyor eşle ilgili. Biz genel sorular ve varsayımlar üzerinden birbirimizi yiyoruz. Konu sahipleri canları isteyene kısa net cvplarla olayı bitiriyor.😀 Ne diyim Kötü profil yok. Ortada inat mı var utanmamı var sebebi belli değil. İstediğini alıyor cimri denilmez. Artık inada bağladım nedeni bana söyle diye sor.

Bacım, siparişini ver,getirsinler çiçeği evine..çiçek için kendini bu kadar üzmeye değer mi?Baktın adam laf ediyor,surat asıyor demek ki çiçeğe verilen parayı gereksiz buluyor,onu da öyle kabul edeceksin artık .Allah başka dert vermesin

Senden güzel çiçek yokmuş ondan 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X