Kötü Durumdayım.

AYK7706

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
5
1
1
48
Kızlar merhaba ben yeni üye oldum. Çok sıkıntılıyım kimselere anlatamıyorum.Eşim khk ile işten atıldı yaklaşık iki yıldır işsiz ve 3 ay hapis yattı çıktı.Hep destek oldum maddi manevi .Ama artık yoruldum.Şu an asgari ücretle işe başladı.Bacısının kocası kahvede oyun oynayan karısına bakmayan biri.Bizden karısının telefon faturasını ödememizi bekliyorlar.Ben çalışmıyor olsaydım acaba ne yapacaklardıı.Bencil miyim diye çok suçladığım anlar oldu kendimi.Eşim hipnoz olmuş gibi avans alıp yatırdı faturayı.Ben itiraz ettiğim halde beni dinlemiyor eşim.Bunlar küçük şeyler ama kendimi enayi aptal gibi hissediyorum.Ben özel hastaneye gittim doktor tahlil istedi 200 tl verdim diye telefonda azarladı beni.kendisi bana sormadan 4 tane dişini özelde yaptırdığı halde.Ben sağlıktır bir yerlerden kısar öderiz derken gördüğüm nankörlük çok incitiyor.İş kardeşi annesi olunca anlayışlı ve fedakar olabiliyorken bana aynı inceliği göstermiyor.Kendimi çok değersiz hissediyorum.Bir cumartesi izinli ve bütün gün uyumak istiyor ne benim ne oğlumuzun ihtiyaçları ona olan özlemi önemli değil üstelik bana anlayışsız,fesat yaftası yapıştırıyor.11 yıllık evliyim hep böyleydi. Değişsin diye bekledim ama değişmeyecek.Cumartesi biraz surat astığım için tokat yedim.ilk kez vuruyor bana.yataklar ayrıldı konuşmuyoruz.Evde onla aynı ododa oturmuyorum.evde yemiyor içmiyor.işe gidiyor geliyor yada ben öyle sanıyorum.

Evet esiniz dogru yapmiyor ama bir insan kolay kolay degismez ya kabulleneceksin yada ayrilicaksin baska yolu yok.eyer barisacaksiniz ne yatagi ayirmakla iyi etmiyorsunuz nede ayri oturmakla.sogukluk girer araya sonra hic toparlaysmazsiniz.bi bakmissinizki alismissiniz ayri kalmaya

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum. Çok sıkıntılıyım kimselere anlatamıyorum.Eşim khk ile işten atıldı yaklaşık iki yıldır işsiz ve 3 ay hapis yattı çıktı.Hep destek oldum maddi manevi .Ama artık yoruldum.Şu an asgari ücretle işe başladı.Bacısının kocası kahvede oyun oynayan karısına bakmayan biri.Bizden karısının telefon faturasını ödememizi bekliyorlar.Ben çalışmıyor olsaydım acaba ne yapacaklardıı.Bencil miyim diye çok suçladığım anlar oldu kendimi.Eşim hipnoz olmuş gibi avans alıp yatırdı faturayı.Ben itiraz ettiğim halde beni dinlemiyor eşim.Bunlar küçük şeyler ama kendimi enayi aptal gibi hissediyorum.Ben özel hastaneye gittim doktor tahlil istedi 200 tl verdim diye telefonda azarladı beni.kendisi bana sormadan 4 tane dişini özelde yaptırdığı halde.Ben sağlıktır bir yerlerden kısar öderiz derken gördüğüm nankörlük çok incitiyor.İş kardeşi annesi olunca anlayışlı ve fedakar olabiliyorken bana aynı inceliği göstermiyor.Kendimi çok değersiz hissediyorum.Bir cumartesi izinli ve bütün gün uyumak istiyor ne benim ne oğlumuzun ihtiyaçları ona olan özlemi önemli değil üstelik bana anlayışsız,fesat yaftası yapıştırıyor.11 yıllık evliyim hep böyleydi. Değişsin diye bekledim ama değişmeyecek.Cumartesi biraz surat astığım için tokat yedim.ilk kez vuruyor bana.yataklar ayrıldı konuşmuyoruz.Evde onla aynı ododa oturmuyorum.evde yemiyor içmiyor.işe gidiyor geliyor yada ben öyle sanıyorum.
O kadar fedakarlığın üzerine bir de tokat atmış. Kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz. Geri adım atmayın derim. Siz ona değil o size muhtaç. Sanki telefon faturası çok hayati bir şey. Konuşmayıversin telefonla.

Bosanin bence bu adami ya ailesini de daha fazla sirtinizda tasimayin.

Ailece issiz gucsuz yan gelip yatsinlar siz de gidip bacisinin cep telefonunu odeyecekmissiniz oyle mi? Sizin caniniz can degil mi? Bu tabloda sizi dusunen kimse var mi sizce? degersiz hissetmekte haklisiniz bir degeriniz yok cunku.

Terbiyesiz. Hem onu sırtınızda taşıyıp hem de tokat yiyorsunuz. Gerçekten nankör bir herifmiş.
Bir kere hayata geliyorsunuz onu da bunu yontmaya harcamayın. Kendi yolunuza bakın derim.
doğru en iyisi boşanmak.Oğlum var 10 yaşında çok üzülüyorum onun için.Bugün konuşacağım.Ayrılmak istiyorum.

doğru en iyisi boşanmak.Oğlum var 10 yaşında çok üzülüyorum onun için.Bugün konuşacağım.Ayrılmak istiyorum.
Emin olun evin içinde huzursuzluk görmesinden iyidir. Belki şimdi anlam veremez ama ileride anlayacaktır. Siz onu sevginizle sararsınız zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun, siz kimseyi sırtınızda taşımak için gelmediniz dünyaya.

Eliniz ekmek tutuyor niye çekiyorsunuz ki.işe de başlamış nasılsa yüzüstü bırakmış olmazsınız.bide ben şöyle hissettim.asgari ücret alıyor acaba size karşı kendini ezik mi hissediyor..normal şartlarda kendide ödemezdi kardeşinin faturasını yada dişlerini özelde yaptırması falan.uzuldum ya şimdi adama

Eliniz ekmek tutuyor niye çekiyorsunuz ki.işe de başlamış nasılsa yüzüstü bırakmış olmazsınız.bide ben şöyle hissettim.asgari ücret alıyor acaba size karşı kendini ezik mi hissediyor..normal şartlarda kendide ödemezdi kardeşinin faturasını yada dişlerini özelde yaptırması falan.uzuldum ya şimdi adama

Nesine uzuluyorsunuz anlamadim
Bu kadina tahlil yaptirdi diye telefonda azar cekmis
Ustune tokat atmis
Hic de oyle mazlum,mahcup uzulecek bir erkek profili gibi gelmedi bana!

Nesine uzuluyorsunuz anlamadim
Bu kadina tahlil yaptirdi diye telefonda azar cekmis
Ustune tokat atmis
Hic de oyle mazlum,mahcup uzulecek bir erkek profili gibi gelmedi bana!
Khk ile işten atılmış asgari ücretle ise başlamış.belkide alışmadıgi icin psikolojisi bozuk.benim bir tanıdığım akademisyen iken adam kasiyerlik yapmaya başlamıştı.hatta birine hamallık ya yapıyorum suriyelilerden bize pek düşmüyor demiş.biz şuan tek taraflı dinliyoruz.herzaman biz haklı değiliz.siddet konusunda haklı o yüzden cekmeyin dedim

Kusura bakmayın ama şu aşamada bana çok doğru gelmedi boşanmak... 11 yıl diyorsunuz demek ki güzel günlerde yaşanmış ki devam etmiş evliliginiz... adam şimdi ne badireler atlatmış psikolojik destek almasi gerekirken sizinde destek olmanız gerekirken ayrılık kelimesini okuyunca üzüldüm... Eş olmak iyi günde olduğu gibi kötü günde de yanında olmayı gerektirir bence... Bunun yanında tokatı asla tasvip etmiyorum çok yanlış yapmış bu apayrı bir konu..
Görümcenizin faturasını oduyorsa evin herşeyini ona yıkardim ben olsam arar görümcemede lafımı söylerdim.

Kusura bakmayın ama şu aşamada bana çok doğru gelmedi boşanmak... 11 yıl diyorsunuz demek ki güzel günlerde yaşanmış ki devam etmiş evliliginiz... adam şimdi ne badireler atlatmış psikolojik destek almasi gerekirken sizinde destek olmanız gerekirken ayrılık kelimesini okuyunca üzüldüm... Eş olmak iyi günde olduğu gibi kötü günde de yanında olmayı gerektirir bence... Bunun yanında tokatı asla tasvip etmiyorum çok yanlış yapmış bu apayrı bir konu..
Görümcenizin faturasını oduyorsa evin herşeyini ona yıkardim ben olsam arar görümcemede lafımı söylerdim.
Bende ayni fikirdeyim.adam belkide eziklik psikolojisi ile ödedi faturayı.hatta size katılıyorum.gorumceyi ve enişteyi arayıp araları bozmak boşanmaktan daha mantıklı

Eşinizin su an psikolojik sorunları olabilir.Kendisi su an düştüğü durumu hazmedemiyor olabilir.Aldigi maaş ile gecinemeyeceginizin farkında olup sanki siz hesaplı harcamadiginiz için yetmiyormuş gibi davranabilir.Ailesine evin reisi benim ,ben size para verebilecek ekonomik durumdayim portresi çiziyor da olabilir.Herseyin çözümü var ama siddet varsa konuşacak birşey kalmamıştır bana göre.

Sorumsuzluğu, ilgisizliği yetmemiş, bir de şiddet uygulamış. Eee bu adam 11 yıldır da aynıymış, bundan sonra değişmeyeceğinin garantisi bunlar. Üstelik çalışıyorsunuz, neden bu muameleyi kendinize reva görüyorsunuz? Herkes ister çocuğu anne babasıyla birlikte, güzel bir aile ortamında büyüsün ama sizin güzel bir aile ortamınız yok ki. Üstelik oğluna her yönden kötü örnek olan bir baba var. Zor bir süreç, endişelenmeniz doğal, söylendiği kadar kolay olmuyor bu işler biliyorum ama inanın boşanmanız hem sizin hem çocuğunuzun geleceği için çok daha iyi olacak. Böyle devam etmeniz değer görmemeye, ezilmeye, sömürülmeye devam etmeniz demek. Bir kadın ve bir anne olarak size güç diliyorum.

Bütün yorumları dikkatle okudum.Psikolojisini anlıyorum attan inip eşeğe binmek gibi.ama bu benim suçum değil ben destek verdim.Bazen ipin ucunu kaçırmışımdır belki.Erkeklik gururunu çiğnemiş olabilirim belki de.Ama bende zor günler yaşadım tam 3 ay tek başıma ailemden uzak zor zamanlardı.Sanırım bu süreç bizi yıprattı.Ya da eşim hep böyleydi ben ses etmediğim için yuvarlanıp gidebiliyorduk.Tek üzüntüm 10 yaşındaki oğlum.babasız büyümesini istemezdim.

Babasız büyümeyecek ki. Adam ölmemiş. Sadece daha az ve kaliteli vakit geçirecekler. Mesela devlet 2 haftada bir cmt günleri görüşecekler derse, koca gün dana gibi uyumak yerine oğluyla belki bir şey yapmayı dener...

Yazık size gercekten :(
Hem onun icin fedakarlık yapın hem de tokat atsın hiç olmamış .
Imkanınız varsa ayrılmayı düşünmez misiniz ?
Hem böylece oğlunuz daha sağlıklı bir ortamda büyür .

Adam 11 yıldır aynıymış.Gidip kızkardeşinin telefonunu ödeyip kendisi özelde diş yaptırıp,karısına sağlık için tahlil yaptırdı diye kızan adam,bi de üstüne üstlük kadına tokat atan adamın desteğe ihtiyacı yok.Hapse girdiyse,bu kadıncağızda dışarda çocuğuyla badireler atlatmış.

Back
X