Kızlar merhaba ben yeni üye oldum. Çok sıkıntılıyım kimselere anlatamıyorum.Eşim khk ile işten atıldı yaklaşık iki yıldır işsiz ve 3 ay hapis yattı çıktı.Hep destek oldum maddi manevi .Ama artık yoruldum.Şu an asgari ücretle işe başladı.Bacısının kocası kahvede oyun oynayan karısına bakmayan biri.Bizden karısının telefon faturasını ödememizi bekliyorlar.Ben çalışmıyor olsaydım acaba ne yapacaklardıı.Bencil miyim diye çok suçladığım anlar oldu kendimi.Eşim hipnoz olmuş gibi avans alıp yatırdı faturayı.Ben itiraz ettiğim halde beni dinlemiyor eşim.Bunlar küçük şeyler ama kendimi enayi aptal gibi hissediyorum.Ben özel hastaneye gittim doktor tahlil istedi 200 tl verdim diye telefonda azarladı beni.kendisi bana sormadan 4 tane dişini özelde yaptırdığı halde.Ben sağlıktır bir yerlerden kısar öderiz derken gördüğüm nankörlük çok incitiyor.İş kardeşi annesi olunca anlayışlı ve fedakar olabiliyorken bana aynı inceliği göstermiyor.Kendimi çok değersiz hissediyorum.Bir cumartesi izinli ve bütün gün uyumak istiyor ne benim ne oğlumuzun ihtiyaçları ona olan özlemi önemli değil üstelik bana anlayışsız,fesat yaftası yapıştırıyor.11 yıllık evliyim hep böyleydi. Değişsin diye bekledim ama değişmeyecek.Cumartesi biraz surat astığım için tokat yedim.ilk kez vuruyor bana.yataklar ayrıldı konuşmuyoruz.Evde onla aynı ododa oturmuyorum.evde yemiyor içmiyor.işe gidiyor geliyor yada ben öyle sanıyorum.