ah tatlım ya, şu yaşadıklarını yaşamayan o kadar nadirdir ki.. ha belki bir eksik ya da bir fazla ama aynı şeyler inan.. ve yine inan ki hiçbirşey için de geç değil.. kaç yaşındasın bilmiyorum ama ayağa kalkmak zorundasın, herşeyden önce kendin için.. çünkü hiçbirşey ve hiçkimse senden daha önemli değil.. neden ailenden destek bekliyorsun bir psikologa gitmek için.. onların eğitimci olması herşeyi iyi veya doğru yapacakları anlamına gelmez ki.. hani, terzi söküğünü dikemez derler ya :)
önce kendini, psikolojini düzeltmek zorundasın ama ilaçlara sığınarak değil.. insanın bir yerde en iyi psikologu yine kendisi.. sonra o yatağından çıkıp tekrar sosyal bir ortama girmelisin. illa evde görüşmek zorunda değilsin ki, çık dışarıda buluş.. inan bana bir saatten sonra ailen de sana birşey diyemeyecek duruma gelir, önemli olan kendini toparlaman.. eminim çok gençsin, yakala hayatı bir yerden..
bende çok ilgisiz büyüdüm canım çok zor günler geçirdim çok yalnız günler...
halada öyle... emin ol senin gibi çok insan var şöyle düşün benim babam yok ben 6 yşındayken öldü
annem onun acısıyla ilgilenemedi benle hiç, en azından başında baban var ilgilenmese bile allah korusun kötü bi durumda
ilk koşacak odur. kendi kendine yetmeye çalış emin ol zamanla herşeyi kendin yapmaya alışıyorsun
onlar senle ilgilenmiyomu doktora götürmüyormu kendin git vs. böyle böyle güçlenirsin kendini karamsarlığa sürüklemekten vazgeç
hep senden kötü durumdakileri düşün...hıı dersinki beim halimden anlamazki düşüncelerimi bilemez
bende depresyon geçirdim hemde çok ağır 1,5yıl çok ağır ilaçlar kullandım seni çok iyi anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?