Kötü giden evliliğim hakkında yorumlariniza ihtiyacım var

Hala o ewdeysenız hakedıyorsunuz kusura bakmayın.

kızınız beşki şu an eşinizin hakaretlerini, karı koca olarak aranızdaki sevgi ve saygı yoksunluğunu algılayamıyor ama zaman geçtikçe algılayacak ve sizin ilişkiniz onun gözünde normal yada standart ilişki olarak tanımlanacak. ben kız çocuklarının eş seçiminde babanın çok büyük rol oynadıgını düşünüyorum. bir baba ne kadar kötü bir eşse, kız çocugu aslında ideal olmayan ama o kötüden biraz daha iyi bir erkeğe çok iyi gözüyle bakıp aşık oluyor. çünkü hayatlarında gerçek mutlulugu ve sevgiyi anne babasının ilişkisinden öğrenememişler. istermisiniz kızınızın da sizinki gibi bir evlilik yapmasını. kendinizi düşünmüyorsanız o yavru için buna bir son verin.

Arkadaşlar bir süredir giremedim.desteginiz sayesinde güç aldım ve Uşak'ta babama gittim.durumu anlattım.biraz burada kalıp babamla beraber dönüp davayı açacagiz ve birlikte eşyalarımı alıp döneceğiz.yani bu cehennem evliliği sonlandiracagim.hepinize tekrardan çok teşekkür ederim

Yarısına kadar okuyabildim inanamıyorum bu adamla hala evli olmanıza lütfen boşanın kurtulun.Yuh diyorum.

Anneniz kapım açık dedıyse hemen kaçın o eden o adamdan.

Çok iyi yapmışsınız, eminim siz de ferahlamış, rahatlamış hissedeceksiniz. Üstünüzden büyük bir yük kalkmış gibi gelecektir muhtemelen... :)

Bana eşinizden boşanmak isteseniz dahi elini cok rahat bir şekilde kana bular gibi geldi serefsiz kendini resmen sende rahatlatıyor küfür olsun hakaret ezme olsun cok üzüldüm ya
Ve inanın boşanmadan başka çare yok kurtarın kendinizi

Lütfen polise diyip gidin sakın tek gitmeyin .. allah sizinle inşallah

Koca kişisi bunları yaparken aileniz de siz de aman yuva dağılmasın diye sustunuz değil mi? Yüz bulmuş şuan ortada yuva diye bisi yok.ya haddini bildiriceksiniz ya da bosuycaksiniz başka bı önerim yok

Adam 2 yılda evrim mi geçirmişAyrılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…