Kötü haber nasıl verilir? :(

kusursuzmavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
19
15
88
Ankara
Merhaba kızlar nişanlım şuanda askerde. Kpss ye girdi bende ilanları takip edip başvuru yapıyorum. Geçen yıldan beri istediği il göç uzman yardımcılığına başvurdum dün de yazılı sınava girecek olanların listesi ilan edilmiş ve maalesef ki nişanlım 0.58 puanla bu listeye girememiş. Bende listeyi bugün akşam gördüm. Nişanlım 1 aydır bu işin yazılı sınavına çalışıyo kitaplar falan aldı. Yazılı sınava girecegine çok umutluydu. Şimdi yazılı sınava giremeyeceğini ilişkimiz gereği saklamamam söylemem gerek fakat askerde olduğu için onu rahatlatarak söylemem gerek hani yanımda olsa sarılırıp birbirimize içimizi dökerdik simdi uzakta olunca ne yaşar nasıl atlatır bu durumu bilmiyorum. 3 senedir sürekli bi kpss telaşı var bu sene girebileceği 3 işten bir tanesiydi bu. Lütfen bana yardım edin de güzel güzel anlatayım çocuğa durumu. Uzaktaki bir insanı askeri nasil teselli edebilirim ?

Bu işlerden pek anlamıyorum ama, haftasonu ziyarete gitseniz? Yüz yüze izah edip teselli etseniz?

Yanındayken ne söyleyeceksen aynı cümleleri kurarak söylemekten başka yolu yok malesef.
Hayalkırıklığı askerlik psikolojisi ile birlikte daha berbattır. Yeni bir iş başvurusu ve bir kere daha denemesi için cesaret vermen gerekebilir.

Bence çok kotu bir haber veriyor sesiyle ve bu şekilde söylemeyin...

Bu sinavlara ben de hazirlaniyorum daha bir suru kurum sinav acacak.. hepimiz ayni kusurlerle (hatta daha aziyla) kaybettik.. Önümüzde ki sinavlar bakacagiz cesaretlendirin daha çok...

Ben bu sinavlara hazirlanmiyorum o yuzden yanlis bilgi vermek istemem siz vercegim bilgiyi arastirin lutfen. Bir arkadasim bu goc idaresinin sinav basvurusunu kacirdi cok uzuldu. Web sitelerine bakarken tekrar bir sinav basvuru tarihi gordu sasirdik cunku goc idaresi yuksek sayida kisi aliyordu zaten.demem o ki arkadasim yanlis gormediyse bir sinav daha gelecek goc idaresinden takipte olunuz :)

Ben bu sinavlara hazirlanmiyorum o yuzden yanlis bilgi vermek istemem siz vercegim bilgiyi arastirin lutfen. Bir arkadasim bu goc idaresinin sinav basvurusunu kacirdi cok uzuldu. Web sitelerine bakarken tekrar bir sinav basvuru tarihi gordu sasirdik cunku goc idaresi yuksek sayida kisi aliyordu zaten.demem o ki arkadasim yanlis gormediyse bir sinav daha gelecek goc idaresinden takipte olunuz :)
Canım evet öyle birşey var. Şu şekilde 2 iş birbirinden farklı biri 'il göç uzman yardımcılığı' biri de 'göç uzman yardımcılığı' fakat göç uzman yardımcılığına basvurmak için puanın 80 olması gerekiyor. Bu şartı sağlamıyor maalesef :(

Canım evet öyle birşey var. Şu şekilde 2 iş birbirinden farklı biri 'il göç uzman yardımcılığı' biri de 'göç uzman yardımcılığı' fakat göç uzman yardımcılığına basvurmak için puanın 80 olması gerekiyor. Bu şartı sağlamıyor maalesef :(
yaaa uzuldum :( Ben de guzel haber verdigimi sanmistim. Uzulmeyin ona da normal soyleyin. Cunku malesef ulkemizde normal artik yillarca sinavlarla bogusup ise girememek. Daha cok sinav olacaktir. Pes etmek yok iyi bir ise kadar azim ;)

Dünyanın sonu değil. Normal söyleyin ölüm yok ya ucunda..

Merhaba öncelikle bu dönemde askerde olmak da zor kpss-a ya hazırlanmak da nişanlnz inşallah üstesinden gelir.her karanlğn sonu aydınlık.ben de kpss-a ile mücadele verdim ve çok gecktrmeden söylemnzi tavsiye ederm zira olmamış birşeyi umut ederek uyuyo şuan bu hepsinden kötü.hemen diğer 2 sınava hazırlamaya başlasn bence.kolay gelsin inşallah gönlünüze göre olur herşey..

Back
X