Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee gidin doktoraaaaSiddetli bacak sag yan ve sirt agrilarim var. Devamli kafamda kotu bir hastalik mi korkusu var. Kisa sure sonra check up yaptiracağim. Ama o gune kadar agrilar ve onun vermis oldugu psikoji beni mahvediyor.
Parası yoktur ya da randevu bulamamıştır belki.ee gidin doktoraaaa
Evladim...Korkunuz ölüm korkusundan mı?
Randevu aldim ama o gune kadar bu dusunce ve de agrilar mahvediyor.ee gidin doktoraaaa
ağrının o kadar çok sebebi var ki hemen en kötüyü düşünmeyin.çoğunlukla tedavisi basit bir şeyden dolayıdır.Randevu aldim ama o gune kadar bu dusunce ve de agrilar mahvediyor.
öyle bir şey olduğunu sanmamParası yoktur ya da randevu bulamamıştır belki.
yani ölümcül bir hastalık olabilir ve evladım annesiz kalır diye mi düşünceler geçiyor beyninizden?doğru mu anladım?Randevu aldim ama o gune kadar bu dusunce ve de agrilar mahvediyor.
Para degil problem. Sorun devamli ve siddetli agrilarim. Her donem agriyan bir yerlerim oldu. Artik dayanamiyorum.Parası yoktur ya da randevu bulamamıştır belki.
ağrının o kadar çok sebebi var ki hemen en kötüyü düşünmeyin.çoğunlukla tedavisi basit bir şeyden dolayıdır.
Bel fıtığı da olabilir kas ağrısı da. Doktora gitmeden kötü bir hastalık diye düsünmeyin bence. Geçmiş olsun.Siddetli bacak sag yan ve sirt agrilarim var. Devamli kafamda kotu bir hastalik mi korkusu var. Kisa sure sonra check up yaptiracağim. Ama o gune kadar agrilar ve onun vermis oldugu psikoji beni mahvediyor.
Aynen...yani ölümcül bir hastalık olabilir ve evladım annesiz kalır diye mi düşünceler geçiyor beyninizden?doğru mu anladım?
Insallah...Para degil problem. Sorun devamli ve siddetli agrilarim. Her donem agriyan bir yerlerim oldu. Artik dayanamiyorum.
Bazen o kadar agriyorki sogukkanli dusunemiyorum...Bel fıtığı da olabilir kas ağrısı da. Doktora gitmeden kötü bir hastalık diye düsünmeyin bence. Geçmiş olsun.
aynen bel bacak ağrılarım vardı aşırı derecede.belfıtığı çıktı 3 ay fizik tedavi kaplıcayla geçti.dikkat ettiğim içinde bir daha olmadı.öyle bir şey olabilir sizde de.hemen ölümü ağır hastalığı düşünmeyin.en ağır ameliyatlardan birini oldum ben kafatasım açıldı tümör alındı kocaman.çocuğumda vardı.ama bakın sapasağlamım sitede gülüp eğleniyorum .hele bir doktora gidin ben önemlibir şey olduğunu düşünmüyorum.geçmiş olsunAynen...
Insallah...
E yani bu %95 bel fıtığı belirtisi. Bu kdr korkup, kendinizi yıpratmayınSiddetli bacak sag yan ve sirt agrilarim var. Devamli kafamda kotu bir hastalik mi korkusu var. Kisa sure sonra check up yaptiracağim. Ama o gune kadar agrilar ve onun vermis oldugu psikoji beni mahvediyor.
Çok tesekku ederim. Hani insanlar için para ön plandadir ya benim hicbir zaman olmadi. Ben en guzel zenginligin saglik oldugunu duşündum her zaman. Ama en çok ta en cokta onla sinaniyorum. Rabbim insallah herkese saglik versin icinde de bana...aynen bel bacak ağrılarım vardı aşırı derecede.belfıtığı çıktı 3 ay fizik tedavi kaplıcayla geçti.dikkat ettiğim içinde bir daha olmadı.öyle bir şey olabilir sizde de.hemen ölümü ağır hastalığı düşünmeyin.en ağır ameliyatlardan birini oldum ben kafatasım açıldı tümör alındı kocaman.çocuğumda vardı.ama bakın sapasağlamım sitede gülüp eğleniyorum .hele bir doktora gidin ben önemlibir şey olduğunu düşünmüyorum.geçmiş olsun
Anlıyorum fakat kendinizi bu kadar strese sokmaniza gerek yok bence. İçinizi ferah tutun.Bazen o kadar agriyorki sogukkanli dusunemiyorum...
aynen belfıtığında dayanılmaz ağrılar oluyor böyle.tedaviyle de geçiyorE yani bu %95 bel fıtığı belirtisi. Bu kdr korkup, kendinizi yıpratmayın
aynen .sağlık 1. sırada gelir bu hayatta.bakın küçücük bir virüs hepimizi mahvetti.evlere tıkıldık yaşayıp yaşamadığımız belli değildi 1 yıldan fazladır.ama dayandıkk dayanmak zorundaydık çünkühayat devam ediyorÇok tesekku ederim. Hani insanlar için para ön plandadir ya benim hicbir zaman olmadi. Ben en guzel zenginligin saglik oldugunu duşündum her zaman. Ama en çok ta en cokta onla sinaniyorum. Rabbim insallah herkese saglik versin icinde de bana...