Kötü hastalik cikacak kaygi ve korkusu

BUSEDEN

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
331
196
323
Antalya
Siddetli bacak sag yan ve sirt agrilarim var. Devamli kafamda kotu bir hastalik mi korkusu var. Kisa sure sonra check up yaptiracağim. Ama o gune kadar agrilar ve onun vermis oldugu psikoji beni mahvediyor.

Siddetli bacak sag yan ve sirt agrilarim var. Devamli kafamda kotu bir hastalik mi korkusu var. Kisa sure sonra check up yaptiracağim. Ama o gune kadar agrilar ve onun vermis oldugu psikoji beni mahvediyor.
Bel fıtığı da olabilir kas ağrısı da. Doktora gitmeden kötü bir hastalık diye düsünmeyin bence. Geçmiş olsun.

Aynen...

Insallah...
aynen bel bacak ağrılarım vardı aşırı derecede.belfıtığı çıktı 3 ay fizik tedavi kaplıcayla geçti.dikkat ettiğim içinde bir daha olmadı.öyle bir şey olabilir sizde de.hemen ölümü ağır hastalığı düşünmeyin.en ağır ameliyatlardan birini oldum ben kafatasım açıldı tümör alındı kocaman.çocuğumda vardı.ama bakın sapasağlamım sitede gülüp eğleniyorum .hele bir doktora gidin ben önemlibir şey olduğunu düşünmüyorum.geçmiş olsun

E yani bu %95 bel fıtığı belirtisi. Bu kdr korkup, kendinizi yıpratmayın

aynen bel bacak ağrılarım vardı aşırı derecede.belfıtığı çıktı 3 ay fizik tedavi kaplıcayla geçti.dikkat ettiğim içinde bir daha olmadı.öyle bir şey olabilir sizde de.hemen ölümü ağır hastalığı düşünmeyin.en ağır ameliyatlardan birini oldum ben kafatasım açıldı tümör alındı kocaman.çocuğumda vardı.ama bakın sapasağlamım sitede gülüp eğleniyorum .hele bir doktora gidin ben önemlibir şey olduğunu düşünmüyorum.geçmiş olsun
Çok tesekku ederim. Hani insanlar için para ön plandadir ya benim hicbir zaman olmadi. Ben en guzel zenginligin saglik oldugunu duşündum her zaman. Ama en çok ta en cokta onla sinaniyorum. Rabbim insallah herkese saglik versin icinde de bana...

Sinir sıkışması da olabilir. Annem yıllardır bu rahatsızlığa sahip. Ananemde bel fıtığı var yıllardır, ameliyat bile oldu. İkisinin de şikayetleri aynı bacak ağrısı bel ağrısı hatta ilerleyen dönemlerde bacakta his kaybı vb vb.. Demek istediğim bir problem hissettiğimizde hemen en kötüsünü düşünüp negatifi çağırmak iyi değil bence. Belki basit bir sorun çıkacak, belki bir kaç ayda geçecek ne belli. Bu sürede kendinizi boş yere hırpalamış olursunuz. Canınıza yazık.. İnşallah önemli bir şey çıkmaz geçmiş olsun 🙏🏻 Doktorlar bir şey demeden kötü düşünmeyin kendinizi üzmeyin.

Son düzenleme:
Çok tesekku ederim. Hani insanlar için para ön plandadir ya benim hicbir zaman olmadi. Ben en guzel zenginligin saglik oldugunu duşündum her zaman. Ama en çok ta en cokta onla sinaniyorum. Rabbim insallah herkese saglik versin icinde de bana...
aynen .sağlık 1. sırada gelir bu hayatta.bakın küçücük bir virüs hepimizi mahvetti.evlere tıkıldık yaşayıp yaşamadığımız belli değildi 1 yıldan fazladır.ama dayandıkk dayanmak zorundaydık çünkühayat devam ediyor

Back
X