Kötü hastalik cikacak kaygi ve korkusu

Sinir sıkışması da olabilir. Annem yıllardır bu rahatsızlığa sahip. Ananem de bel fıtığı var yıllardır, ameliyat bile oldu. İkisinin de şikayetleri aynı bacak ağrısı bel ağrısı hatta ilerleyen dönemlerde bacakta his kaybı vb vb.. Demek istediğim bir problem hissettiğimizde hemen en kötüsünü düşünüp negatifi çağırmak iyi değil bence. Belki basit bir sorun çıkacak, belki bir kaç ayda geçecek ne belli. Bu sürede kendinizi boş yere hırpalamış olursunuz. Canınıza yazık.. İnşallah önemli bir şey çıkmaz geçmiş olsun 🙏🏻 Doktorlar bir şey demeden kötü düşünmeyin kendinizi üzmeyin.
Cok sagolun. Alla razi olsun..

Benim agrilarim baldir denilen bolumde ve sag yanda bazende sirtimda oluyor ama bildiginiz zonkluyor..
E işte siyatik. Benim annem ağrıdan tuvalete bile kalkamazdı. Günlerce hareket etmeden yatakta yatardı.

Öyle korkacağınız türde hastalıklar, çok ileri evrelerde değilse öyle çok ciddi ağrılar yapmıyor merak etmeyin. Zaten ileri evredeyse ağrıdan önce başka belirtileri olurdu.

İyi de sürekli şiddetli ağrılara sebep olan hiiiiiç ölümcül olmayan bir sürü hastalık var neden düşünmek için en kötüsünü seçiyorsunuz?
Sürekli şiddetli ağrılar yaşamak insanı umutsuzluğa itiyor, yorgun ve sinirli yapıyor, sanki gerçeklik algısını bozuyor, ağrılar daha da şiddetliymiş gibi hayat bir kabus gibi geliyor. Bağışıklık sistemi zayıflıyor. Saçma bir suçluluk ve korku hali geliyor. Bunun adı işte acı veren bir hastalığınız var. Sadece stres kaynaklı bir sorun da olabilir, yalancı ağrılarda olabilir, tedavisi çok basit birşey de olabilir, kronik yada genetik bir sorun da olabilir, ciddi bir hastalığınız da olabilir. En başta herbirini kabullenerek doktora gitmek sizin yararınıza olur.
sadece ağrısı olan yada hasta olan insanlar ölmüyor. Huzurla uyuyup sabah uyanamayadabilirsiniz. Hepimizin evladı her an annesiz kalabilir.
bakın halk arasında ağrı hastalığı diye bilinen tedavisi olmayan sadece biraz baskı altına alınabilen bir hastalığa sahibim. Dayanılmaz ağrılar yaşıyorum 24 saat her dakika. Bunun beni öldürmeyeceğini biliyorum. İnançlı bir insanım, tevekkül ediyorum, tedavime devam ediyorum. Hiçbir zaman belki de oğlumla koşup top oynayamayacağımı biliyorum ama kendimi bırakmıyorum. Bunun dışında dönem dönem ciddi ataklar geçirdiğim ben ölene dek benle yaşayacak birçok hastalığım daha var. Hepsi birbirini dürtüyor. Ama beni en çok yatağa düşüren umutsuzluk. Umutsuzluğa kapıldığımda hiçbirşeyle başedemeyecek hale geliyorum. Çocuğum benden mahrum kalıyor, yemeğimi bile yapamıyorum. Yıllardır böyle yaşıyorum ve sonunda akıllandım. Çocuğumu seviyorsam gerekli her desteği alıp ağrılara kendimi alıştırıp dibi görmeyecem dedim ve zaman zaman yattığım yerden de olsa evladımı kendimden mahrum etmemeye onun hayatını zehir etmemeye karar verip uyguluyorum. İnanın sanki ağrılarım bile azalıyor.
Ben doktor değilim ama yaşadığınız ağrıları anlatırsanız size yardımcı olmak için elimden geleni yaparım

İnternetten hangi hastalık diye bakmayın araştırmayın. Bir sorun varsa doktorunuza gidin ve rahatlayın. Bir ara bende de olmuştu babamı kaybettikten sonra. Eğer geçmezse de destek alın mutlaka.

Bel fıtığı ağrısı diyorum ben de… çok geçmiş olsun şimdiden, Allah korusun şifa versin inşallah.

Aynı korku ile 2 yıl yasadim .Gece uykuları haram olmuştu.Her yerim ağrıyordu benim.Kesin kötü bir hastalık çıkacak diye düşünüyordum.Hicbir şey çıkmadı .Check iupyaptırdım ben de.Ama çok uzun süre devam etti .Bel fıtığı olabilir ya da sitrese bağlı kas romatizmasi denen fibromiyalji..Ağrıya sebep olan bir sürü hastalık var .En kötüsünü düşünmeyin .

İyi de sürekli şiddetli ağrılara sebep olan hiiiiiç ölümcül olmayan bir sürü hastalık var neden düşünmek için en kötüsünü seçiyorsunuz?
Sürekli şiddetli ağrılar yaşamak insanı umutsuzluğa itiyor, yorgun ve sinirli yapıyor, sanki gerçeklik algısını bozuyor, ağrılar daha da şiddetliymiş gibi hayat bir kabus gibi geliyor. Bağışıklık sistemi zayıflıyor. Saçma bir suçluluk ve korku hali geliyor. Bunun adı işte acı veren bir hastalığınız var. Sadece stres kaynaklı bir sorun da olabilir, yalancı ağrılarda olabilir, tedavisi çok basit birşey de olabilir, kronik yada genetik bir sorun da olabilir, ciddi bir hastalığınız da olabilir. En başta herbirini kabullenerek doktora gitmek sizin yararınıza olur.
sadece ağrısı olan yada hasta olan insanlar ölmüyor. Huzurla uyuyup sabah uyanamayadabilirsiniz. Hepimizin evladı her an annesiz kalabilir.
bakın halk arasında ağrı hastalığı diye bilinen tedavisi olmayan sadece biraz baskı altına alınabilen bir hastalığa sahibim. Dayanılmaz ağrılar yaşıyorum 24 saat her dakika. Bunun beni öldürmeyeceğini biliyorum. İnançlı bir insanım, tevekkül ediyorum, tedavime devam ediyorum. Hiçbir zaman belki de oğlumla koşup top oynayamayacağımı biliyorum ama kendimi bırakmıyorum. Bunun dışında dönem dönem ciddi ataklar geçirdiğim ben ölene dek benle yaşayacak birçok hastalığım daha var. Hepsi birbirini dürtüyor. Ama beni en çok yatağa düşüren umutsuzluk. Umutsuzluğa kapıldığımda hiçbirşeyle başedemeyecek hale geliyorum. Çocuğum benden mahrum kalıyor, yemeğimi bile yapamıyorum. Yıllardır böyle yaşıyorum ve sonunda akıllandım. Çocuğumu seviyorsam gerekli her desteği alıp ağrılara kendimi alıştırıp dibi görmeyecem dedim ve zaman zaman yattığım yerden de olsa evladımı kendimden mahrum etmemeye onun hayatını zehir etmemeye karar verip uyguluyorum. İnanın sanki ağrılarım bile azalıyor.
Ben doktor değilim ama yaşadığınız ağrıları anlatırsanız size yardımcı olmak için elimden geleni yaparım
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun...

Siddetli bacak sag yan ve sirt agrilarim var. Devamli kafamda kotu bir hastalik mi korkusu var. Kisa sure sonra check up yaptiracağim. Ama o gune kadar agrilar ve onun vermis oldugu psikoji beni mahvediyor.
ne is yapıyorsunuz, ayakta fazla mi kalıyorsunuz. belinizde fitik olabilir. bende de var ordan ağrisini biliyorum
bi film çektirin.

Siddetli bacak sag yan ve sirt agrilarim var. Devamli kafamda kotu bir hastalik mi korkusu var. Kisa sure sonra check up yaptiracağim. Ama o gune kadar agrilar ve onun vermis oldugu psikoji beni mahvediyor.
Lütfen hemen en kotusunu düsünmeyin tedavi gunune kadar sabirli olun bol bol dua lar edin .

Fitiga isaret ediyor gibi

Ayakta kalmiyorum. Belimde ufak tefek fitiklar var ama doktor bu baldir agrisini tek basina aciklamaz dedi.
en ufak seyde aklınıza olumsuzu getirmek kayginizin oldugunu gösteriyor.
Allah korusun ama hepimizin basına her an her hastalık gelebilir. veya ani seylerde olabilir.
bunların olmamasını düşüncelerimiz yönetemez ki.
ayrica belki de bu kaygıların hiçbiri basınıza gelmeyecek, gereksiz zihinde buyutuyorsunuzdur.

aynen bel bacak ağrılarım vardı aşırı derecede.belfıtığı çıktı 3 ay fizik tedavi kaplıcayla geçti.dikkat ettiğim içinde bir daha olmadı.öyle bir şey olabilir sizde de.hemen ölümü ağır hastalığı düşünmeyin.en ağır ameliyatlardan birini oldum ben kafatasım açıldı tümör alındı kocaman.çocuğumda vardı.ama bakın sapasağlamım sitede gülüp eğleniyorum .hele bir doktora gidin ben önemlibir şey olduğunu düşünmüyorum.geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Bu fıtığın aşırı derecede ağrı yaptığı ve fizik tedaviyle duzeldigine dair bir yorumla ilk kez karşılaştım. Fizik tedavi derken egzersizleri mi kastetdiniz yoksa şu hastanelerde klasik olan elektrotlarla, sıcak uygulamayla yapılanı mi..

Konu sahibi size geçmiş olsun, hemen kötüyü düşünmeyin. Belki basit bir tedavisi olan bir şeydir. Stresle daha çok zarar verirsiniz.

Fitik falandir belki oda bacaga vurur.

Back
X