Kötü hastalik cikacak kaygi ve korkusu

Şişlik yan kaval kemiği ayak bileğine yakın ilk önce sol bacağımda başladı şimdi sağ bacagimdada ağrı var .Baldır agrilarimda var birde bu ağrılar kuru öksürük yapiyor.
Baldır ağrısı ve şişlilğinde en korkulacak şey damarlarla ilgili olabilir.
Ama kardiyolojiye gitmişsin zaten demek ki sorun yok. İki bacakta olması da düşük ihtimal üstelik.
belki ortopedik bir sorundur. Ortopedik ayakkabı giyip dinlenmeye çalış. Yanlış ayakkabılar veya ters hareketler zorlanmalar da böyle sorunlara neden olabilir.
öksürükle bağlantılı olduğunu hiç sanmıyorum ama yine de bir doktora sormak lazım.

Bende de inanılmaz bir kalp ağrısı oldu son günlerde, anksiyetem panik atağım var sanırım ondan :( ay düşünmek insanı daha kötü yapıyor doktora gidip rahatlayın.

Bende aynı durumdayım sol bacağımda ayak bileğine yakın hafif şişlik var çok ağrı yapıyor .Aklımdan neler neler geçiriyorum .10 tane doktor branşı gezdim.Bacak bel emari çekildi.Diyorumki hala anlamiyorlarmi ama hayat kalitemi bozdu.Romtolog.noroloji.ortopedi.gogus hasta.dahiliye.genel cerrah.kardiyolog.acillerk

Kilom boyuma göre normal iki aydır doktor doktor geziniyorum.Losemi olmadığıma kendimi inandiramiyorum .O kadar halsizimki.iki gün önce kan verdim normal degerler ama ben çok iş yapan biriyim fakat bir aydır erken yorulma bacak ağrılarım .dahiliye doktorları yönlendirirdi dimi böyle birs ey olsa çok korkuyorum hayatım mahvoldu.esim artık katlanamiyor
Vitaminlerinize baktirdiniz mi?

Çok basit bir şey sebep olmuş olabilir ama bu psikolojiden hiç kurtulamıyorsanız bir psikologla görüşün

Back
X