Kötü hissediyorum, nasıl yaptım

Ayse19821982

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
128
57
18
42
Dün arkadaşımla biraz yürüyüş yapalım dedik.benim bir oğlum ve bir kızım var.Onun da 2 kızı var.Kızlarımız da arkadaş.11 yaşındalar.Diğer kızı da 8 yaşında onlar bir banka oturdu .ben ,arkadasım ve benim oğlum da,oglumun bisikletinin tekerini şişirecektik şişirme noktası var onu arıyorduk.göz ucuyla da kızları kontrol ediyordum.sonra baktım bir kadın yanlarına geldi,konuşmaya başladı .onu görünce onlara doğru ilerlemeye başladım.sonra kadın yanlarındaki banka oturdu.Niyeyse durum bana şüpheli geldi .Kızım buraya gelin çabuk diye bagırdım .kadın da kalktı ilerlemeye başladı .ne dedi size dedim,saglık ocagını sordu dediler.ben de kadına doğru terbiyesiz,cocuklardan başka yok muydu soracak kişi. ne yapacaktı acaba amacı neydi diye duyurdum sesimi.duymazdan gelip ilerledi arkasından gittik.saglık ocagına girdi 2-3 dk sonra cıktı.ilerledi arkasından baktık arkasını dönüp bize baktı bir kere .neyse kadın gitti.kızlara iyice sorduk.saglık ocagı nerde demiş,benim kızım tarif etmiş ,o da demiş ki sabahtan beri arıyorum dur biraz dinlemeyin deyip banka oturmuş.bunu da söyleyince emin oldum arkadaşım da ben nasıl anlayamadım bravo falan dedi.keşke polise haber verseydin falan dedik.
Gel gelelim eve geldim eşime anlattım.hadi kadının hiçbir suçu yoksa, suçladıysan ne olacak .keşke gidip konuşsaydın suçsuzsa çok kötü olmuş dedi.içim sıkıldı resmen.dünden beri bir de suçlu değilse diyorum.peki ben ona laf saydırırken niye birsey demedi o zaman diyorum,eşim de belki sessiz bir kadındı korktu kavga çıkacak diye uzaklaşmak istedi diyor.ay anlatamam içim içimi kemiriyor .kadını bir daha göreceğimi bilsem gidip bulcam da nerden bulayım.ne yapıcam şimdi ben?

Öfke kontrolünüz mü yok?
Kadının yerinde olsaydım polis çağıran siz değil ben olurdum.
Gitmişken ben yardımcı olayım isterseniz deseydiniz bir kaybınız olmazdı.
Belki kötü niyetliydi bilemeyiz ama ne olursa olsun bilip bilmeden bir insana böyle saldıramazsınız resmen saldırmışsınız.
Ki çocuğunuzun yalan söyleme ihtimaline siz karar verin de kadının niyetini ona göre değerlendirin.
Uzaklaşıp gitmesin de ne yapsın kadın o da size mi bağırsaydı?

Siz iyi misiniz ya? Kadin saglik ocagi sorup azicik oturdu diye nasil terbiyesiz diye bagirirsiniz sokaklarda bir insana...

Polis cagirsaydiniz tabi ki. Cocuguma saglik ocagi sormuş derdiniz, kadini cezaevine atarlardi kesin. Tobe yarabbim ya. İnsanlar da bi garipleşti iyice.

da demiş ki sabahtan beri arıyorum dur biraz dinlemeyin deyip banka oturmuş.bunu da söyleyince emin oldum arkadaşım da ben nasıl anlayamadım bravo falan dedi.keşke polise haber verseydin falan dedik.
Ne diyecektiniz polise? Neyden emin oldunuz? Şaka gibi konu.

Yani ben bir yer arıyor olsam 11 yaşındaki çocuklara sormam.
Ayrıca ilk defa mı gidiyor sağlık ocağına. Bilmesi lazım normalde.
Yabancıysa neden kayıtlı olduğu sağlık ocağına gitmiyor.
Yan banka oturup dinlenmesi ve arkasına bakması da garip geldi bana.
Bir de sağlık ocağında iki üç dk kalmak hepten şüphe uyandırıcı

Bu kadar paranoyaksanız çocuklarınızı sokakta tek bırakmayacaksınız. Mahalle insanı sanmıştır sormuştur bunda ne varda terbiyesiz dediniz kadına anlamadım. Kadın sizin psikolojinizi anladığı için uğraşamak istememiştir bana deseydiniz alırdınız cevabınızı mesela.

Türk Ceza Kanunu madde 544565646 Sağlık Ocağını Sorma suçundan hapse atılırdı belki.

Tedbirli olmanız güzel olabilirdi ama bu kadar bağırıp çağırmasaydınız. Çocuklarınızı korumak istiyorsanız yabancılarla konuşmamayı öğretin öncelikle.

Üzülüp durmanın da anlamı yok. Kadın suçsuzsa ne tuhaf insanlar var deyip geçmiştir.

İnanın öyle milletle kavga etme huyu olan falan bir tip degilim.yani öfke kontrolu sorunum falan yok.kızların yanında kadını görünce o kadar süphe duydum ki hemen oraya yöneldim .bir de ben çagırınca hemen kalkıp uzaklaşması şüphelerimi artırdı.ve kötü niyetlı olduğuna emin olunca sinirlerime hakim olamadım .niye tersini hiç düşünemedim anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…