Kötü hissediyorum, nasıl yaptım

Yapmayin nolur
Boyle konulari okuyunca cok uzuluyorum
Cocuklara sormasiyla terbiyesinin arasindaki baglantiyi anlamadim
En kotu gidip guzelce sorabilirdiniz madem duruma hakim olmak istiyorsunuz
Bir gun sizden daha sert tepki veren biri ile karsilasirsaniz uzulursunuz yada boyle bir tepki alsaniz uzulursunuz
Kadin size uymamis yoluna gitmis

Şimdi ben düşünüyorum 11 yaşındaki kızı taciz etmek istesem çevremde insanlar varsa taciz etmek istemem
Ki sizler varmışsınız yine taciz etmek istesem ya sağlık ocağı nerde diye sormam beni sağlık ocağına götürür müsünüz derim
Fakat 2 3 dk kaldığını gördüğünüze göre sağlık ocağı o lokasyona yakın

yine uzak yere götürmeye çalışır ya bir tacizci
Ya bana tacizciyle de empati kurdurdunuz ya kendimden tiksindim

KAdın sizin sorunlu olduğunuzu düşünüp cevap verip uğraşmak istememiştir.

Tabii gözeteceksiniz çocukları normal olan da oraya yaklaşmanız zaten. Ama kibarca ne istediğini sormak varken yaptığınız büyük saygısızlık. İnsan biri metrobüste kendisine temas etse bile emin olmadan yapamıyor sizin yaptığınızı. Tacizci diye bağırmıyoruz suçlamıyoruz. Yanlışlıkla temastır diye uyarıyoruz önce değil mi? Ki uzaktan görüp hakaret etmişsiniz sırf şüphe üzerine.
Bence öfke kontrolünüz olması imkansız. Öyle sanıyorsunuzdur ama yok ya da sinirleriniz yıpranmış haberiniz yok

Nasıl emin oldunuz peki?

Arkadaşınız da destek vermiş size şaka gibi.

Bu kadar hassanız çocuğunuzu yanınızdan ayırmayin.

Eşiniz aklı başındaymis en azından, da ne yaptım ben diyebilmişsiniz.

Bir şey diyecegım bu sinirlere hakim olamamak demek değil bu arada basitleştirmeyin
Sinirlere hakim olamamak cidden olan bir olay karşısında hakim olamamak demek
Bu paranoya resmen

Yani beni esas süphelwndiren bu oldu sanırım.etraf kalabalıktı ve az ilerde bankta bir kadın oturuyordu.büyük insanlar varken onlara sorunca da şüphelendim
Daha önce tedavi falan gördünüz mü ?
İnanın öyle psikolojik sıkıntım yok :))

Dur Bi dinleneyim dediğinde beden emin oldunuz?
11 yas küçük bir yas değil yol sormuş olabilir zaten kızlar da tarif etmiş.
Seslenip varlığınızı belli etmekte haklısınız. Ben de olsam seslenirdim ama tamamen bilgi alma sebepli olabilir.

Yani beni esas süphelwndiren bu oldu sanırım.etraf kalabalıktı ve az ilerde bankta bir kadın oturuyordu.büyük insanlar varken onlara sorunca da şüphelendim

Hala gulen emoji atabilmeniz de cok hayra alamet degil.

Ama var gibi kadına neden terbiyesiz dediniz ? hadi erkekse diyeceğim ki taciz etme niyetindeydi diye düşündüm ? Kadın neden terbiyesiz?

Son düzenleme:
Kadın sizi deli sanıp korkmuş. Şahsen bende korkardım sizden, cevap vermezdim. Gerçi takip ettiğinizi anlayınca polisi arardım. Kadın iyi aramamış polisi.

Yani kötü niyetli dediğin nedir

Soru sormuş zaten orada olan bir binayı sormuş çocuklar da söylemiş gitmiş yan banka oturmuş

Bir kadın 11 yaşında iki kız ile konuşup ne yapabilir diye düşündünüz cidden aklıma yatmadı

Birisi soru sormayacak mı çocuklara hayatları boyunca

Hatta ben bir yer sorulacaksa da oğluma sorduruyorum ki ilişki kurmayı öğrensin

Bence endişelerinizi törpüleyin çocukları içe kapalı yapmayın

Ben yaşadığım bir şeyi anlatayım.
yurtdışında bir cafe de oturuyorduk. Karşımızdaki masada karı koca ve küçük bir kız arkaları bize dönük oturuyordu.
Çocuk sandalyesinde arkasına dönüp kendince oynuyordu. Çocuğun dikkati bana kaydı. Ben de gülümsedim tabi. O kadar baktı ki. Annesi durumu farkedince dönüp bana bir bakış attı. Görmeniz lazım. Konudaki tepki hafif kalır.
Sonra eşine birşeyler söyledi. Çocuğu düzgün şekilde sandalyeye oturtup uzun uzun birşeyler söylediler. Ne söyledikleri malum. Yabancılarla iletişim kurmakla ilgili uyardılar tabi ki. Sadece bir gülümseme yani.
Konuda kadın çocukların yanında büyük olmadığını görmüş, emin olmak için oturmuş olabilir. Olmaz demeyin neler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…