Kötü hissediyorum, nasıl yaptım

Hala gulen emoji atabilmeniz de cok hayra alamet degil.
Atmanın sebebi baya kötü tepki var ve normal olmadığımı düşünenler var ya ben bile kendime inanamadım da ondan.çünkü bu hiç başıma gelen birşey değil hayatımda ilk kez tepki alıyorum bu da başıma gelecekmiş :) zaten suçsuzsa çok kötü hissediyorum kendimi.kadını görsem koşup konuşmalıyım mutlaka .saglık ocagına girdiği gibi çıkması bize göstermelik gibi de geldi.o an daha bir emindim ama şimdi farklı düşünüyorum bilemiyorum

Tatlım sakin, öyle bir zamanda yaşıyoruz ki bazen paranoya hayat kurtarıyor bazen de böyle istenmeyen durumlara neden oluyor. Kadını bulma şansımız yok, önce güzelce tövbemizi edelim, affımızı dileyelim. Sonra da o hanımın başı gözü üzerine diye bir fakire sadaka verelim ya da yetim sevindirelim. Hepsi bu kadar, şeytan da bizi daha fazla günahkarlıkla oyalamasın buna da izin vermeyelim. Allah çocuklarını bağışlasın sana, o hanıma da şifa dileyelim ❤️🙏🏻

Dün arkadaşımla biraz yürüyüş yapalım dedik.benim bir oğlum ve bir kızım var.Onun da 2 kızı var.Kızlarımız da arkadaş.11 yaşındalar.Diğer kızı da 8 yaşında onlar bir banka oturdu .ben ,arkadasım ve benim oğlum da,oglumun bisikletinin tekerini şişirecektik şişirme noktası var onu arıyorduk.göz ucuyla da kızları kontrol ediyordum.sonra baktım bir kadın yanlarına geldi,konuşmaya başladı .onu görünce onlara doğru ilerlemeye başladım.sonra kadın yanlarındaki banka oturdu.Niyeyse durum bana şüpheli geldi .Kızım buraya gelin çabuk diye bagırdım .kadın da kalktı ilerlemeye başladı .ne dedi size dedim,saglık ocagını sordu dediler.ben de kadına doğru terbiyesiz,cocuklardan başka yok muydu soracak kişi. ne yapacaktı acaba amacı neydi diye duyurdum sesimi.duymazdan gelip ilerledi arkasından gittik.saglık ocagına girdi 2-3 dk sonra cıktı.ilerledi arkasından baktık arkasını dönüp bize baktı bir kere .neyse kadın gitti.kızlara iyice sorduk.saglık ocagı nerde demiş,benim kızım tarif etmiş ,o da demiş ki sabahtan beri arıyorum dur biraz dinlemeyin deyip banka oturmuş.bunu da söyleyince emin oldum arkadaşım da ben nasıl anlayamadım bravo falan dedi.keşke polise haber verseydin falan dedik.
Gel gelelim eve geldim eşime anlattım.hadi kadının hiçbir suçu yoksa, suçladıysan ne olacak .keşke gidip konuşsaydın suçsuzsa çok kötü olmuş dedi.içim sıkıldı resmen.dünden beri bir de suçlu değilse diyorum.peki ben ona laf saydırırken niye birsey demedi o zaman diyorum,eşim de belki sessiz bir kadındı korktu kavga çıkacak diye uzaklaşmak istedi diyor.ay anlatamam içim içimi kemiriyor .kadını bir daha göreceğimi bilsem gidip bulcam da nerden bulayım.ne yapıcam şimdi ben?
Bu nasıl bir konu ya burada gördüğüm en saçma konu diyebilirim.

Tatlım sakin, öyle bir zamanda yaşıyoruz ki bazen paranoya hayat kurtarıyor bazen de böyle istenmeyen durumlara neden oluyor. Kadını bulma şansımız yok, önce güzelce tövbemizi edelim, affımızı dileyelim. Sonra da o hanımın başı gözü üzerine diye bir fakire sadaka verelim ya da yetim sevindirelim. Hepsi bu kadar, şeytan da bizi daha fazla günahkarlıkla oyalamasın buna da izin vermeyelim. Allah çocuklarını bağışlasın sana, o hanıma da şifa dileyelim ❤️🙏🏻
Bunları da yaparım ama onu da görürüm inşallah emin olmalıyım ve kötü niyetli degilse özür dilemeliyim

Bunları da yaparım ama onu da görürüm inşallah emin olmalıyım ve kötü niyetli degilse özür dilemeliyim
Karşılaşırsan elbette ama bu imkanın olmazsa tövbe ve onun için şifa duası bir de mümkünse fakir sevindir. Hepsi bu, lütfen burada seni eleştirenlere kulak asma, sen zaten pişman olmuşsun, Rabbim o pişmanlığı sana nasip etmiş, bu olaydan gerekli dersi çıkar ve geleceğe odaklan, kafanı bununla meşgul etme.

Önceki mesajınızda da koşup yanına gider yakalar sorarım demişsiniz her mesajınızda kadını görsem diyorsunuz. Hahahah ay vallahi şaka gibi. Kadının yerinde olsam, hayal ettim koşarak bağırarak bana geliyorsunuz, bende imdaaaat der koşardım valla. 😂😂😂😂😂
İyisi mi siz unutun kadını falan boşverin yaşanmış gitmiş.

Bakın süphelenmeniz kızınıza dogru yurumeniz normal kotu niyetli biri olabilirdi.

Bu asamadan sonra verdiğiniz tepkiler abartı olmuş.

kızınızı yanınıza cagirip size ne dedi dedikten sonra kizları alıp yolu degistirirdiniz olup biterdi. terbiyesiz kadin diye bagirmak takip etmek saglik ocaği kapısinda beklemek abartı olmuş.

tepki verin tabiki ama olçulu tepkiler olsun.

Ay devir kötü tamam dikkatli olmalıyız da
Sizinki fazla abartı olmuş
İyi ki polis çağırmamışsınız
Devletin polisini saçmasapan şeylerle meşgul etmeyin zaten
Kadına da üzüldüm
Altı üstü bir soru sormuş itham edilmediği şey kalmamış

Dün arkadaşımla biraz yürüyüş yapalım dedik.benim bir oğlum ve bir kızım var.Onun da 2 kızı var.Kızlarımız da arkadaş.11 yaşındalar.Diğer kızı da 8 yaşında onlar bir banka oturdu .ben ,arkadasım ve benim oğlum da,oglumun bisikletinin tekerini şişirecektik şişirme noktası var onu arıyorduk.göz ucuyla da kızları kontrol ediyordum.sonra baktım bir kadın yanlarına geldi,konuşmaya başladı .onu görünce onlara doğru ilerlemeye başladım.sonra kadın yanlarındaki banka oturdu.Niyeyse durum bana şüpheli geldi .Kızım buraya gelin çabuk diye bagırdım .kadın da kalktı ilerlemeye başladı .ne dedi size dedim,saglık ocagını sordu dediler.ben de kadına doğru terbiyesiz,cocuklardan başka yok muydu soracak kişi. ne yapacaktı acaba amacı neydi diye duyurdum sesimi.duymazdan gelip ilerledi arkasından gittik.saglık ocagına girdi 2-3 dk sonra cıktı.ilerledi arkasından baktık arkasını dönüp bize baktı bir kere .neyse kadın gitti.kızlara iyice sorduk.saglık ocagı nerde demiş,benim kızım tarif etmiş ,o da demiş ki sabahtan beri arıyorum dur biraz dinlemeyin deyip banka oturmuş.bunu da söyleyince emin oldum arkadaşım da ben nasıl anlayamadım bravo falan dedi.keşke polise haber verseydin falan dedik.
Gel gelelim eve geldim eşime anlattım.hadi kadının hiçbir suçu yoksa, suçladıysan ne olacak .keşke gidip konuşsaydın suçsuzsa çok kötü olmuş dedi.içim sıkıldı resmen.dünden beri bir de suçlu değilse diyorum.peki ben ona laf saydırırken niye birsey demedi o zaman diyorum,eşim de belki sessiz bir kadındı korktu kavga çıkacak diye uzaklaşmak istedi diyor.ay anlatamam içim içimi kemiriyor .kadını bir daha göreceğimi bilsem gidip bulcam da nerden bulayım.ne yapıcam şimdi ben?
Şimdi gündemdeki olaylar yüzünden koruma içgüdüsüyle böyle bir şey yapmış olabilirsiniz ama kızınız size sağlık ocağını sorduğunu söylediğinde daha niye kadının üstüne gidiyorsunuz? Ruh sağlığınız mı bozuk? Nesi garip çocuğa sağlık ocağı sormanın? Bi kendinize gelin lütfen.

Kızlara sağlık ocağını sormuş ve orada sağlık ocağı varmış

Soruyu öğrenince ne düşündünüz yani orada olan bir kurumu sormasının garipliği nedir orada olmasa anlarım da oradaymış sağlık ocağı

Kızlara özel soru sormamış netede oturuyorsunuz dememiş sağlık ocağı sormuş altı üstü cidden ne amaçladığını düşündünüz

Kadıncağız iyi ki bir yol sormuş ne terbiyesizliği kalmış ne tacizciliği :olamaz: Sizin adınıza ben utandım. Takip etmişsiniz gitmiş birde sağlık ocağına hayır kadında ıyı yanı o kadar takibe bağırmaya bi halt dememiş deli falan sanmıştır ya da sizin gibi birine bulaşmamak istemiştir. Şaka gibisiniz polis çağırsaydınız tam komedi olurdu. Bundan sonra kimseye yol sormasak iyi olur sizin gibilerden korkulur. Hayır çevrede sizin gibiler olduğunu düşünüyorum da size inanıp kadını linç ederlerdi belkıde Allah korusun

Ya bir de ben dün devlet hastanesine gittim tahlil sonuçlarını almak için, 40sn sonra geri çıktım çünkü saat 15.40da tüm poliklinikler kapanmış hastaneyi temizliyorlardı.

Girmemle çıkmam bir oldu. Birileri beni takip edip yanlış anlamamıştır umarım🙄

Abartmanın böylesi.
Kadın belli ki sizin garip biri (evet garip) olduğunuzu anlamış ki, hiç size cevap vermeden gitmiş. Ben olsam bana böyle yapan birine çoktan açmıştım ağzımı yummuştum gözümü.
Anneme söyleyeyim de bir yeri bulamadığı zaman birilerine sormasın, mazallah sizin gibi bağıran birine denk gelir falan, e bizimki de altta kalmaz artık karakoldan toplarım annemi :KK70:

Valla haklı da haksız da olsanız yapacak birsey yok devir kötü . Kimseye güvenilmiyor. İçiniz kötü olmasın bence, koruma kalkanlarınız açılmış hepsi bu..
Aynen oyle .. Korkunca panik olmussunuz ondan oyle davranmıssınız... Zaman gercekten cok kotu.

Ay herkeste kızmış ama bende olsam guvenmezdim he öyle soylenmezdim belki ama suphelenirdim niye çocuklara soruyor ki gelip sizede sorabilirdi ben hiç bir çocuğa yol sormam o da garip siz de haklısınız bı yerde ortalık manyak kayniyo benim erkek çocuklarım varken paranoyak oldum bana normal geldi bişey olmaz unutun gitsin

Back
X