Biri var sürekli konuşmak istemedigini söylüyor ve kötü davranıyor hayatinda da biri varmış sanirim öyle diyor. Ben hala yazıyorum kendimi degersiz, kötü hissediyorum. Biri tarafından değer gormek sevilmek istiyorum çok mu şey istiyorum ki.
Siz kendinizi şu hale düşürüyorsunuz başkası size neler yapmaz. Hayatında biri olduğunu bile bile birine yazacak kadar nasıl küçülebildiniz onu anlamıyorum.
Aa yok canım sen kendini neden kötü hissediyosun, aşk olsun. Sevgilisi olan biriyle konuşmak yanlış mı yani? Sakın kendini suçlu hissetme. O yazmasa da sen yazmaya devam et. (ironi içerir)
sizin kalbiniz sevmek istiyor ama onun kalbi sizi sevmek istemiyor sanki :/ başka birini bulun ama kaçan kovalanır bunu da unutmayın sevgilisi olan birini nolur sevmek istemeyin o kızın yerine koyun bi kendinizi erkek belki düzgün değildir ama siz üzerinize düşeni yapın ve uzak durun inşallah sevip sevildiğiniz o kişi karşınıza çıkar
Biri var sürekli konuşmak istemedigini söylüyor ve kötü davranıyor hayatinda da biri varmış sanirim öyle diyor. Ben hala yazıyorum kendimi degersiz, kötü hissediyorum. Biri tarafından değer gormek sevilmek istiyorum çok mu şey istiyorum ki.
Siz acaba bahsettiğiniz kişiyi hırs yapmış olabilir misiniz ? Niyetinizi açıkça belli edip açık ve hatta kaba bir cevap almışsınız. Bu kabalık bile irrite eder insanı.