kotu hissediyorum

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
offfffffff, daraliyorum. mutlu degilim ama mutsuzdan ote bos pis bi ruh hali icindeyim, hani boyle hersey bos olsa ne farkeder olmasa ne farkeder gibi hissediyorum. canim hicbisey yapmak istemiyo, kimse benimle konusmasin istiyorum, basim kaldirmiyo, hayattan bikmisim, sanki 23 degil 60-70 yasindayim. nedir bu depresyondamiyim?

offfffffff, daraliyorum. mutlu degilim ama mutsuzdan ote bos pis bi ruh hali icindeyim, hani boyle hersey bos olsa ne farkeder olmasa ne farkeder gibi hissediyorum. canim hicbisey yapmak istemiyo, kimse benimle konusmasin istiyorum, basim kaldirmiyo, hayattan bikmisim, sanki 23 degil 60-70 yasindayim. nedir bu depresyondamiyim?

aynıları 2 hafta önce psikayatri doktoruna anlşatığımda hiç bi test işu bu yazpmadan hap yazdı
ama ben almadım
5dk konuşma ile depresyon +ilaç :41:
ara ara gelip giden bi ruh hali

vaktini nerde geçiriyorsun
neler yapıyorsun
biraz değişikliğe git bence

bence havadan kaynaklı bir durum. Bir ara ben de öyleydim. hatta konu açmıştım

Bende ara ara bu ruh haline giriyorum
Bugun ki gibi..
Elimi kaldırasım yok..
İçimde bir sıkıntı kasvet.
Sanırım ruhsal çöküntü
Dönem dönem oluyor.
Biraz değişikliğe ihtiyacımız olabilir.
Birde birşeyleri sürekli stres sıkıntı haline getirmemizden kaynaklıda olabilir.

elimden geleni yapiyorum, sinemaya gidiyorum, spor yapiyorum, ara ara tiyatroya gidiyorum, arkadaslarimla cikiyorum falan ama hepsini yaparkende ya hadi bitsinde eve gidiyim kafa dinliyim dusuncesi var ki kafa dinleyemiyorum bile, boyle bos oturunca bile aklim rahat durmuyo, cok fazla dusunce var kafamda ama birisini cozmeye calissamda ustunde durup dusunemiyorum sanki beynimde perde var kisitliyo beni, sonrada diyorum ya bosver olsa ne yazar olmasa ne

Back
X