arkadaşlarınla daha fazla zaman geçirsen kafan daha çok boşalır belki.
Devlette psikolog var bilyorum ama hemen görüşebilir misiniz emin değilim. Sigortanız varsa ek ücret alınmaz bence.
Teşekkür ediyorum cevap için. Ben de çok geç bir tarihe verilmesinden endişeliyim açıkçası. Bir an önce bir şeyler yapmak istiyorum çünkü
Rica ederim.. İlk önce netten bulunduğunuz yerdeki devlet hastanesinde online randevu alımı var mı diye bir bakın, yoksa sabah erkenden gitmeniz gerek diye biliyorum sıra için. Umarım halledebilirsiniz sıkıntılarınızı
Gitmiş ve önerisi olan bayanlar da yardımcı olursa çok sevinirimm. Tekrar yazıyorum ki konum aşağılara düşmesin
psikologa gitme canım pskiyatriye git.
sıkıntılarının nedeni farklı olabilir.
Açıkçası psikiyatride direk ilaç dayamaları korkutuyor beni... Acaba gerekli testleri yapmazlar mı ki zaten gidince? Ben de hiç nereden başlayacağımı bilmiyorum. Daha çok işinden anlayan biriyle konuşmak ve hayatımı daha normal bir şekilde sürdürmek istiyorum. Mutsuzluğum etrafımdakilere de yansıyor ister istemez. Üzücü bir durum
Öncelikle merhaba.benim bir arkadaşım gitmişti sonra bıraktı gerçi ama ücretsiz devlet karşılıyordu yada bulunduğunuz yerin belediye hizmeti de olabilir.tam hatırlamıyorum ama sonuçta ücretsiz bir hizmet.pazartesi sabah 183 ü arayın o hafta içinde boş yer varsa size en yakın yere yönlendireceklerdir.çok geçmiş olsun.umarım düzelir,iyi gelir size.hizmet kalitesini bilemiyorum ama en azından bir kere gitmekte fayda var sonrasına siz karar verirsiniz.[/
düzeltme 183 değil internetten baktım 182 imiş.aklımda yanlış kalmış.doğrusu 182.
Öncelikle merhaba.benim bir arkadaşım gitmişti sonra bıraktı gerçi ama ücretsiz devlet karşılıyordu yada bulunduğunuz yerin belediye hizmeti de olabilir.tam hatırlamıyorum ama sonuçta ücretsiz bir hizmet.pazartesi sabah 183 ü arayın o hafta içinde boş yer varsa size en yakın yere yönlendireceklerdir.çok geçmiş olsun.umarım düzelir,iyi gelir size.hizmet kalitesini bilemiyorum ama en azından bir kere gitmekte fayda var sonrasına siz karar verirsiniz.
psikiyatride kan tahlili yapılır mutlaka..
mutsuzluğunun sebebi vitamin eksikliği vs. gibi şeyler de olabilir.
ilaç kullanmaktan korkma önemli olan doğru ilacı kullanmak.
Bir arkadaşım antidepresan tedavisi sırasında önceki halinden beter olduğu için korkuyorum biraz. Ama dediğiniz gibi işinde iyi biri doğru ilacı bulacaktır ilaç tedavisi gerkeliyse, teşekkür ediyorum:)
cogu devlette psikiyatrı var ama o doktor seni hastanede psikolaga yönlendirebliyomus durumuna göre canım bizim burda öyle önce psikiyatrı grcek sonra sevk ederse gidiyosun
rica ederim umarım faydası olur.yarın sabah 182 ve 153 nolu telefonu aramakla başlayabilirsin.aradığında seni yönlendirirler gerekli bilgileri verirler zaten.182 yi araken birde bunu buldum bakmak istersen :) biri sağlık bakanlığının hizmeti diğeri belediyenin psikolojik destek hizmeti sanırım
http://www.bilgisaglik.net/psikoloji-danisma-hatti-ucretsiz.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?