Kötü hissetmek :(

Tamam ben sabah arayıp sorayım o zaman. Prosedüre göre bir şeyler yapılır artık, geç olsun güç olmasın Teşekkür ederim

ama bunalıyorum sıkılıyrum dıye doktora güvenmee hersey senin elinde kendini kurtaracak sensin sonucta canımmm bunuda asla unutmaaa

Ayyy çok teşekkürler, ben neden bunları bulamadım bilmiyorum:44: Çok iyi oldu bu son link, sabah burayı da arayıp soracağım

Bişey değil canım sen bu numaraları ara mutlaka birinden biri olur yani.en azından ne yapıcağını bilirsin bir adım atmış olursun.Umarım faydasını görürsün daha çok genciz hayat güzel ama kısa kaçırmamak lazım :) tekrar geçmiş olsun

Ben de öyle düşünüyorum, teşekkürler

Mezuniyete yakin ayni korku ve ruh hali bende de vardi. Salla hic takilma. Su akar yolunu bulur.

İnanamıyorum benim gibi biri de varmış demek.. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :26: Sebepsiz mutsuzluk.. Aslında dışardan her şeyin tam gözükür, ki öyledir de zaten. Belli bir derdin yoktur ortada ama yine de mutsuzsundur. Ben de bu duyguyu ennn yoğun yaşadığım bir dönemde, yani geçen sene psikiyatra gitmiştim. İlaç verdi biraz kullandım ama bıraktım. Artık bu durumu kabullendim diyebilirim. Bu mutsuzluk ve huzursuzluktan dolayı tahammülsüzlük krizleri de yaşıyorum. Sizde de öyle mi bilmiyorum ama.. Bazen distimik olduğumu düşünüyorum, bu yüzden kabullendim diyebilirim

Ben de sizin gibiydim....her seye mutsuz olabiliyordum...fakat sonra anladim ki ben arkadaslarimdan uzaklasinca mutluyum ve artik hep tek basima vakit geciriyorum.dakikalarca dus aliyorum kendime bkimlar yapiyorum filmlerizliyorum falan filan yani icime dondum diyebilirim.ve bu alanima kimse zarar versin istemiyorum cunku cok hhuzurlu ve mutluyum".gercekten" istedigim seyleri yapiyorum biraz sonra Kadikoye gitcem mesela bos bos dolancam tek basima insanlara gulcem,kafamdan senaryolar yazcam kitapcilari dolascam vs vs...
Ben 3 psikolog degistirmis ve psikiyatriste gitmis ilac kullanmis hala da bi psikologa arada giden ama cok da sallamayan bi insanim ama hic biri bana iyi gelmedi.Anladim ki bana iyi gelen sey " ben" im..
Kendinize yonelmeyi deneyin bi,denemediyseniz...

Benim sık ve sebepsiz ağlama krizlerim oluyor. Sebepsiz derken kendime bir sebep buluyorum tabii, ama başka insanların dert etmeyeceği türden şeyler... Aynı durumdayız sanırım, ben psikiyatrist değil de psikologla görüşmek istiyorum aslında. Hani terapi olsun diye. Bir dönem gitmiştim müthiş iyi gelmişti çünkü o terapiler

Bilemiyorum ben kötüyken hep yanımda birilerinin olmasına ihtiyaç duyan biriyim, yalnız kalınca daha da tetikleniyor sanırım durumum:/

Gidecek bir okulun olmasaydı , ailen yanında olmasaydı veya Allah korusun aileni kaybetmiş olsaydın daha mı mutlu olurdun ?
Psikologa gitmeden önce kendin neden biraz olsun mutlu olmak için çabalamıyorsun ?
Bakış açını değiştirmek için uğraşmıyorsun..
Haplara bağlı kalıp beyninin rahatlaması için saatlerce uyumayı göze alıyor musun.. ?
Böyle daha mı mutla olacaksın..
Hayatını yönlendirmek senin elinde..
Sen kendini yalnızlığa bunalıma sürüklersen gidersin..Ama ruhun seni bu bunalıma sürüklemeye devam ederken , sen biraz olsun direnirsen mutlu olursun..

O yüzden hiç vakit kaybetme..
İlk olarak güne gülümseyerek başla.. =)

Tabii ki öyle, zaten elle tutulur bir problemim olmadığını ben de biliyorum. Fakat tek başıma halledemediğim bir şey olduğu ve psikolog için de param olmadığı için devlette var mı diye sordum. Yoksa psikolog ilaç yazmıyor zaten, benim istediğim terapi. Psikiyatriye yönlendirir eğer gerek duyarsa. Ama evet ben de kendimi zorlamalıyım sanırım haklısınız o konuda:) Teşekkür ederim yorumunuz için

Belki de sorun ordadir birilerine ihtiyac duymakta ...

O da mümkün Tek kalmayı da seviyorum bazen, ama ailem de problemli biraz, haliyle evde olmak falan rahatsız ediyor kavga gürültü içinde iyice kötü oluyorum. Haliyle arıyorum birini dışarı çıkıyorum kafa dinlemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…