• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü hissetmek :(

geçmişin üzüntüleri geleceğin kaygısı malesef hiç bitmiyo we sonu mutsuzlukkk...:ssz:

ama tam tersine hiçbişeyi takmayan tabiri caizse"hayatı tesbih yapıp sallayan" o kadar insan varki..ben gerçekten bu gençlik yıllarımı hep ya geçmişi ya da geleceği düşünerek tüketmek istemiyorum..ama malesef elimde değil..:50:.

Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık bir senedir çok kötü bir ruh halindeyim. 23 yaşındayım ve geleceği, şimdiyi, önceyi kısacası her şeyi düşünmek beni feci şekilde geriyor. Hayatımda da düzgün giden pek bir şey yok. Okulumda, okuduğum bölümde, ailemde hiçbir şeyde mutlu değilim kısacası. Hayata karşı çok negatifim, yataktan kalkmakta bile zorlanıyorum. Psikologa gitmek istiyorum fakat ücretler beni ürkütüyor. Aranızda daha önce hiç devlet hastanesinde psikologa gitmiş olan var mı? Devlette psikolog var mı onu bile bilmiyorum... Ama bir an önce düzelmem lazım, henüz çok gencim ve bu mutsuzlukla mahvediyorum her şeyi. Nasıl randevu alacağım eğer varsa, ekstra ücret ödeniyor mu ve randevuyu çok geç tarihe verirler mi?

devlet hastanesine gidersen büyük ihtimal neyin var diycek iki kelime söyliyceksin ilaç verip yollıycak ben gittiğimde böyle oluyor heryer böylemi bilemem derdini iyice anlatmadan ve öylesine bi şey söyleyipte ilaç verirse kullanma o ilacı derdine çare olmaz ruh gibi yapar seni hem bağımlılıkta yapabilir ben güvenipte verdiği ilacı içemiyorum

Mutsuzluk benim de baş belam... Yalnızlık da cabası...
Şükür inançlıyım da geçici dünya, her şey geçecek İnşaAllah diyoruz, avunuyoruz.
Allah'ım bu günlerimizi aratmasın, daha iyi günler göstersin hayırlısıyla. Amiiin.

ama tam tersine hiçbişeyi takmayan tabiri caizse"hayatı tesbih yapıp sallayan" o kadar insan varki..ben gerçekten bu gençlik yıllarımı hep ya geçmişi ya da geleceği düşünerek tüketmek istemiyorum..ama malesef elimde değil..:50:.

gerçekden insanın elinde değil malesef ..sanırım çookda dua etmek lazım bu durumdan kurtulmak için

gerçekden insanın elinde değil malesef ..sanırım çookda dua etmek lazım bu durumdan kurtulmak için

aslında benim mutsuzlugumun tek bi sebebi var"aşk acısı".bu yüzden sürekli geçmişi düşünüp üzülüyorum:43:ediyorum dua inşallah kabul eder rabbim

Ben asla psikiyatriye gitmekten yana degilm,tek çözüm olarak ilacı görüyolar,o da sersemleştirip uyutmaktan başka bişeye yaramıyor Allah'ım mecbur etmesin.Ayrıca insan kendi kendine moral vererek kendi psikoloğu olabilir.

Mutsuzluk benim de baş belam... Yalnızlık da cabası...
Şükür inançlıyım da geçici dünya, her şey geçecek İnşaAllah diyoruz, avunuyoruz.
Allah'ım bu günlerimizi aratmasın, daha iyi günler göstersin hayırlısıyla. Amiiin.

Canim yanliş anlama ama mutlu olmak için önce nickini değiştir,bence bu şekilde kendi mutsuzluguna zemin hazirliyorsun. :))

yazdılar mı bilmiyorum, okumadım. Devlette psikiyatri bölümü var orada tedavi olabilirsin fakat onlarda sana ilaç tedavisi yapacaktırlar büyük ihtimalle.. Benim ablam, annem küçük büyük sorunlarını bu şekilde hallettiler. Erenköy ruh ve sinir hastalıkları var İstanbul'da orayı düşünebilirsin mesela, Bakırköy var en meşhuru ama bilmiyorum noldu taşındı mı orası, öyle yani :44:

yazdılar mı bilmiyorum, okumadım. Devlette psikiyatri bölümü var orada tedavi olabilirsin fakat onlarda sana ilaç tedavisi yapacaktırlar büyük ihtimalle.. Benim ablam, annem küçük büyük sorunlarını bu şekilde hallettiler. Erenköy ruh ve sinir hastalıkları var İstanbul'da orayı düşünebilirsin mesela, Bakırköy var en meşhuru ama bilmiyorum noldu taşındı mı orası, öyle yani :44:

konu sahibi pskiyatriden yana değil galiba o nedenle psikolog arayışlarında.
ama er geç anlayacak psikologların hiçbir işe yaramadığını

Bence siz de tedavi olmayı düşünmelisiniz. Yani denediyseniz ve kendiniz halledemiyorsanız yardım almak kötü bir şey değil:)

devlet hastanesine gidersen büyük ihtimal neyin var diycek iki kelime söyliyceksin ilaç verip yollıycak ben gittiğimde böyle oluyor heryer böylemi bilemem derdini iyice anlatmadan ve öylesine bi şey söyleyipte ilaç verirse kullanma o ilacı derdine çare olmaz ruh gibi yapar seni hem bağımlılıkta yapabilir ben güvenipte verdiği ilacı içemiyorum

İşte ben de bundan çekiniyorum. Psikiyatristler psikolog gibi değil. Derdimi tam anlatmaya bile müsaade etmeyecekler diye düşünüyorum. Mesela ben psikologa gittiğimde beni önce psikiyatrist gördü, ben odaya girdim gülümseyerek. Kadın bana "Sen hasta falan değilsin baksana gülüyorsun" dedi:44: Ben de cidden baya kötüydüm o sıralar, sadece gülümsüyorum diye ikna edemedim kadına problemlerim olduğuna:1: Ama psikologlar öyle değil, ben daha çok önemsiyorum böyle konularda psikologları.

Ben Ankara'dayım canım. Fakat dediğim gibi psikiyatri değil de psikolog arıyorum devlette. Yoksa okulumun bünyesinde de psikiyatri bölümü var bedava gidebilirim. Fakat ilaç verip gönderiyorlar. Ben bunu istemiyorum şu aşamada. Fakat baktım ve ankaradaki devlet hastanelerinde hep doktorlar çalışıyor, psikolog yok gözüküyor. Offf bu kadar pahalı olmak zorunda mı :(

Bence sana en cok sen yardim edebilirsin..piskologlar piskiyatirlar falan ne yapabilirki...bende oyleyim gerci sabah kalkmak istemiyorum yatakdan .surekli uyumak istiyorum. .

Bence sana en cok sen yardim edebilirsin..piskologlar piskiyatirlar falan ne yapabilirki...bende oyleyim gerci sabah kalkmak istemiyorum yatakdan .surekli uyumak istiyorum. .

Problemimin ne olduğunu bilmiyorum kendime yardım edemiyorum ben ne yazık ki:43:

Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık bir senedir çok kötü bir ruh halindeyim. 23 yaşındayım ve geleceği, şimdiyi, önceyi kısacası her şeyi düşünmek beni feci şekilde geriyor. Hayatımda da düzgün giden pek bir şey yok. Okulumda, okuduğum bölümde, ailemde hiçbir şeyde mutlu değilim kısacası. Hayata karşı çok negatifim, yataktan kalkmakta bile zorlanıyorum. Psikologa gitmek istiyorum fakat ücretler beni ürkütüyor. Aranızda daha önce hiç devlet hastanesinde psikologa gitmiş olan var mı? Devlette psikolog var mı onu bile bilmiyorum... Ama bir an önce düzelmem lazım, henüz çok gencim ve bu mutsuzlukla mahvediyorum her şeyi. Nasıl randevu alacağım eğer varsa, ekstra ücret ödeniyor mu ve randevuyu çok geç tarihe verirler mi?

Seccadeni al, güzel bir namaz kıl ve derdini tasalarını, isteklerini Yaradan'a anlat. Bunu günde beş defa belirtilen zamanlarda tekrarla.

psikologtan ziyade psikiyatra görünmeni tavsiye ederim..beynin kimyası bazen bozuluyor ilaç desteği olmadan toparlayabilmek zor ya da imkansız olabiliyor..

psikologtan ziyade psikiyatra görünmeni tavsiye ederim..beynin kimyası bazen bozuluyor ilaç desteği olmadan toparlayabilmek zor ya da imkansız olabiliyor..

Yok zaten eğer ilaçlık bir durumum varsa ilaç da kullanırım o problem değil fakat dediğim gibi benim problemim direk ilaç verilmesini istemiyor olmam. Önce terapiyi denemek istiyorum. Çözemezsem ilaç da olur tabii. Ama bi devlet hastanesinde benimle bu kadar ilgileneceklerini sanmıyorum

anladıgım kadarıyla universite ogrencisisin,
okulların kendi saglık birimleri oluyor... onlara basvurdun mu?

ucretli olabiliyor ama bilimsel arastırma icin gorusmelerini isim vermeden kullandırtmak istersen ucretsiz bakanı oluyor...

ek: takma gecer demek istemiyorum ama mevsim degisiklikleri, bu yaşlardaki gelecek kaygısı, mezuniyet sonrası ne yapacagım korkusu da boyle seyleri tetikleyebiliyor... yani cok korkma sen yine de, benzer seyleri herkes yaşıyor ve her yıl bir suru ogrenci mezun oluyor ;)

Son düzenleme:
Back
X