hem asistanıyla bakışıp şaşırarak 'yuh' diyor sonrada normal diyor.. ben doktor muyum kendı kendıme mı sonucuma bakıp teşhis koyayım .. üstelik hasta psikolojisi diye bişey var -ki hiç umurlarında değil-başından atmış resmen
aynen hasta psikolojisi dersini niye alıyolarsa artık amaca hizmaet etmedikten sonra ne önemi var o dersinhem asistanıyla bakışıp şaşırarak 'yuh' diyor sonrada normal diyor.. ben doktor muyum kendı kendıme mı sonucuma bakıp teşhis koyayım .. üstelik hasta psikolojisi diye bişey var -ki hiç umurlarında değil-
hayır istanbul'da değilimistanbulda oturuyorsunuz çapa devlet hastanesıne gıdın yada osmanıye olblr
yani o şekilde söyleyince korktum da yanı yüksek gibi görünüyor zaten ama orada post menepoz falan yazıyor yani 22 yaşındayım doğal olarak etkilendm insan doğru düzgün bi açıklama yaparaynen hasta psikolojisi dersini niye alıyolarsa artık amaca hizmaet etmedikten sonra ne önemi var o dersin
sanırım öyle yapacağım ama yinede bana şu hormon yüksek bu iyi falan diye bsey deseydi kendı bilgisayardan bakıp mırıldanıyor.. içim rahat etmeyince gttimsonucların cıktısını aldım bari burada sorayım yardımcı olan olur dıyebulunduğunuz şehirde büyük dvlet hastanesine gidin.malesf bu tarz doktorlar var her doktor iyi olmuyor hasta psıkolojısı cok umursamayblıyorlar.mesela su an ben 3 doktorumdayım onda memnunnm ılkınde rhtszllıgımı ogrendm bana sert gldı tavrı gözlerım doldu 2 cı doktrm bıraz daha yumusak en son gıttıgım doktor ıse gulur yuzlu bana ıyı davranıyor o kdr yogun hastası oldugu halde o gun
Bilmiyorum dert mi değil mi ama belkide benim ilerideki derdim olacak buDaha 22 yaşındayım. Arkadaşlar ben pko'lu olduğumu yeni öğrendim. Pko'lu olmak değil benim derdim çok kişide olduğunu biliyorum. Ama doktorların tavırları beni cidden yıpratıyor. Geçen yıl 3 ay adet olamadım gittim bana yumurtalıkların temiz bi sorun yok denildi.. Bu ay lekelerim oldu (kistim patlamış olabilir). Adet olamayınca gittim doktora bakar bakmaz pko dedi. 3 günü gel dedi tarlusalla adet olup bugün 3. gün diye gittim. sabah farklı bi doktor vardı diğer doktorun dediklerini söyledim test istedi yaptırdım öğle sonu sonucu almaya gittim bu seferde farklı doktora gönderdiler diğeri 'özel muayene'ye başlamış. neyse dedim onada anlattım. 'ama sen benim hastam değilsin' dedi. sonucu siz değerlendiremez misiniz dedim. Neyse baktı. Aynen şu konuşma geçti ..'' hmm ..hımm tese...hımm..o öyle çıkmış. e2.. yuh 182 mi..? adetin 3. günü geldiğine emin misin?'' - evet - '' sen benim hastam değilsin ama sonucun normal canım ya bişeyin yok !'' - ''ben 2 hafta önce geldim başka bi doktor vardı bugün başka yani hep başkası oluyor ve özel muayeneye başladıklarını söyleyip buraya yönlendiriyorlar - '' biz 1 ay burdayız .''
sonuclarım :
Prolaktin: 15
FSH (foliküler faz): 4,7
LH(foliküler faz) : 9,61
Estradiol (E2)ıı.gen. (postmenepoz): * 182,2 (bu daha koyu şekilde yazılmış)
Ben tıp mezunu değilim ya da kadın hastalıkları uzmanı.. Bi doktor'un böyle konuşması doğru mu.. üniversite hastanesine gittim (gitmez olsaydım). Tıp mezunu insanlardan bahsediyorum ve konuşma üsluplarına ,, geçiştirmelerine o kadar sinir oldum ki çok kötü hissediyorum kendimi
sonuclar da ilk sırada foliküler faz ilk başta yazıyor ve değer onun karşısında dıye onu yazdım ama e2 de folıüler faz 2 sırada ılk sıraada postmenepoz var. referans aralıkları var evet ama hangisine bakmam gerek tam olarak hepsinin aralığı farklı sonucun karşısındakini dikkate alarak bakıyorum aralıklarahaklısın kesinlikle anlıyoorum seni şuan kendi sonuçlarımı hatırlamaya çalışıyorum olmuyor sanırım en yakın zamanda ben PKO için tekrar gitmeliyim vakti gelmiş. tekrar sana dönecek olursak sonuç kağıdında belirlenen bi referans aralığı olması lazım öncelikle sonuçların bu referans aralığında mı yoksa bunun altında veya üstünde mi diye bi bak derim. ayrıca İzmir'de oturuyorsan eğer önerebileceğim birkaç hastane var
belirtileri var bende zaten kndım farkedip öyle gttm doktor bakmadan da ben söyledm pkos olabılırım sanırım dıye zaten bakar bakmazda anladı.. ama sonuclar normal denmesi benm canımı sıktı sonucta baştansavar gibi söyledipk ılglı form vardır saglıkla ılglı bölmlere bakın orda bılgı alısverısınde bulunablrınız.kafanıza takmayın yoksa rhtsızlıgının gecmıyor benım rhtsızlıgm baska ama kafaya takmıyorm.ınterntten bakın normal olması gereken sonuc neymıs dıye karsılastırın.sanırım bıde tuylenmemı oluyor bu rhtsızlıkda
bazen bende supheye dusuyorm cnku bendede tuylenme var ama regl da sorun yasamıyorm bundan dolayı doktora gıtmedm hıc lazere gıdıyorm anlıcagınız o sekılde kurtulamya calısıyorum.en iyisi bu forma arama bölumune rhtsızlıgınıza yazın ordan rhtlıkla ınsanlara ulasblrsnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?