Kötü kadın mıyım bana bunu reva görüyor

Canimmannemherseyimm

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
41
11
8
Esim cok kıskanç. Artık bunaltacak derecede kıskançlıkları.Kac defa söyledim uyardim ama anlamiyor.Evlenmeden önce hic böyle degildi.Inanin oyle acik giyinen biri değilim. Ama o her zaman takacak bisey buluyor.Sıfır kol giyme kimsenin sana bakmasini istemiyorum dedi tmm dedim giyimime dikkat ediyorum elbilerimin hepsi çöpe gitti etek giymiyorum giydigim tek sey kot tişört.Bugün sabah ise gidecegimiz zaman tişörtüme taktı sonra neymis efendim neden makyaj yapkisim.neden rui sürmüşüm. Yaa bi kalem bi ruj neden bu kadar gözüne batiyor.Bak diyorum ablana kardeslerine etrafina nasil makyaj yapiyorlar nasil giyiniyorlar diyorum ben sen üzülme diye abarti hic bisey yapmiyorum diyorum neden hala üzerime geliyorsun diyorum.Sen yapinca göze carpiyo diye.Cekiyorsun insanlari diyo.Dairedeki en acik en goze carpan kisi sensin diyo.Allahtan korksun ya millet elbiseler mini etekler giyip geliyor basit bi tişört ve kotun neyi açık. Kendimi artik pislik kötü bir kadınmış gibi hissediyorum cok üzülüyorum artık hemde cok ((

Ağlayarak çok kıyafet çıkarmışlığım vardır. Eşim söylenir ağlatır rencide ederdi beni.. bigün gezmeye gidicez yine aynı muhabbet olunca bende eşofman atlet ve parmak arası terlikle sıfır makyajla çıktım evden. Tabi paşamız mini eteklilere hatunlara bakıyo. Benden çimdiği yiyince kendine geldi.. " bidaha kıyafetime saçıma makyajıma karışırsan gebertirim seni.. görüşücez biz senle " dedim. Tabi eve gelince de cıngar çıkardım. Ve o günden beri hiiçççç tınlamıyorum.. kafama göre takılıyorum :)) beni takip etmekten etrafına bakamaz oldu :)) müstehak buna ama..

Yavaş yavaş gözünü alıştırcaksınız sizde. Bi de böyle yaptığında çok üzülüyorum kötü hissettiriyosun bana. Ben kendimi bilmiyo muyum falan deyin artık bam teli neresiyse.. kokaylıklar diliyorum

Sizi böyle canından bezdirirler ama ilk fırsatta bakımlı, jilet gibi kadınların peşinden giderler.
Bir de sen çok bakımsızsın, kilo aldın, hiç yüzün gülmüyo diye söylenirler.
İki yüzlülük.
Zaten kişi kendinden bilir işi.
Kendisi dışarıda kadınlara o gözle baktığından, salyası aktığından herkesi öyle sanır.
Yazık gerçekten.
Malesef bu fırsatı siz vermiş, boyun eğmişsiniz.

Bende neden ilk baş böyle degildi de sonradan böyle oldu ya takıldım. Acaba dedim kendi mi bi haltlar karıştırıyor da senı böyle didikljyor.

Bende neden ilk baş böyle degildi de sonradan böyle oldu ya takıldım. Acaba dedim kendi mi bi haltlar karıştırıyor da senı böyle didikljyor.
Takılcak bi durum yok ki.. erkeklerin geneli böyle.. evlenmeden önce başka evlendikten sonra başka.. yoksa bu odunlukla kim evlenir bunlarla?

kişi kendinden bilir işi demekki eşinizin gözü felfecir okuyor kadınları baştan aşağı gözleriyle talan ediyor ki dışardaki diğer erkeklerin de size bu şekilde davranacaklarını düşünüyor.

bu adamın evlenmeden önce bunun tam tersi olması imkansız. illaki gözardı ettiniz ve bile bile evlendiniz. şu aşamada onun her dediğini de yapmışsınız eteklerden sıfır kollulardna vazgeçmişsiniz. yakıdna tişortten de vazgeçerseniz sorununuz düzelir.

Soyle adamimsilara izni biz kadinlar veriyoruz. Tam tersini yapmaliydiniz konu sahibi. Ben oyle yapiyorum. Kiyafetimi acik mi buldu degil canim diyorum. Konu kapaniyor. Kapanmazsa da beyefendi evde oturuyor ben tek gidiyorum

Demek ki öyle normal giyinenlere makyaj yapanlara ne gözle bakıyor ki kendini bildiğinden size öyle bakanlar olsun istemiyor. Siz karar verin artık ne yapacağınıza kocanız gerçekten kıskanç dürüst bir adam mı? Her mini etek ya da sıfır kol giyen kadına ne gözle bakıyor ki sizi kısıtlıyor mesela?

İsterseniz en açık en dikkat çeken siz olun haddine miymiş karışmak? Niye taviz veriyorsunuz? Siz taviz verdikçe abartıyor. Ben nerede ne giyeceğimi bilirim senin haddine değil diyemiyor musunuz ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…