Ya muhakeme yeteneğiniz çok zayıf ya da insanların sizi yermesinden haz duyuyorsunuz.Öyle de birbirlerinden hoşlanmasalar bu kadar sevişip nasıl çocuk yapacaklar.kadıncağzın söz hakkı yok diyeceksiniz ama sevmiyorsa erkek de sevmiyor ?o neden yapıyor o zaman ?
Kurtulamazsınız zira yaradılışınız bu. Mizacınızı kabullenin ve en azından düşünceler doğrultusunda insanlara zarar verecek söz ve davranışlarda bulunmayın.Merhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
Zevk almadan yaptığım da çok oluyor.erkek istedi mi benim ne düşündüğüm önemli değil
Eriniyorum da.yapmalıymışım illa gibi.
Genelde küçük yaşlardan kendimize yöneltilen eleştirileri hatta bazen şakaları ve alayları içselleştirip iç sesimiz yaparız ve dünyayı o filtrelerden değerlendirmeye başlarız. Mükemmelliyetçi ebeveynler veya zorba akranlar, kıyas yapan akrabalar vs. Sizin de algınızın maruz kaldığınız olaylar sonucu bu şekilde sağlıksız örüntülendiğini ve çarpıklaştığını düşünüyorum.
Özdeğerinizi cinsel ilgiye bağlamışsınız, ne kadar arzu edilirsem ne kadar aktif yaşarsam o kadar değerliyim gibi bir denklem oluşturmuşsunuz. Ama bu şekilde değerli hissetmeye çalışmak da aşırı yorucu aslında ve kendinizi yetersiz görmeye çok müsait. Bu yüzden de başkalarını küçümseyip daha kıymetli olduğunuzu kendinize ispat peşinizdesiniz.
Yooo valla hiç yerilmek istemiyorum ama çeneme de hakim olamıyorumYa muhakeme yeteneğiniz çok zayıf ya da insanların sizi yermesinden haz duyuyorsunuz.
Eriniyorum da.yapmalıymışım illa gibi.
Onjektif bir özeleştiri yapabilidğinize göre değişim, başlamış demektir. Zaten hayatınızı keyifle dolu dolu yaşayıp güzel anılar biriktirmenize engel bu durumu sizde bırakmak istediğinize göre burakabilirisniz muhtemelenMerhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
Bu düşüncede bir arkadaşım vardı. Hatta burada anlatmıştım. Ondan daha kilolu ve ona göre çirkin olduğum için yıllardır sevilmeme şaşırıyor dile getiriyordu. Kendisi aldatılmıştı. Çocukluk arkadaşım diye bir yere kadar idare ettim psikolojisi iyi değil dedim. Sonra bitti ilişkimiz onunla. Evlenince de böyle imaları oldu.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.
Şahane anlatmışsınız.hayran kaldım size. Ben kendimi bu kadar iyi anlatamam.Genelde küçük yaşlardan kendimize yöneltilen eleştirileri hatta bazen şakaları ve alayları içselleştirip iç sesimiz yaparız ve dünyayı o filtrelerden değerlendirmeye başlarız. Mükemmelliyetçi ebeveynler veya zorba akranlar, kıyas yapan akrabalar vs. Sizin de algınızın maruz kaldığınız olaylar sonucu bu şekilde sağlıksız örüntülendiğini ve çarpıklaştığını düşünüyorum.
Özdeğerinizi cinsel ilgiye bağlamışsınız, ne kadar arzu edilirsem ne kadar aktif yaşarsam o kadar değerliyim gibi bir denklem oluşturmuşsunuz. Ama bu şekilde değerli hissetmeye çalışmak da aşırı yorucu aslında ve kendinizi yetersiz görmeye çok müsait. Bu yüzden de başkalarını küçümseyip daha değerli olduğunuzu kendinize ispat peşinizdesiniz.
Ama bu fiksasyonlar sizi mutsuz eder kendinizi kendiniz olduğunuz için sevmenizi engeller.
Ya sanki bipolar gibi geldiniz bana , hani sanki onların mani dönmeleri gibi, her zaman mi böylesiniz yoksa belli dönemler artıp azalıyor mu ?Zevk almadan yaptığım da çok oluyor.erkek istedi mi benim ne düşündüğüm önemli değil
Bütün dünyada genelde böyle oluyor çünkü....hem kadinlar hem erkekler için çok net ve doğru bir tespit...siz niye bu kadar sinirlendiniz ki?Ne kadar saçmalıyorsunuz ya??? Muhafazakar nedir kastınız ne? Türkiye de p kadar muhafazakar kesim var siz ne demek istiyorsunuz ?
YooErinmiyonmu hergün hergün bacim :))
Cinselliğe takıntılı çünkü karşı cinsi cinsellik dışında bir şeyle elde edemiyor. E adam isteyince sevişmezse adam yanında kalmıyor. Yanında kalan adam da cinsellikten sıkılınca ya da başkasında sadece cinselliğe dayalı olmayan bir ilişki kurma ihtimali bulunca gidiyor.Hayatında fazla fazla istekli partnerlerin olduğuna özellikle çoğul kısımlara hiç inanmıyorum Ferhans. Aksine hayatın boyunca ilgi gören, tercih edilen biri olmadığın için tecavüz saldırısından son anda kurtulan, Esra Erol'da o kocadan bu kocaya kaçan, yıllar önce kadın olarak değil sadece erkekleri rahatlamak ve doğurmak üzerine cinsellik yaşamak zorunda bırakılıp sürekli çocuk doğuran kadınları kıskanmazsın.
Ayrica konu tek başına cinsellik değil mutlu olan insanlar tümüyle rahatsız oluyorsun.
Kötü kalplilik seni tek başına ifade için yetersiz bana kalırsa.
Yoo bir zorunluluk olarak görmüyoruz. Keyfimiz nasıl isterse.. Nazar etme n'olurEriniyorum da.yapmalıymışım illa gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?