Kötü kalpli bir insanım

kötü kalpli falan değilsin. fiksasyon içinde debeleniyor gibisin. öyleyse, tam anlamıyla kurtulmak zor olabilir ama kontrol etmeyi, yönlendirmeyi kısa zamanda öğrenebilirsin. işini iyi bilen bir psk. yardımı almalısın.
 
Bak yine aynı şeyi söylüyorsun. Zihniyetin aşırı çarpık.
Bence çarpık değil ama kafama fazla takılıyor.dediklerim doğru değil mi buyuna sevişip çocuk yapmışlar.biz de boşuna ten uyumu, aşk falan diye kendimizi paralıyoruz. Insanları yüzünü bile görmedikleri insanlarla evlendirivermişler kimse de aman ten uyumu, aman aşk dememiş, çatır çatır sevişmiş.
 
Fiksasyon ne demek?
 
Bir şey başardığımı zannediyorum gerçekten.
 
Valla benimki de aşırı istekli bende isyekliyum tabi yeri gelir her gün yeri gelir 2 günde bir öyle 15 20 dk değil en az 40 dakika. Olurda Kimin yüzünden 3 günde bire düşse hemen sekz için kavga ederiz ve o kavga sonrası daha ateşli bir şey ortaya çıkar
 
Aktarım yapıyor olabilirsiniz bu düşüncelerin birşeyin belirtisidir. Bu konuda biri tarafından eleştirildiniz mi ?
 
Gerçekten eskiler hem performans hem de hamilelik oranı açısından nedense daha iyiymiş.şimdi kaç kadın korunmamasına rağmen 10, 15 defa hamile kalabiliyor.ben de çözemedim
 
Ya gerçekten tuhaf biri,çözemedim bir türlü.Muhafazakar ve çok baskıcı bir ailede büyümüş,ondan olabilir belki de.
Ne kadar saçmalıyorsunuz ya??? Muhafazakar nedir kastınız ne? Türkiye de p kadar muhafazakar kesim var siz ne demek istiyorsunuz ?
 
Bence ozguvensizlikten olabilir.
Benim 'tombiş' diye nitelendieilebilecek bir ev arkadaşım vardı. Sıraya dizerdi erkekleri, aynı anda üç dört kisiyle falan takılırdı. Hatta lise yillarindan idare ettiği 2 çocuk aynı ilçeyi kazanınca aynı eve çıkmışlardı dizi karakteri gibi bir kızdı.
O da aslında güzellik bakımından belki hemen dikkat çekecek biri degildi ama dolgun memeler,köfte dudaklar, erotik masum kız bakışları falan oradan yakalardi adamları.
Erkekleri kendine en hızlı çektiği yol cinsel cazibe olduğu için bu konu kız için normal insanın 25 katı falan önemliydi .
Çünkü dedigim gibi elinde avucunda bu vardı-kendini diğer kızların önüne geçirecek ve fazla önem atfetmisti.
Aynı çirkin ama zengin erkeklerin parayı çoğu şeyin önünde tutması gibi.
Bence sizin durumunuz da buna benziyor .
Ayrıca siz nasıl terazi burcu olabilirsiniz? Terazi burcu dunyaya iyilik güzellik yaymaya gelen , barışçıl insanlar değiller mi?
Kesin natal haritaniz akrep falan kayniyordur.
 
Kendi değerinizi cinselliginize indirgemis gibisiniz... Cinselligi bir tür performans olarak görüyor gibi geldiniz bana. Bence bu üzerinizde çok büyük bir baskı oluşturuyor olabilir. Kendinizi seks dışında beden dışında değerli hissemediginiz için başkalarıyla kıyaslamak anlık bir rahatlama veriyor olabilir. Bazi insanlar da bunu başarılarıyla yapıyor bazıları parasıyla vs. Ben eskiden kendimi böcek gibi görüyorken o kadar acı çekiyordum ki akademik başarısı benden kötü olan insanları düşünüp kendimi daha iyi hissediyordum kendimi bununla tanimliyordum. Cunku kendimi sadece bunda iyi görüyordum muhtemelen ve çok değersiz hissettiğim için başkalarından en azından bu alanda üstün olayım istiyordum. Benden daha başarılı birine tahammül edemiyordum. Tabi yıllar öncesinden bahsediyorum şu an hayatın tek bir alanına sabitlenmenin ve kendi değerini salak sulak şeylerle olcmenin ve kendini başkalarıyla kıyaslamanin saçmalığını icsellestirdim. Ben de aynı sizin gibi sonra bundan çok utanıyordum. Ben kötü biri miyim acaba diyordum. Bu kıskançlığın kaynağındaki o yakıcı degersizlik hissini bir assaniz hem kötü biri olmadığınızı anlar kendinize şefkat verirsiniz. Hem de hayat çok güzel olur. Seksten de daha çok zevk alırsınız bu artık skor olmaz çünkü tamamen size ait özel bir şey olur tamamen zevk almak için yapılan. İnsan hayatı o kadar derin ve çeşitli ki.
 
Kadının burada zevk aldığını nereden biliyorsunuz ki peki? Kim bilir kaç kadın için işkenceydi. Yaşamadıkça bilemeyeceksiniz ama yaşayayım diye de dilemeyin. Hayatınızdan vazgeçecek şeyler yaşarsınız da her şey için çok geç olur.

Azıcık da en kötüsünü düşüneyim
 
Ne kadar saçmalıyorsunuz ya??? Muhafazakar nedir kastınız ne? Türkiye de p kadar muhafazakar kesim var siz ne demek istiyorsunuz ?
Asıl saçmalayan sizsiniz,cımbızla laf seçmek buna denir.Muhafazakar ailelere hakaret mi etmişim,ne demişim?
 
Çatır çatır sevişmemişler, kadınlar sevmedikleri, istemedikleri hatta iğrendikleri adamların cinsel isteklerini karşılamak zorunda kalmış.

Cahil insanın tek hobisi cinselliktir. İlgilenecek başka bir şeyi olmayan insan cinselliğe takar kafayı. Başka zevki yoktur çünkü. Bahsettiğin eski zaman insanları (erkekleri) böyleydi. Ne gezmekten, ne yemekten, ne sanattan, ne bilimden anlarlardı. Zevk alacakları, bir kadınla paylaşacakları tek şey cinsellikti. Onda da kadının ne istediği umurlarında olmazdı. Şimdi bu tip insanların oranı azaldı (neyse ki) ancak dar gelirli kesimin hala tek zevki cinsellik ve geneli cahil olduğu için korunmaktan bihaber olarak sürekli ürüyorlar. Tek zevki cinsellik olan boğa gibi bir erkek arıyorsan cahil bir dar gelirli bulabilirsin bence kendine. O zaman istediğin gibi, seni hiç umursamadan şişme bebek misali kullanan bir adama kavuşabilirsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…