Kötü kokan çamaşırlar

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Kızlar çamaşırlarınızda kuruduktan sonra kötü koku oluyormu? Güzelce yıkıyorum yumuşatıcımıda bolca koyuyorum misler gibi koksun diye o an ilk makineden çıkınca mis gibi kokuyor ama kuruyunca bazılarında hani ıslak bez bekleyince kötü bi koku olur ya ona benzer bi koku oluyor :44: ne yapacağımı bilemedim. Böyle sorun yaşayan varsa neler yapıyosunuz bu temiz çamaşırın üstüne sıkılan sprey şeklinde kokular var onlardan mı kullansam ?????

Deterjanınızı değiştirin.
Yıkama biter bitmez asıyorsunuz değil mi çamaşırları.
Bir de dışarı asın imkanınız varsa

belki küfte nemde falan kalmıştır. yada çamaşırların arasında havasız kalmış da olabilir.
pek anlamam bu işlerden ama o çamaşırları çamaşır sulu suya bastır sonra yine yıkat.
işe yarar diye tahmin ediyorum.
çamaşır makinanın içine de bak. hani biyerde tıkanıklık varsa ondan da olur belki.
kolay gelsin...

açık havada kurutuyorsunuz değil mi? makinenizin deterjan gözünü çıkartıp temizlerseniz işe yarayabilir ya da makineniz çamaşırı iyi sıkmıyor olabilir sıkma programını tekrarlatın çamaşırları çıkarmadan önce.

Deterjanınızı değiştirin.
Yıkama biter bitmez asıyorsunuz değil mi çamaşırları.
Bir de dışarı asın imkanınız varsa

Aslında iyi deterjanlar kullanıyorum birde çamaşırlıgım var evin içinde ona asıyorum dışarı asma imkanım yok acaba evin içinde mi oluyor böyle?

Deterjan gözüyle ilgili olabilir mi acaba? Aslında makinem falan yeni henüz yeni evlendiğim için yeni kullanıyorum makineden olacağını sanmam ama sıkma işini deneyebilirimm

Aslında iyi deterjanlar kullanıyorum birde çamaşırlıgım var evin içinde ona asıyorum dışarı asma imkanım yok acaba evin içinde mi oluyor böyle?

Belki de. O zaman çamaşırlarınızı astığınız odanın camını kapısını açık bırakın. Bakalım farekedecek mi

aynı sorun bendede var..
makinadan kaynaklanıyor ne yaptıysam olmadı çünkü
en sonra karbonatla boş çalıştırdım
birazda çamaşır suyu döktüm
bayağı bir zaman koku gitti..

Makineye koyduğunuz çamaşır miktarı fazla mı kaçıyor acaba. Ya da sularınız depodan geliyorsa deponun içindeki su kokuyor olabilir mi? Öyle bir şey varsa insan duş alıken bile farkedebiliyor gerçi ama bir de ona bakın isterseniz. Bir de astığınız çamaşırlar ne kadar sürede kuruyor, fazla üst üste mi asıyorsunuz? Ben de çamaşırlarımı hep evde kurutuyorum, ama bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Eviniz, ya da çamaşır kurutulan oda nemli oluyorsa sorun belki de ondan kaynaklanıyordur.

çamaşır çok doldurmuyorum tam tersi çok az oluyor 2 kişi oldugumuuz içim pek çamaşırım çıkmıyor zaten siyah ayrı beyaz ayrı renkli ayrı yıkıyorum
çamaşırlıgım odada değilde holde duruyor yerim olmadıgı için.

kirli çamaşırlar yıkanmadan önce fazla bekltilirse koku ssinebilir çamaşıra

evin icinde kuruttugun icin oluyor.
malesef o sorun bendede var.benim balkonum olmadigi icin ve disari asma gibi sansimda yok.evde kurutmak zorunda kaliyorum.koku olusuyor sirf onun icin simdi balkonlu eve cikacam valla

bende ev içinde kurutuyorum böyle bir problemle karşılaşmadım
sen en iyisi servisi ara durumu anlat
makinedense makineye baksınlar
eğer ki makinede sorun yoksada onlar sana öneriler sunar....
bide çamaşırlığını pencere önüne koy pencereyide açık bırak kuruyana kadar
öyle dene bakalım çözüm olacak mı?

evin icinde kuruttugun icin oluyor.
malesef o sorun bendede var.benim balkonum olmadigi icin ve disari asma gibi sansimda yok.evde kurutmak zorunda kaliyorum.koku olusuyor sirf onun icin simdi balkonlu eve cikacam valla

evin içinde kuruttuğun için koku oluyor....

camasirlari ewin icinde kurutuyosunuzda disarda kurutma gibi bi imkaniniz yokmu yada kurutma makinasi cunku ewin icinde kurutuyosaniz belli bi sure sonra duvarlar nemlenir ve kuflenmeye baslayabilir ve buda saglik sorunu yaratabilir imkaniniz varsa evin icinde kurutmayin derim

canim camasirlar evde ustuste birbirine yakin kuruugu icin kokuyordur bir kac kez banada oldu disariya asinca mis gibi kokuyorlar imkanin varsa dene balkona falan as

Konu içeriği nedeniyle "Evim güzel evim/Sorular,sorunlar,tavsiye ve öneriler" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…