Deterjanınızı değiştirin.
Yıkama biter bitmez asıyorsunuz değil mi çamaşırları.
Bir de dışarı asın imkanınız varsa
açık havada kurutuyorsunuz değil mi? makinenizin deterjan gözünü çıkartıp temizlerseniz işe yarayabilir ya da makineniz çamaşırı iyi sıkmıyor olabilir sıkma programını tekrarlatın çamaşırları çıkarmadan önce.
belki küfte nemde falan kalmıştır. yada çamaşırların arasında havasız kalmış da olabilir.
pek anlamam bu işlerden ama o çamaşırları çamaşır sulu suya bastır sonra yine yıkat.
işe yarar diye tahmin ediyorum.
çamaşır makinanın içine de bak. hani biyerde tıkanıklık varsa ondan da olur belki.
kolay gelsin...[/QUOTE
canım renkli olan çamaşırlarımda oluyo özellikle o yüzden çamaşır suyuna bastıramam.
Aslında iyi deterjanlar kullanıyorum birde çamaşırlıgım var evin içinde ona asıyorum dışarı asma imkanım yok acaba evin içinde mi oluyor böyle?
Makineye koyduğunuz çamaşır miktarı fazla mı kaçıyor acaba. Ya da sularınız depodan geliyorsa deponun içindeki su kokuyor olabilir mi? Öyle bir şey varsa insan duş alıken bile farkedebiliyor gerçi ama bir de ona bakın isterseniz. Bir de astığınız çamaşırlar ne kadar sürede kuruyor, fazla üst üste mi asıyorsunuz? Ben de çamaşırlarımı hep evde kurutuyorum, ama bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Eviniz, ya da çamaşır kurutulan oda nemli oluyorsa sorun belki de ondan kaynaklanıyordur.
Aslında iyi deterjanlar kullanıyorum birde çamaşırlıgım var evin içinde ona asıyorum dışarı asma imkanım yok acaba evin içinde mi oluyor böyle?
evin icinde kuruttugun icin oluyor.
malesef o sorun bendede var.benim balkonum olmadigi icin ve disari asma gibi sansimda yok.evde kurutmak zorunda kaliyorum.koku olusuyor sirf onun icin simdi balkonlu eve cikacam valla
evin içinde kuruttuğun için koku oluyor....
bende ev içinde kurutuyorum böyle bir problemle karşılaşmadım
sen en iyisi servisi ara durumu anlat
makinedense makineye baksınlar
eğer ki makinede sorun yoksada onlar sana öneriler sunar....
bide çamaşırlığını pencere önüne koy pencereyide açık bırak kuruyana kadar
öyle dene bakalım çözüm olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?