ne havasi arkadasim...burdan sana hava atsam ne olur atmasam ne olur...yazini eksik yada yanlis okumus olabilirm ama benden alinti yapip yazinca bende bizim dalga gectigimiz sandiniz sandim...biraz bosluk birakip konu sahibine hitaben yazsaydiniz anlardik hepsini birlesik yazmissin sanki bana hitaben bende aciklama geregi duydum kokosuda espiriyle soyledim soyledigim kisilerde guldu onlarda diebilirdi kokos bilmem su anlama geliyor die ben sordummu kokos ne demek die hayir sen nie aciklama geregi duydun anlamadim...iyi niyetinle yazdigindan suphem yok bende iyi niyetle cevap verdim amacim polemik felanda yaratmak degil...kimsenin laflarida baska tarafindan anladigi yok sen oyle anladiysan bilemem...
sen başkaa tarafından anlamış gibi duruyosun ama

kokoş ne demek diye sormana gerek yok güzelim ben rahatsız oldum öyle söylemenden ve cevap verdim herkes istediği kelimeye anlam yüklerse ohooo işimiz var demektir ya hem ister açıklarım ister açıklamam o benim bileceğim şey sende doğru anlamında söyleseydin o zaman kokoşun süslü demek olduğunu öğrende gel yavrucum